Altoparlant portativ i papërshkueshëm nga uji JBL GO 3 

ÇFARS INSHT N THE KUTI

Pairiftimi i Bluetooth


Luaj

tarifimit

Pluhuri i papërshkueshëm nga uji IP67

SPEC TECH

Dhënës 43 x 47 mm / 1.5 inç
prodhimit të energjisë 4.2 WRMS
Përgjigja Frekuenca: 110 Hz -20 kHz
Sinjali në zhurmë raport >85d8
Bateri lloj Polimer Li-Jon 2.7 Wh
Koha e ngarkimit të baterisë: 2.5 orë (5 V = 1 A)
Muzikë koha e lojes: deri në 5 orë (varet nga niveli i volumit dhe përmbajtja audio)
Versioni Bluetooth®: 5.1
Bluetooth® profile: A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth® Gama e frekuencës së transmetuesit: 2400 MHz- 2483.5 MHz
Bluetooth® fuqia transmetuese >8 dBm (EIRP)
Bluetooth® transmetues ulje GFSK, rr/4 DQPSK, 8DPSK
përmasat (W x H x D) 87.5 x 75 x 41.3 mm/3.4 × 2.7 x 1.6 inç
peshë 0.209 kg / 0.46 bs

Për të mbrojtur jetëgjatësinë e baterisë, karikoni plotësisht të paktën një herë në 3 muaj. Jetëgjatësia e baterisë do të ndryshojë për shkak të modeleve të përdorimit dhe kushteve të mjedisit.
Mos e ekspozoni JBL Go 3 ndaj lëngjeve pa hequr lidhjen me kabllo. Mos e ekspozoni JBL Go 3 në ujë gjatë karikimit. Mund të rezultojë në dëmtim të përhershëm të altoparlantit ose burimit të energjisë. Pas derdhjes së lëngut, mos e karikoni altoparlantin derisa të jetë plotësisht i thatë dhe i pastër. Karikimi kur është i lagësht mund të dëmtojë altoparlantin tuaj. Kur përdorni një përshtatës të jashtëm, voltage/ rryma e përshtatësit të jashtëm nuk duhet të kalojë SV /3A.
Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga HARMAN International Industries, Incorporated është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve të tyre përkatës.www.harman.com/ru
tel. + 7-800-700-0467
Bc

Dokumentet / Burimet

Altoparlant portativ i papërshkueshëm nga uji JBL GO 3 [pdf] Udhëzues përdorimi
Altoparlant portativ i papërshkueshëm nga uji GO 3, GO 3, Altoparlant portativ i papërshkueshëm nga uji, Altoparlant i papërshkueshëm nga uji, altoparlant

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *