logoja e kbice

Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse
Udhëzues për fillimin e shpejtë — Modeli: FDFM1JA01

K RERKESAT E INSTALIMIT

Kërkesat e pastrimit
KUJDES

 • Kjo njësi është projektuar vetëm për përdorim në tavolinë.
 • Asnjëherë mos e bllokoni hapjen e ajrit në anën e majtë.
 • Kjo njësi është projektuar për të funksionuar në një zonë me temperaturë maksimale të ambientit 80°F, 26°C. Temperatura më e ngrohtë e ambientit do të rezultojë në ulje të cilësisë së akullit dhe produktit.
 • Asnjëherë mos e përdorni këtë njësi nën rrezet e diellit direkte.
 • Lejoni një hapësirë ​​minimale prej 12 inç në anën e majtë, ½ inç në të djathtë, 2 inç në anën e pasme dhe ½ në pjesën e sipërme të hapësirës në anën e majtë, për të siguruar funksionimin e duhur të njësisë.

Skanoni këtu për video mësimore:

kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse - QR
http://youtube.com/watch?v=Vr3lmwV2BZA&feature=youtu.be
 1.  Paneli i ekranit
 2. Pika e shpërndarjes së akullit
 3. Porta e ujit për gyp
 4. Mbulesa e rezervuarit
 5.  Air Vent
 6.  Tabaka për pikimin e ujit
 7. Kabllo të energjisë
 8. Priza / Mbajtëse e tubit të kullimit

kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse

Kërkesat elektrike

RREZIK
Kërkohet që ta lidhni këtë njësi vetëm me një enë të mbrojtur nga GFCI. Rekomandohet fuqimisht që të mos përdorni përshtatës për të lidhur këtë njësi për shkak të rreziqeve të sigurisë.

Kërkesat për ujë

UJI
Ne rekomandojmë përdorimin e ujit të distiluar, në shishe OSE të filtruar, pasi kjo do të përmirësojë performancën e makinës. Uji i rubinetit me fortësi <100 PPM është gjithashtu i pranueshëm. Të
makina NUK do të prodhojë akull dhe do të kalojë automatikisht në modalitetin e pastërtisë nëse përdoret ujë rubineti me fortësi > 100 PPM
SHËNIM
MOS shtoni ujë derisa LED e kuqe e Nivelit të Ujit të pulsojë. MOS e mbushni rezervuarin e tepërt, përndryshe mund të vërshojë kur akulli të shkrihet plotësisht.kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse - rezervuar

PËRDORIMI I DISPENZERIT

1. Mbushja e rezervuarit të ujit për përdorim të parë

 • Hiqni kapakun e rezervuarit duke e tërhequr njëkohësisht nga ana e majtë dhe e djathtë drejt jush
 • Shtoni ujë në MAX WATER FILL dhe më pas vendosni kapakun.
 • Mos e futni në prizë derisa të keni mbushur ujë në linjën e mbushjes maksimale
 • Lidheni njësinë në rrymë

kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse - fuqi

2. Shpëlarja e njësisë për herë të parë

 • Lidheni njësinë në energji.
 • Shtypni dhe mbani shtypur butonin Clean për 3 sekonda për të nisur modalitetin e pastrimit
 • Hiqeni njësinë nga priza kur të përfundojë procesi i shpëlarjes (duhen 30 minuta dhe LED i pastrimit fiket).
 • Tërhiqni tubat e shkarkimit me priza/mbajtëse nga njësia mbrapa dhe hiqni prizat/mbajtësit për të lëshuar ujin.
 • Zëvendësoni prizat/mbajtësit dhe vendosni tubat me priza/mbajtëse përsëri në njësi.

3. Bërja e akullit për herë të parë. E RËNDËSISHME

 • Ne rekomandojmë përdorimin e ujit të distiluar, në shishe OSE të filtruar, pasi kjo do të përmirësojë performancën e makinës. Uji i çezmës me fortësi <100 PPM është gjithashtu i pranueshëm. Makina NUK do të prodhojë akull nëse përdoret ujë rubineti me fortësi > 100 PPM
 • Shkëputeni makinën nga priza
 • Hiqni derën e rezervuarit dhe mbushni makinën me shikim deri në vijën maksimale të mbushjes, e vendosur në pjesën e pasme të rezervuarit të ujit.
 • Zëvendësoni kapakun dhe futeni njësinë në rrymë.
 • Shtypni një herë butonin Make Nuggets dhe prisni që LED-i Making Ice të pulsojë ngadalë

kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse - njëkohësisht

P USRDORIMI KOHA E PAR
Shpërndani disa gota me akull dhe hidhni ato.kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse - hidheni

4. Përdorimi i hinkës

 • Fusni gypin në portën e ujit
 • Shtoni ujë të distiluar, të ambalazhuar OSE të filtruar derisa butoni LED Level Water të ndizet me ngjyrë të gjelbër. Do të dëgjoni 5 bip.
 • Hiqni gypin për të mbyllur portin

kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse - hinkë

Shënim: Gypi është i mbushur brenda rezervuarit

www.kbgoodice.com
©KB Ice & H²0, LLC
Përditësohet 2 / 8 / 21

Dokumentet / Burimet

kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse [pdf] Udhëzues përdorimi
FDFM1JA01, Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse
kbice FDFM1JA01 Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse [pdf] Udhëzime
FDFM1JA01, Makinë akulli me copëza vetëshpërndarëse, Makinë akulli me copëza, Makinë akulli

Referencat

Join Conversation

1 Comment

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *