Udhëzues përdorimi i shiritit zanor me 1300 kanale JBL BAR-4X me altoparlant rrethues të ndashëm
JBL BAR-1300X Soundbar me 4 kanale me altoparlant rrethues të ndashëm

Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë

Aplikacioni Jbl
Aplikacioni Jbl
Aplikacioni i dyqanit të aplikacioneve
Aplikacioni Google Play

Çfarë në kutinë

Çfarë në kutinë

 • Sasia e kordonit të rrymës dhe lloji i prizës ndryshojnë sipas rajoneve.

përmasat

përmasat
përmasat
përmasat
përmasat

Udhëzimet e Lidhjes

Udhëzimet e Lidhjes
Udhëzimet e Lidhjes

Udhëzimet e energjisë

Udhëzimet e energjisë

Shiriti i zërit do të çiftohet automatikisht me dy altoparlantët e shkëputshëm dhe nën-vuferin kur të ndizen.

Udhëzimet e tarifimit

Udhëzimet e tarifimit

Ernest Packaging Solutions

Ernest Packaging Solutions
Ernest Packaging Solutions
Ernest Packaging Solutions

Kalibrimi i zërit

Optimizoni përvojën tuaj të tingullit rrethues 3D për mjedisin tuaj unik të dëgjimit

Blutooth

Blutooth
Blutooth

Duke kaluar në modalitetin Bluetooth, altoparlantët e shkëputshëm mund të përdoren si altoparlantë të pavarur Bluetooth për riprodhimin e muzikës. Duke lidhur dy altoparlantët e shkëputshëm, mund të konfiguroni një sistem muzikor stereo me kanale L (majtas) dhe R (djathtas).

Wi-Fi

Wi-Fi

Në një pajisje Android™ ose iOS, shtoni shiritin e zërit në rrjetin tuaj Wi-Fi në shtëpi nëpërmjet aplikacionit JBL One. Ndiqni udhëzimet e aplikacionit për të përfunduar konfigurimin.

 • Disa veçori kërkojnë abonime ose shërbime që nuk ofrohen në të gjitha vendet

Specifikimet e përgjithshme

 • Modeli: BAR 1300X (njësia e shiritit të zërit) BAR 1300X SURROUND (altoparlanti i shkëputshëm) BAR 1300X SUB (njësia e nënvuferit)
 • Sistemi i zërit: 11.1.4 kanal
 • Furnizimi me energji elektrike: 100 - 240V AC, ~ 50 / 60Hz
 • Fuqia totale e daljes së altoparlantit (Max @THD 1%): 1170 W
 • Fuqia dalëse e shiritit të zërit (Maksimumi @THD 1%): 650 W
 • Fuqia dalëse e altoparlantëve rrethues (Max @THD 1%): 2x 110 W
 • Fuqia e daljes së nën-vuferit (Maks. @ THD 1%): 300 W
 • Transformuesi i shiritit të zërit: 6x (46×90)mm drejtues pistë, 5x 0.75” (20mm) cicërimtarë, 4x2.75” (70mm) drejtues me rreze të plotë
 • Transformatori i altoparlantëve rrethues: drejtues i pistës së garës (46×90) mm, cicërima 0.75” (20 mm), drejtues me rreze të plotë 2.75” (70 mm), Radiatorë pasivë drejtkëndësh të rrumbullakosura 2x (48x69 mm)
 • Transduktor i nënvuferit: 12” (311 mm)
 • Fuqia e gatishmërisë në rrjet: < 2.0 W
 • Temperatura e funksionimit: 0 °C – 45 °C
 • Bateria litium: 3.635V, 6600mAh

Specifikimi HDMI

 • Hyrja e videos HDMI: 3
 • Dalja e videos HDMI (me Kanalin e Kthimit të Përmirësuar Audio, eARC): 1
 • Versioni HDMI HDCP: 2.3
 • Kalimi HDR përmes: HDR10, Dolby Vision

Specifikimi i audios

 • Përgjigja e frekuencës: 33Hz - 20kHz (-6dB)
 • Hyrja e audios: 1 Optike, Bluetooth, USB (luajtja USB është e disponueshme në versionet US dhe APAC. Për versionet e tjera, USB është vetëm për shërbim.)

Specifikimi USB

 • Porta USB: Lloji A
 • Vlerësimi USB: 5V DC, 0.5A
 • Mbështetës file formatet: mp3
 • Kodeku MP3: MPEG 1 shtresa 2/3, MPEG 2 shtresa 3, MPEG 2.5 shtresa 3
 • MP3 sampshpejtësia e lidhjes: 16 – 48 kHz
 • Shpejtësia e biteve të MP3: 80 – 320 kpbs

Specifikimi pa tel

 • Versioni Bluetooth: Shiriti kryesor – 5.0, Altoparlanti rrethues i ndashëm – 5.2
 • Bluetooth profile: Shiriti kryesor – A2DP 1.2 dhe AVRCP 1.5, altoparlant rrethues i ndashëm – A2DP 1.3 dhe AVRCP 1.6
 • Diapazoni i frekuencës së transmetuesit Bluetooth:
  2400 MHz - 2483.5 MHz
 • Fuqia e transmetuesit Bluetooth: <15 dBm (EIRP)
 • Rrjeti Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz/5 GHz)
 • Gama e frekuencës së transmetuesit Wi-Fi 2.4G:
  2412 – 2472 MHz (Brezi ISM 2.4 GHz, 11 kanale në SHBA, Evropë dhe 13 kanale të tjera)
 • Fuqia e transmetuesit Wi-Fi 2.4G: <20 dBm (EIRP)
 • Gama e frekuencës së transmetuesit Wi-Fi 5G:
  5.15 – 5.35 GHz, 5.470 – 5.725 GHz,
  5.725 - 5.825GHz
 • Fuqia e transmetuesit Wi-Fi 5G: 5.15 – 5.25 GHz
  <23dBm, 5.25 – 5.35 GHz & 5.470 – 5.725 GHz
  <20 dBm, 5.725 - 5.825 GHz <14 dBm (EIRP)
 • Gama e frekuencës së transmetuesit pa tel 2.4G: 2406 – 2474 MHz
 • Fuqia e transmetuesit pa tel 2.4G: <10dBm (EIRP)

përmasat

 • Dimensionet totale të shiritit zanor (W x H x D):
  1376 x 60 x 139 mm / 54.2 "x 2.4" x 5.5 "
 • Dimensionet kryesore të shiritit të zërit (W x H x D):
  1000 x 60 x 139 mm / 39.4 "x 2.4" x 5.5 "
 • Dimensionet e altoparlantëve rrethues të ndashëm (secili) (W x H x D):
  202 x 60 x 139 mm / 8 "x 2.4" x 5.5 "
 • Përmasat e nën-vuferit (Gj x H x D):
  366 x 481 x 366 mm / 14.4 "x 18.9" x 14.4 "
 • Pesha e shiritit të zërit: 4.3 kg / 9.5 lbs
 • Pesha e altoparlantit rrethues të ndashëm (secili):
  1.25 kg / lbs 2.75
 • Pesha e nënvuferit: 15.65 kg / 34.5 lbs
 • Dimensionet e paketimit (Gj x H x D):
  450 x 1135 x 549 mm / 17.7 "x 44.7" x 21.6 "
 • Pesha e paketimit: 26.99 kg / 59.50 lbs

Deklarata e ekspozimit ndaj rrezatimit RF të FCC Kujdes: Për të ruajtur përputhjen me udhëzimet e FCC për ekspozimin ndaj RF-së, vendoseni produktin të paktën 20 cm nga personat afër

Logo e Anatel
produkti i tij përmban softuer me burim të hapur të licencuar sipas GPL. Për lehtësinë tuaj, kodi burimor dhe udhëzimet përkatëse të ndërtimit janë gjithashtu të disponueshme në https://harman-webfaqe. s3.amazonaws.com/JBL_BAR_Gen3_package_license_list.htm Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në:

Harman Deutschland GmbH
ATT: Burim i hapur, Gregor Krapf-Gunther, Parking 3 85748 Garching bei Munchen, Gjermani
ose_OpenSourceSupport@Harman.com_nëse keni shtesë
pyetje në lidhje me softuerin me burim të hapur në produkt.

Ikona Bluetooth
Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga HARMAN International Industries, Incorporated është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve të tyre përkatës.

Ikona HDmi
Termat HDMI, Ndërfaqja multimediale me definicion të lartë HDMI, veshje tregtare HDMI dhe logot HDMI janë marka tregtare ose marka të regjistruara të HDMI Licensing Administrator, Inc.

Ikonë Wi-Fi
Wi-Fi CERTIFIED 6™ dhe logoja Wi-Fi CERTIFIED 6™ janë marka tregtare të Wi Fi Alliance®.

Ikona e Dolby Vision
Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos dhe simboli double-D janë marka tregtare të regjistruara të Dolby Laboratories Licensing Corporation. Prodhuar sipas licencës nga Dolby Laboratories. Vepra konfidenciale të pabotuara. E drejta e autorit © 2012–2021 Dolby Laboratories. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ikona Dtsx
Për patentat DTS, shih http://patents.dts.com. Prodhuar me licencë nga DTS, Inc. DTS, DTS:X dhe logoja DTS:X janë marka tregtare ose marka tregtare të regjistruara të DTS, Inc. në Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera. © 2021 DTS, Inc. TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA.

Ikona e Android
Google, Android, Chromecast i integruar janë marka tregtare të Google LLC. Google Assistant nuk ofrohet në gjuhë ose vende të caktuara.

Aplikacioni i luajtjes së aplikacionit
Përdorimi i distinktivit Works with Apple do të thotë që një aksesor është projektuar për të punuar në mënyrë specifike me teknologjinë e identifikuar në distinktiv dhe është certifikuar nga zhvilluesi për të përmbushur standardet e performancës së Apple. Apple dhe AirPlay janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA dhe vende të tjera. Për të kontrolluar këtë altoparlant të aktivizuar me AirPlay 2, kërkohet iOS 13.4 ose versioni më i ri.

Amazon, ikona Alexa
Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialet e saj.

Ikona e Spotify
Përdorni telefonin, tabletin ose kompjuterin tuaj si telekomandë për Spotify. Shko tek spotify.com/connect për të mësuar se si. Softueri Spotify është subjekt i licencave të palëve të treta që gjenden këtu: https://www.spotify.com/connect/third-party-licenses.

Dokumentet / Burimet

JBL BAR-1300X Soundbar me 4 kanale me altoparlant rrethues të ndashëm [pdf] Udhëzues përdorimi
BAR1300SUR, APIBAR1300SUR, BAR1300SUB, APIBAR1300SUB, BAR-1300X Soundbar me 4 kanale me altoparlant rrethues të ndashëm, shirit zanor me 4 kanale me altoparlant rrethues të ndashëm, altoparlant që shkëputet, altoparlant rrethues i shkëputshëm,

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *