Manuali i përdorimit të kufjeve JBL TUNE 750BTNC me valë
Kufje me valë JBL TUNE 750BTNC me ANC

PRODUKTI PRFUNDIMVIEW

Produkti Mbaroiview

ÇFARS INSHT N THE KUTI

ÇFARS INSHT N THE KUTI

FUQIA ON DHE LIDHET

FUQIA ON DHE LIDHET

Çiftimi manual

Çiftimi manual

KOMANDA E BUTONIT

KOMANDA E BUTONIT

D LGJIMI I Wired

D LGJIMI I Wired

LIDHJA ME PIKA SHUM

LIDHJA ME PIKA SHUM

 1. P TOR T SW KALUAR BURIMIN E MUZIKS, PUSHONI MUZIKN N ON PAJISJEN AKTUALE DHE ZGJIDH LUANI N ON PAJISJEN E 2-të.
 2. Thirrja telefonike gjithnjë do të marrë përparësi.
 3. N ONESE NJ ONE PAJISJE DAL NGA FUSHA E BLUETOOTH OSE FUQISHM, JU MUND T NE KENI NEVOJ TO T R RIKONEKONI DORUSISHT PAJISJEN E MBAJTUR.
 4. ZGJIDH "HARRO KËTË PAJISJE" NË PAJISJET TUAJA BLUETOOTH PËR TË SHKYQYER MULTI-POINT
  LIDHJA ME PIKA SHUM

tarifimit

tarifimit

Sjelljet LED

Sjelljet LED

Madhësia e shoferit: SHOFER DINAMIK 40 mm
FUSHA E FREKUENCS: 20-Hz 2KHz

Mënyra pasive e ndjeshmërisë: 95 db SPL / 1 mW
Mënyra aktive e ndjeshmërisë: 100 dB SPL / 1mW
NDRYSHIMI I TRANSDUCER: 32 om
FUQIA MAX E HYRËS (ME TELI): 40 mW
Ndjeshmëria e TRANSMITIMIT: -15 dBV / PA
FUQIA E TRANSMETUAR E BLUETOOTH: <5 dBM
MODULIMI I TRANSMITUAR BLUETOOTH: GFSK, π / 4 DQPSK, 8DPSK
SHPESHTIA E BLUETOOTH: 2.402 GHz- 2.480 GHz
BLUETOOTH PROFILE VERSION: A2DP 1.2, AVRCP 1.5, HFP 1.6, HSP 1.2
VERSIONI BLUETOOTH: 4.2
LLOJI I Baterisë së KRYETARIT: Bateri polimere LI-ION {610 mAh / 3.7V}
Furnizimi me energji: 5V - 1A
Koha e tarifimit: <2HRS NGA Bosh
KOHA LUANI MUZIKIC ME BT ON DHE ANC ON: 15 HRS
KOHA LUANI MUZIKE ME BT ON DHE ANC OFF: 22 HRS
KOHA LUANI MUZIKE ME BT OFF DHE ANC ON: 30 HRS
PESHA: 220 g

Manuali JBL TUNE 750BTNC - PDF e optimizuar
Manuali JBL TUNE 750BTNC - PDF origjinal

Manualë të ngjashëm: 

 1. Manuali JBL TUNE 500 TUNE 500 Kufje me tela në vesh Merr. Fut në prizë. Luaj….
 2. Manual JBL TUNE 215TWS Manuali JBL TUNE 215TWS PËR TË ZGJATUR JETËSËNTËN E BATERISË, TË KARKIKOHET PLOTËSISHT…
 3. Manual JBL TUNE 215BT Manuali JBL TUNE 215BT PËR TË ZGJATUR JETËSINË E BATERISË, TË KARKIKOHET PLOTËSISHT…
 4. Manual JBL TUNE 120TWS JBL TUNE 120TWS ÇFARË KA NË KUTI SI TË VESHNI…
 5. Manual JBL TUNE 220TWS JBL TUNE 220TWS ÇFARË KA NË KUTI SI TË VESHNI…
 6. Manual JBL TUNE 125TWS UDHËZUES PËR FILLIM TË SHPEJTË ENUT 521WTS ÇFARË KA NË KUTI SI…

Logoja e JBL

Dokumentet / Burimet

Kufje me valë JBL TUNE 750BTNC me ANC [pdf] Manuali i përdoruesit
Kufje me valë TUNE 750BTNC me ANC, TUNE 750BTNC, Kufje me valë me ANC, Kufje me valë, Kufje

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *