LOGO KOFIRE

UG-05
USER MANUAL

Drita e treguesit LED Përshkrimi

Statusi i çiftimit LED blu dhe jeshile vezullojnë në mënyrë alternative
Pushtet mbi LED blu qëndron ndezur për një kohë të pacaktuar, LED blu pulson ngadalë kur luan muzikë
Modaliteti i gatishmërisë LED blu qëndron ndezur për një kohë të pacaktuar
Statusi i baterisë së ulët LED blu pulson 3 herë në sekondë
Ndërprerësi i dridhjeve * Çelësi i dridhjeve është i ndezur: LED i bardhë qëndron i ndezur për një kohë të pacaktuar
* Çelësi i dridhjeve është i fikur: LED i bardhë fiket
Statusi i tarifimit LED i kuq qëndron i ndezur gjatë karikimit, LED i kuq fiket kur është plotësisht i karikuar

Operacioni kryesor i çelësit

Ndez
Shtypja e gjatë,Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazë kufjet do të ndizen pasi LED blu të qëndrojë ndezur për 3 sekonda. Kufjet do të hyjnë në modalitetin e çiftimit.
Fike
Shtypja e gjatë, Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëLED blu dhe jeshile do të qëndrojnë ndezur për 2 sekonda, më pas do të fiken dhe kufjet do të fiken.

Rregullimi i vëllimit
Shtyp i shkurtërKufje lojrash KOFIRE UG 05 me valë me mikrofon të dyfishtë - shtyp Kufje lojrash pa tela KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - kontrolloni volumin kontrollin e volumit.
Zgjedhja e Muzikës
Shtypi i gjatë Kufje lojrash pa tela KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - kontrolloni voluminpër të kaluar në këngën tjetër.
Shtypi i gjatë Kufje lojrash KOFIRE UG 05 me valë me mikrofon të dyfishtë - shtyppër të kaluar te kënga e mëparshme.

Luaj/Pauzë/Telefonatë
Pushimi i muzikës: Shtypni shkurt Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëkur luani muzikë.
Luajtja e muzikës: Shtypni shkurt Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëkur është në pauzë muzikore.
Përgjigjja e thirrjeve: Shtypni shkurt Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëkur vjen një telefonatë.
Hang Up: Shtypni shkurt Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëkur jeni në një telefonatë.
Refuzoni të përgjigjeni: Shtypni gjatëKufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazë kur vjen një telefonatë.
Kur lidhet Wireless, shtypni dy herë Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëdo të riformulojë numrin e fundit të telefonit në regjistrimin e telefonatave.

Statusi i ndezjes së kufjeve

Shtypja e gjatë, Kufje lojrash me valë KOFIRE UG 05 me mikrofon të dyfishtë - Funksionimi i çelësit bazëkufjet do të ndizen dhe LED blu dhe jeshile do të vezullojnë
në mënyrë alternative. Kufjet do të hyjnë në modalitetin e çiftimit. Aktivizoni Wireless në celularin tuaj
telefononi dhe kërkoni për "UG-05", klikoni për t'u lidhur. LED blu do të qëndrojë e ndezur për një kohë të pacaktuar
pas lidhjes me sukses, dhe LED blu do të pulsojë ngadalë kur luhet muzika.
* Shënim: Drita LED shumëngjyrëshe e dekorimit do të ndizet automatikisht pasi të ndizet kufjet dhe mund të fiket me një kombinim të tasteve.

Ndërprerësi i funksionit të dridhjeve
Në statusin e ndezjes, rrokullisni poshtë çelësin e dridhjeve, funksioni i dridhjes do të ndizet (LED-ja e bardhë qëndron e ndezur për një kohë të pacaktuar) dhe kufjet do të dridhen me basin. Sa më i fortë të jetë basi, aq më i fortë është dridhja. Kthejeni çelësin e dridhjes lart për të fikur dridhjen (LED e bardhë fiket), më pas mund të dëgjoni muzikë dhe të luani lojëra normalisht, altoparlanti vibrues nuk do të funksionojë dhe altoparlanti i muzikës do të funksionojë normalisht.

Ndërprerës LED me dekorim shumëngjyrësh
Pasi të ndizen kufjet, drita shumëngjyrëshe LED do të ndizet automatikisht. Nëse dëshironi të fikni dritën shumëngjyrëshe LED për të kursyer baterinë ose për arsye të tjera, shtypni shkurtimisht butonin e rritjes dhe uljes së volumit njëkohësisht për të fikur LED. LED shumëngjyrësh mund të rindizet pasi të fiket.
* Shënim: Drita shumëngjyrëshe LED nuk do të funksionojë kur kufjet janë në karikim ose në modalitetin me tela.

Mikrofoni Boom
Pajisur me mikrofonin me bum të gjatë për një përvojë më të mirë të telefonatave. Mikrofoni i gjatë i bumit është për të përmirësuar performancën e telefonatës. Gjatë një telefonate, nëse doni të flisni me të tjerët ose nuk dëshironi që personi në anën tjetër të telefonit t'ju dëgjojë, shtypni shkurt butonin e heshtjes në mikrofon për të ndaluar funksionimin e mikrofonit. Kur aktivizohet heshtja, kufjet do të bien. Kur duhet të rifilloni telefonatën, shtypni sërish butonin e heshtjes.

Fikja automatike dhe rilidhja në distanca të gjata
Kufjet do të shkëputen automatikisht kur janë jashtë gamës efektive. Kur të kthehet në intervalin efektiv brenda 5 minutave, ai do të lidhet automatikisht me telefonin tuaj. Kufjet do të fiken automatikisht nëse janë jashtë funksionit për një interval prej më shumë se 5 minutash.

Kufjet dhe transmetuesi me valëviewKufje lojrash KOFIRE UG 05 me valë me mikrofon të dyfishtë

Modaliteti i karikimit
Kur ka një bateri të ulët, ju lutemi karikoni atë për rreth 3 orë me një kabllo karikimi USB. Kufjet do të fiken automatikisht gjatë karikimit. LED e kuqe qëndron e ndezur për një kohë të pacaktuar gjatë karikimit dhe LED e kuqe fiket kur është plotësisht e ngarkuar.
Statusi i energjisë
Kur kufjet lidhen me pajisjen IOS, statusi aktual i fuqisë së kufjeve do të shfaqet në këndin e sipërm djathtas të ekranit të pajisjes.
Modaliteti i linjës
Kabllo audio lidhëse, kufjet fiken automatikisht, mund të dëgjoni muzikë me kabllon e audios. Mund të përdorni mikrofonin e integruar ose mikrofonin me bum të gjatë. Gjithashtu, mund të aktivizoni ose çaktivizoni funksionin e dridhjes nga çelësi i dridhjes.
Shënim: kur është në modalitetin e linjës, Wireless nuk mund të ndizet. Duhet të shkëputni kabllon e audios dhe të ndizni kufjet për t'i përdorur.

Përshkrimi i treguesit LED të transmetuesit me valë

Pushtet mbi  

LED i kuq qëndron i ndezur për një kohë të pacaktuar

Statusi i çiftimit  

LED jeshil pulson shpejt

Lidhje sukses  

LED jeshil qëndron i ndezur për një kohë të pacaktuar

Per here te pare duke perdorur

 1. Fusni transmetuesin me valë në portën USB të pajisjes, pajisja do të instalojë automatikisht drejtuesin, emri i shfaqur në pajisje është: UG-05 dhe parazgjedhja është transmetimi audio i pajisjes, transmetuesi hyn në gjendje gatishmërie me ndriçimin LED të kuq në një kohë të pacaktuar.
 2. Pajisja me valë hyn në gjendjen e çiftimit pasi ndizet, shtypni gjatë butonin në transmetuesin me valë për 2 sekonda për të hyrë në statusin e çiftimit dhe LED jeshil do të pulsojë shpejt.
 3. Transmetuesi Wireless është lidhur me sukses me pajisjen Wireless dhe LED jeshil do të qëndrojë i ndezur për një kohë të pacaktuar.

Për herë të dytë dhe përdorim të mëvonshëm
Kur ka informacion për çiftimin e kufjeve në pajisje, për herë të dytë duke përdorur, transmetuesi me valë do të lidhet automatikisht përsëri me pajisjen me valë.
Lidhu me pajisje të tjera me valë
Shtypni shkurt butonin e transmetuesit, transmetuesi Wireless do të shkëputet nga pajisja aktuale me ndriçimin e kuq LED të ndezur për një kohë të pacaktuar dhe pajisja Wireless do të fiket. Shtypni gjatë butonin e transmetuesit për 2 sekonda për t'u lidhur me pajisje të tjera, LED jeshile do të pulsojë shpejt dhe do të qëndrojë e ndezur për një kohë të pacaktuar pas lidhjes me sukses.
Ndezja/Fike
Fusni transmetuesin me valë në portën USB të kompjuterit dhe ai do të ndizet automatikisht./Shkëputni transmetuesin me valë.
Lidhje pa tela
Shtypni gjatë butonin e transmetuesit për 2 sekonda, transmetuesi me valë hyn në statusin e çiftimit me LED-në jeshile që pulson shpejt, tani ai mbështet dëgjimin e muzikës, riprodhimin e videos me valë, video thirrjet me valë, etj.

Shkëputja me valë/Pastro lidhjen
Shtypni shkurt butonin e transmetuesit Wireless dhe LED i kuq do të qëndrojë i ndezur për një kohë të pacaktuar./Në çdo gjendje, shtypni gjatë butonin e transmetuesit për 8 sekonda, drita jeshile dhe e kuqe do të qëndrojnë ndezur për një kohë të pacaktuar.
Informacion mbi parametrat e kufjeve

Profilet e mbështetura A2DP/AVRCP/SMP/HFP
Distanca e marrjes 8-10M
Rezistenca e altoparlantit të zërit 32Ω ± 15%
Njësia e bririt që tingëllon 40mm
Rezistenca e altoparlantit ndaj dridhjeve 16Ω ± 15%
Njësia e altoparlantit me dridhje 30mm
Frekuenca Gama 20 HZ—20K HZ
Ndjeshmëri 108±3dB në 1K HZ
Ndjeshmëria e mikrofonit -42 ± 3dB
Karikimi Voltage DC5V
Rryma e karikimit 800mA
Vëllimi operativtage 3.7V
aktual operativ 26-120mA

Informacion mbi parametrat e transmetuesit pa tela

të dhëna USB2.0
Raporti sinjal-zhurmë > 90dB
Frekuenca Gama 20 HZ - 20 KHZ
Diapazoni i Transmisionit 20M
Vëllimi operativtage 5V
aktual operativ 14mA-27mA
Paketimi List
1. Kufje me valë 4. Kabllo audio
2. Mikrofoni Boom 5. Manuali i Përdoruesit
3. Kabllo karikimi mikro USB 6. Transmetues me valë
7. Mbulesa e mikrofonit me shkumë

Këshilla të ngrohta

 1. Ju lutemi karikoni kufjet me një karikues 5V 1A / 5V 2A, me volum të lartëtage mund të dëmtojë kufjet.
 2. Kur kufjet nuk janë përdorur për më shumë se 3 muaj, duhet të karikohen përpara përdorimit.
 3. Kur kufjet nuk janë përdorur për një kohë të gjatë, ju sugjerojmë t'i karikoni çdo 3 muaj për të siguruar mbrojtje të mirë për baterinë.
 4. Ne ju sugjerojmë të karikoni plotësisht kufjet për herë të parë.

Vëmendje

 1. Ju lutemi mbani ose përdorni kufjet në temperaturë normale, shmangni rrezet e diellit direkte.
 2. Mbani kufjet larg zjarrit ose objekteve të tjera të nxehta.
 3. Ju lutemi mbajini kufjet larg damp vende ose të zhytura në lëng, mbajeni të thatë
 4. Ju lutemi, mos u përpiqni të përdorni metoda të tjera karikimi përveç kabllos USB të karikimit që ne ofrojmë.
 5. Ju lutemi mos e çmontoni, riparoni ose modifikoni.
 6. Ju lutemi, kushtojini vëmendje përplasjes së tepërt, nëse ka ndonjë dëmtim (si gërvishtje, deformim, gërryerje, etj.), ju lutemi na drejtohuni për ndihmë me informacionin e kontaktit në kartën e garancisë.
 7. Nëse kufjet prodhojnë një erë jonormale, temperaturë më të lartë se normalja, ngjyra ose forma ndryshon në mënyrë jonormale, ju lutemi ndaloni përdorimin dhe na drejtohuni për ndihmë me informacionin e kontaktit në kartën e garancisë.

paralajmërim

 1. Nëse bateria zëvendësohet në mënyrë jo të duhur, ekziston rreziku i shpërthimit. Mund të zëvendësohet vetëm me një bateri të të njëjtit lloj ose ekuivalent. Bateria (paketa e baterisë ose bateria e montuar) nuk duhet të ekspozohet ndaj kushteve të tilla si rrezet e diellit, zjarri ose një mjedis i ngjashëm mbinxehjeje.
 2. Pajisja nuk duhet të ekspozohet ndaj pikave të ujit ose spërkatjeve të ujit. Nuk duhet vendosur në objekte të tilla si vazo ose objekte të ngjashme të mbushura me lëngje.
 3. Ky produkt nuk është një lodër për fëmijë. Fëmijët nën moshën 14 vjeç duhet të shoqërohen nga prindërit për ta përdorur.

KARTELA E GARANCISE
Modeli i produktit: ………..Ngjyra e produktit:……………….
Data e blerjes:……………….. Dyqani i blerjes:………………..
Llogaria e blerjes:………………….. Arsyeja e Garancisë:………………..
Emri i përdoruesit: ………………………..Numri i telefonit:……………………
Adresa e Përdoruesit:…………………………..

Përshkrimi i garancisë
Ju lutemi ruani siç duhet kartën e garancisë dhe dëshminë e vlefshme të blerjes, tregojini së bashku kur e dërgoni produktin për riparim. Nëse nuk mund të jepni kartën e garancisë ose certifikatën përkatëse të blerjes, data e llogaritjes së garancisë së produktit do të bazohet në datën e prodhimit të produktit.
Rregulloret e Garancisë

 1. Nëse keni ndonjë pyetje gjatë përdorimit, ju lutemi mos hezitoni të telefononi 4008894883 për ndihmë.
 2. Brenda një viti nga data e blerjes, nëse produkti me një problem cilësor dhe stafi teknik i kompanisë sonë ka konfirmuar se problemi ndodh në përdorim normal, ne do të ofrojmë shërbime zëvendësimi falas.
 3. Në rastet e mëposhtme, kompania jonë refuzon të ofrojë shërbim garancie falas, ofron vetëm shërbime të mirëmbajtjes, pa kosto pune, vetëm tarifa për pjesët: A. Pjesa kryesore e produktit është dëmtuar për shkak të funksionimit të gabuar, përdorimit të pakujdesshëm ose arsyeve të papërmbajtshme B. Produkti është çmontuar ose riparuar pa autorizimin e kompanisë sonë C. Njësia drejtuese e kufjeve është përdorur me një volum të lartë dhe diafragma është deformuar për shkak të mbeturinave ose goditjes. Kablloja e kufjeve është thyer, shtypur, zhytur në ujë, kasa është e dëmtuar, deformuar dhe disa arsye të tjera dëmtimi të shkaktuara nga njeriu. D. Karta origjinale e garancisë dhe prova e vlefshme e blerjes nuk mund të sigurohen dhe data e blerjes është përtej periudhës së garancisë.
 4. Shërbimi falas i ofruar nga kjo kartë garancie nuk përfshin aksesorët e produktit, dekorime të tjera, dhurata, etj.

Certifikata e Kualifikimit të Produktit, Pas inspektimit, produkti I, ' plotëson standardet teknike
dhe lejohet të largohet nga fabrika.

Dokumentet / Burimet

Kufje lojrash KOFIRE UG-05 me valë me mikrofon të dyfishtë [pdf] Manuali i përdoruesit
UG-05, Kufje lojrash me valë me mikrofon të dyfishtë, Kufje lojërash pa tel UG-05 me mikrofon të dyfishtë

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.