Logoja e JBL Shënime të lëshimit të softuerit rrethues JBL 5.1 - logo 1Shiriti 5.1 Shënime të lëshimit të softuerit rrethues
Manuali i pronaritShënime të lëshimit të softuerit rrethues JBL 5.1JBL Bar 5.1 Rrethues
Shënim për lëshimin e softuerit

Data e lëshimit: 21 dhjetor 2022

Versioni i softuerit V22.49.21.00
Lëshoni media Përmirësimi automatik me anë të ajrit (OTA).
Përmes përmirësimit USB. File Emri:
Firmware_update
JBL_Bar_5.1_Surround_Version_22_49_21_00.zip

Cfare ka te re:

Ky azhurnim i softuerit do të:

  1. Rregulloni ekranin e shiritit të volumit të Fire TV.

Klikoni këtu për të shkarkuar firmware file
Udhëzimet e përditësimit në faqen tjetër

Si të përmirësoni manualisht versionin tim të firmuerit të shiritit të zërit

Ju mund të shkarkoni versionin më të fundit të softuerit duke klikuar këtu. Zhbllokoni file dhe kopjoni 2 files (nga e zbërthyer file) në direktorinë Root të një disku bosh USB:

  • Përditëso.zip dhe
  • Checksum.txt.
  1. Ju lutemi, shtypni gjatë butonat e Soundbar: [POWER] dhe [SOURCE] së bashku për më shumë se 10 sekonda për të rivendosur në gjendjen e fabrikës Soundbar.
  2. Futni USB-në e gishtit të madh në portën USB të Soundbar në panelin e saj të pasmë dhe shtypni gjatë butonat e Soundbar: [POWER] dhe [VOL-] për 10 sekonda për të nisur përmirësimin e softuerit.
  3. Tani do të shihni "PPRDITSIM" në ekranin e përparmë të Soundbar.
  4. Prisni që të përfundojë azhurnimi i softuerit. Njësia do të rindizet dhe do të kthehet në gatishmëri.
  5. pas përmirësimit të suksesshëm, për të kontrolluar versionin e softuerit, shtypni gjatë butonat [SOURCE] dhe [VOL-], shiriti i zërit duhet të përmirësohet në versionin “ver. 22-49-21-00”

Shënime të lëshimit të softuerit rrethues JBL 5.1 - fig 1- FUND -  

Shënime të lëshimit të softuerit rrethues JBL 5.1 - logo 1HARMAN Ndërkombëtar
Rruga Atlantike 400
Stamford, CT 06901, SHBA
www.harman.com

Dokumentet / Burimet

Shënime të lëshimit të softuerit rrethues JBL 5.1 [pdf] Manuali i pronarit
Shiriti 5.1 Shënime të lëshimit të softuerit rrethues, shënime të publikimit të softuerit rrethues 5.1, shënime të publikimit të softuerit

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *