Manuali i Udhëzimeve për Desktopin Ulur dhe Qëndroni Kmart 43108145

Uluni dhe qëndroni në Desktop

Desktop Uluni dhe Qëndroni Vazhdon

Load Kapaciteti

Load Kapaciteti

Ikona e Kujdesit

KUJDES:

Mos e tejkaloni kapacitetin e peshës maksimale të listuar. Mund të ndodhë lëndim i rëndë ose dëmtim i pronës!

Komponentet

Komponentet

Instalimi Figura 1

Instalimi Figura 2 dhe 3

Instalimi Figura 4 dhe 5

Instalimi Figura 6

Ikona e Kujdesit

KUJDES

PIKA PINCHPIKA PINCH

MOS vendosni duart mbi ose pranë shufrave mbështetëse.
Pikat e kapjes krijohen gjatë ngritjes dhe uljes së sipërfaqes së punës.
Mosrespektimi i këtyre udhëzimeve mund të rezultojë në dëmtime serioze personale.

UDHUCTZIMI P CARR KUJDESIN

Fshijeni me një d të butëamp pëlhurë. Mbajeni larg ujit dhe rrezet e diellit direkte.
Kontrolloni dhe shtrëngoni rregullisht të gjitha pjesët. Për përdorim të brendshëm dhe shtëpiak.

Dokumentet / Burimet

Kmart 43108145 Desktop Uluni dhe Qëndroni [pdf] Manuali i udhëzimeve
43108145, Sit and Stand Desktop, 43108145 Sit and Stand Desktop, Stand Desktop, Desktop

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *