TRUE WIRELESS NOISE CANCELLING ACTIVE EARBUDS

REFLECTAERO
ANC RUGGED
ANC (RBA)

Kufje JBREFLCTAERU Reflect Aero True Wireless për anulimin e zhurmës

IP68

TRUE
ADAPTIVE
ANULIMI I Zhurmës
PERFECT CALLS

PROPESAT E ZORIT
MESSAGES VOCAUX

SPRACHANSAGEN

 

Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga HARMAN International Industries, Incorporated është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve të tyre përkatës.

V5.2

TRUE ADAPTIVE NOISE CANCELLING (4-MIC) WITH SMART AMBIENT
POWERFINS FOR SECURE FIT
AILETTES POUR UN MAINTIEN EFFICACE
EXTREME WATERPROOF & DUSTPROOF
PERFECT CALLS (6-MIC) WITH VOICE AWARE

UV Area

DAT 2021 12/17/XNUMX FILE NAME  HP_JBL_REFLECT_AERO_Blue_Global_PV_V6
DESIGNER RZ
BU HP COLORS Any special colour listed is from the PANTONE® MATCHING SYSTEM unless stated otherwise.
STAGE PV Harman Technology (Shenzhen) Co., Ltd. 20th Floor, China Merchants Port Plaza, No.1, Gongye 3rd Road, Shekou, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong Province, China 518067 Web: www.harman.com

Industritë ndërkombëtare HARMAN

Incorporated at 8500 Balboa Boulevard, Northridge, CA 91329 USA. Harman International Industries, Incorporated EMEA
Liaison Office, Danzigerkade 16, 1013 AP Amsterdam, The Netherlands. Ground Floor, Westside 2, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Hertfordshire, HP3 9TD, United Kingdom. Made in China

             

Dokumentet / Burimet

JBL JBREFLCTAERU Reflect Aero True Wireless Noise Cancelling Headphones [pdf] Udhëzues përdorimi
REFLECTAERO, APIREFLECTAERO, JBREFLCTAERU Reflect Aero True Wireless Noise Cancelling Headphones, Reflect Aero True Wireless Noise Cancelling Headphones

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *