logo iso tek

IsoTek V5 Elektra Rrjetet Legjendare të Pastrimit të Fuqisë së Shumëfishtë dhe Individuale

IsoTek V5 Elektra Rrjetet Legjendare të Pastrimit të Fuqisë së Shumëfishtë dhe Individuale

TEKST HYRJES

Elektra sjell rrjetet legjendare të pastrimit të energjisë të shumëfishta dhe individuale të IsoTek të dedikuara për çdo prizë në një klasë të re çmimesh më të ulëta. Prandaj, Elektra duhet të jetë azhurnimi i pastrimit të energjisë më kosto-efektive që mund të blihet me para. Modeli i ri V5 ka fuqi të menjëhershme, rezistenca e rrymës direkte është afër idealit prej zero Ohm. Vlerësimi i mbrojtjes është katërfishi i kërkesës minimale, i ngritur në 67,500A në çast. Ky pastrim me energji elektrike me gjashtë drejtime është në thelb gjashtë sisteme pastrimi me energji elektrike në një kuti!

KARAKTERISTIKA

 • I përshtatshëm për të gjitha sistemet audio ose AV
 •  Reduktimi RFI 50dB
 • 6 qarqe të optimizuara të pastrimit të energjisë për të hequr në mënyrë efektive zhurmën e rrjetit të modalitetit të zakonshëm dhe diferencial
 • 4 priza të pavarura për komponentët e burimit (5A)
 • 2 priza të pavarura me rrymë të lartë për energji amps, subwooferë aktivë, altoparlantë aktivë etj (10A)
 • Sistemi i shkrirjes me zëvendësim të lehtë
 •  67,500A mbrojtje e menjëhershme, 32,500A e vazhdueshme
 • Rrjet plotësisht i mbushur me yje
 • Tela të brendshme 6n pa oksigjen të argjendtë të veshur me bakër me dielektrik FEP
 • Dalje SYSTEM LINK për zgjerimin e prizave dhe mbajtjen e një reference toke me yll
 • Furnizohet me KABLO PUER IsoTek EVO3 INITIUM
 • Dyqane në MB, BE, SHBA, AU & CH të disponueshme

V5 ELEKTRA

V5 Elektra përfaqëson sistemin e ri të pastrimit të gjerësisë së komponentëve të nivelit fillestar të IsoTek, i cili përmban gjashtë priza të pavarura me gjashtë rrjete individuale të pastrimit të energjisë. Elektra ka 450 mm gjerësi, 350 mm të thellë dhe 106 mm të lartë. Ai përmban dy priza me rrymë të lartë (për amplifiers) që drejtohen nga një dy stagRrjeti i pastrimit me rrymë të lartë, i përbërë nga dizajni i filtrit mbytës dhe i dyfishtë Pi. Secila nga katër prizat e mbetura të rrymës mesatare (për komponentët e burimit tuaj) përmban katër gjashtë sekonda të pavaruratagNë rrjetet e pastrimit të fuqisë së filtrit delta, këto japin pothuajse 20 dB pastrim me fuqi në 1kHz (referenca 600 Ohms), kjo më pas përmirësohet në pothuajse 40 dB në 10 kHz, dhjetë herë më e madhe se standardi i rekomanduar. Një tjetër pesë filtra të pavarurtagAto vendosen midis secilës dalje të kombinuar me sistemin Adaptive Gating të IsoTek, i cili është dyfishi i atij të EVO3 Aquarius, ky është projektuar për të eliminuar ndotjen e tërthortë të modalitetit diferencial midis secilës prizë elektrike. Kështu, Elektra është gjashtë sisteme pastrimi me energji elektrike në një kuti. Shumica e filtrave të energjisë të këtij stili bashkojnë prizat e daljes së bashku, duke e drejtuar secilën në lidhje në seri. Ky është një gabim gjykimi pasi Zhurma e modalitetit diferencial, e krijuar nga ngarkesa e lidhur (komponentët tuaj të audios) do të ndotet ndërmjet prizave të daljes. Arkitektura elektrike dhe rrjetet e shumta të pastrimit me fuqi, një për çdo prizë dalëse të V5 Elektra e parandalojnë këtë dhe për këtë arsye janë superiore. Zhurma si Modaliteti Diferencial ashtu dhe Modaliteti i Përbashkët reduktohen në mënyrë dramatike. Kontaminimi i kryqëzuar i komponentëve të lidhur gjithashtu mbahet në minimum për shkak të pastrimit të shumëfishtë të energjisëtagështë një për çdo prizë dalëse. Shumica e filtrave të energjisë bashkojnë prizat e daljes së bashku, duke e drejtuar secilën në seri. Ky është një gabim pasi Zhurma e modalitetit diferencial e krijuar nga elektronika juaj e lidhur do të ndotet nga një prizë daljeje në tjetrën. Arkitektura elektrike dhe dizajni i V5 Elektra është në përputhje me standardin e lartë të dizajnit të qëllimshëm të IsoTek. Dizajni dhe topologjia e bordit të qarkut të printuar (PCB) ka dy herë ngarkimin standard të bakrit në industri dhe është i veshur me argjend për t'u përmirësuar ampegërsi dhe ulje e rezistencës. Komponentët unikë kritikë (të porositur) kanë toleranca të përgjithshme më të mira me induktivitet të përmirësuar dhe trajtim aktual me atë të gamës EVO3. Ky qark i ri ofron dy herë induktivitetin dhe 40% më shumë rrymë në krahasim me EVO3 Aquarius. Kjo kontribuon në një tingull më të hapur dhe të çuditshëmtage, mikrodinamikë dhe detaje më të mëdha me kohë më të menjëhershme. Rezistenca ndaj rrymës direkte (DCR) e përmirësuar në mënyrë dramatike është aplikuar në këtë dizajn të ri. Pjesë e qëllimit të IsoTek është zvogëlimi i DCR duke sjellë performancën më afër idealit zero Ohm. Këto përmirësime teknologjike rezultojnë në V5 Elektra që jep 10A fuqi absolute, rrymë të pakufizuar (afër 16A kalimtare) brenda standardit të kompanisë energjetike dhe rregulloret lejojnë brenda një produkti të projektuar 10A.
Shih PUSHTETI ABSOLUTE I VAZHDUESHËM.
KERP © (Kirchhoff's Equal Resistance Path) siguron rezistencë të barabartë dhe shpërndarje të barabartë të energjisë në të gjitha prizat. Lidhja e brendshme është e standardit më të lartë, një dizajn unik 2 m² që përmban fije përcjellësi bakri të pastër 6n pa oksigjen, secila e veshur me argjend, këto ofrojnë rezistencë të ulët dhe të lartë ampzemërim. Një dielektrik etilen propileni i fluoruar (FEP) i shkallës së hapësirës ajrore, me rezistencë dielektrike shumë të ulët përdoret për të mbrojtur përçuesit si dhe për të dhënë një dielektrik kontakti ideal të përcjellësit për sistemin e brendshëm të shpërndarjes së energjisë. Për më tepër, në versionin e ri V5, mbrojtja e menjëhershme është rritur në 67,500A, kjo jo vetëm që mbron qarkun, por gjithashtu mbron pajisjet tuaja të vlefshme të lidhura nëpërmjet sistemit unik të mbrojtjes sekuenciale dhe të përsëritshme të IsoTek. V5 Elektra përmban gjithashtu një prizë System Link, kjo është projektuar për të lidhur njësi të shumta së bashku, duke ruajtur një referencë tokësore me yje dhe duke ruajtur nevojën për priza të shumta në mur.

Lidhja e brendshme e produkteve IsoTek sinergjizon me gamën e kabllove të energjisë IsoTek. Një zonë kritike, por e anashkaluar brenda audios, është ruajtja e të përbashkëtave të dizajnit dhe vetive të materialit përmes një tezgjahut për instalime elektrike audio, qoftë ky një kabllo që mbart sinjal ose një rrjet kabllor energjie. Është përfshirë gjithashtu kablloja e energjisë Initium e fituar me çmime të IsoTek.

SPECIFIKIMET

 • NUMRI I PYZAVE 6 + Lidhja e sistemit
 • LLOJI I PYZAVE MB, BE, SHBA, AU & CH
 • HYRJA E RREJTIT 10A IEC C14
 • KRYESORE VOLTAGE 100-230 V / 50-60 Hz
 • RRYMË E MESME – 230V x4 (5A 1,150W në total)
 • RRYMË E MESME – 115V x4 (5A 575W në total)
 • RRYMË E LARTË – 230V x2 (10A 2,300W në total)
 • RRYMË E LARTË – 115V x2 (10A 1,150W në total)
 • LIDHJA E SISTEMIT x1
 • MBROJTJA NGA MBROJTJA 67,500A
 • DIMENSIONET (me X h X d) 450 x 106 x 350 mm
 • PESHA 9,0 kg

Dokumentet / Burimet

IsoTek V5 Elektra Rrjetet Legjendare të Pastrimit të Fuqisë së Shumëfishtë dhe Individuale [pdf] Manuali i përdoruesit
V5 Elektra, Rrjetet legjendare të pastrimit të energjisë elektrike të shumëfishtë dhe individuale, V5 Elektra rrjetet legjendar të shumëfishtë dhe individualë të pastrimit të energjisë, Rrjetet individuale të pastrimit të energjisë, Rrjetet e pastrimit të energjisë, rrjetet

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *