Udhëzues përdorimi i përshtatësit USB në VGA INGSIGUG NS-PA3UVG
Përshtatës INGSIGUG NS-PA3UVG USB në VGA

P CONRMBAJTJET E PAKETS

 • Përshtatës USB 3.0 në VGA
 • Udhëzues për vendosjen e shpejtë

KARAKTERISTIKA

 • Një mënyrë e thjeshtë për të lidhur kompjuterin tuaj me një ekran VGA
 • Pasqyron ose shtrin ekranin tuaj në një monitor të dytë për prezantime më të mira dhe shumë detyra
 • Mbështet rezolucionet deri në 2048 × 1152 në 60 Hz për video me cilësi të lartë
 • Instalimi i shoferit në internet lejon konfigurimin e lehtë

KËRKESAT E SISTEMIT

 • Kompjuter me një port USB 3.0 ose 2.0 të disponueshëm
 • Dritaret 10
 • macOS X 10.12 ose më i ri
 • CPU: Intel Core i3 Dual Core 2.8 GHz;
  RAM: 2 GB ose më e lartë

INSTALIMI I SHOFERIT

Dritaret 10
Instalimi automatik i drejtuesit të Windows 10

 1. Sigurohuni që kompjuteri juaj është i lidhur me internetin.
 2. Duke përdorur një kabllo VGA (nuk ofrohet), lidhni monitorin me portën VGA në përshtatësin VGA dhe më pas ndizni monitorin.
 3. Lidheni përshtatësin në një port USB 3.0 në kompjuterin tuaj. Shoferi instalohet automatikisht.
  INSTALIMI I SHOFERITNëse drejtuesi nuk instalohet automatikisht, shihni "Instalimi manual i drejtuesit të Windows".

Dritaret
Instalimi manual i drejtuesit të Windows

 1. Shkoni tek www.insigniaproducts.com.
 2. Kërkoni për NS-PA3UVG, më pas zgjidhni skedën Mbështetje & Shkarko.
 3. Nën Drivers, Firmware & Software klikoni Files për të shkarkuar shoferin.
 4. Hapni dosjen e shkarkuar .zip, pastaj ndiqni udhëzimet në ekran për të instaluar drejtuesin.
 5. Mac OS
  Nëse shoferi nuk instalohet automatikisht, ndiqni udhëzimet e mëposhtme.
  Instalimi manual i drejtuesit të macOS
  Hiqeni nga priza përshtatësin tuaj USB në VGA dhe sigurohuni që të çinstaloni më parë drejtuesin e mëparshëm
  instalimi i një versioni të ri të shoferit.
  1 Shko te www.insigniaproducts.com.
  2 Kërkoni për NS-PA3UVG, më pas zgjeroni Mbiview seksion.
  3 Në Manualet & Guides, klikoni lidhjen nën seksionin Firmware, Drivers & Software (ZIP).
  4 Për të ngarkuar drejtuesit për Mac-in tuaj, klikoni Insignia-xx-xx…dmg.
  5 Zgjidhni versionin e duhur të drejtuesit (p.sh. 10.15-1x-xxx.pkg) dhe klikoni atë për të instaluar videon USB
  drejtuesi i ekranit.
 6. Ndiqni udhëzimet për të instaluar drejtuesin e pajisjes.
  1. A. Futni fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni Instaloni Softuerin. Hapet zgjerimi i sistemit të përditësuar.
  2. B. Kliko Rifillo, fillo përsëri. Mac-i juaj riniset.
  3. C. Pas rinisjes së Mac-it, lidhni përshtatësin me Mac-in tuaj. Shfaqet NJOFTIMET E PAJISJES SË SHQYRTIMIT USB. Klikoni Lejo.
   Shënim: macOS kërkon miratimin e përdoruesit përpara se të ngarkojë shtesat e reja të palëve të treta. Miratoni mesazhet e vërtetimit kur ato shfaqen në hapat e mëposhtëm ose duke shkuar te Preferenca e sistemit > Siguria dhe privatësia.
  4. D. Shfaqet dritarja USB Display Device. Klikoni Aktivizoni drejtuesin e ekranit USB. Shfaqet kutia e bllokuar e zgjerimit të sistemit.
  5. E. Kliko Hap Preferencat e Sigurisë. Shfaqet kutia Siguria dhe Privatësia.
  6. F. Kliko Lejo. Shfaqet mesazhi Regjistrimi i ekranit.
  7. G. Kliko Preferencat e hapura të sistemit. Hapet kutia Siguria dhe Privatësia.
  8. H. Kliko APP DJTvirualDisplayAgent për të regjistruar përmbajtjen e ekranit.
   Shënim: Nëse nuk e shihni ekranin kërcyes të mësipërm të Sigurisë dhe Privatësisë gjatë instalimit të parë të drejtuesit, shkoni te Preferenca e sistemit > Siguria dhe siguria > Regjistrimi i ekranit për t'u siguruar që ky drejtues është instaluar.

Troubleshooting

Kompjuteri im nuk e zbulon adaptorin

 • Sigurohuni që të gjithë kabllot janë të lidhur në mënyrë të sigurt dhe korrekte.
 • Sigurohuni që kabllot të mos jenë dëmtuar.
 • Provoni të lidheni me një portë tjetër USB.
 • Sigurohuni që shoferi është i instaluar (nëse kërkohet).

Shoferi nuk u instalua në sistemin tim

 • Sigurohuni që adaptori dhe kablli i rrjetit të mos jenë dëmtuar.
 • Për të kontrolluar instalimin e pajisjes, shkoni te
  Windows: Paneli i kontrollit>Menaxheri i pajisjes>Adaptorët e ekranit. Kërkoni një varg si përshtatësi i ekranit Insignia USB3.0.
  Mac: Klikoni në ikonën Apple (Ikonë e Apple), pastaj kliko Rreth këtij Mac> Raporti i sistemit> Pajisjet kompjuterike - USB.
  Shikoni për një varg si Stacioni i përshtatësit të ekranit Insignia USB3.0.
 • Mbyllni përkohësisht firewall-in tuaj dhe softuerin antivirus në rast se ato po parandalojnë instalimin e drejtuesit.
 • Sigurohuni që sistemi juaj është i pajtueshëm me drejtuesin. Shihni Kërkesat e Sistemit për më shumë informacion.

Ekrani im nuk do të zgjerojë ose pasqyrojë ekranin e kompjuterit tim.

 • Ndryshoni cilësimet e ekranit në kompjuterin tuaj.

Ekrani im nuk tregon asgjë.

 • Hiqeni nga priza dhe futeni përsëri përshtatësin e ekranit

Shënime Ligjore

Informacioni i FCC

Kjo pajisje përputhet me Pjesën 15B të Rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme: (1) kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe (2) kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar.
Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për një pajisje dixhitale të Klasës B, në përputhje me pjesën 15 të
Rregullat e FCC. Këto kufizime janë krijuar për të siguruar mbrojtje të arsyeshme kundër ndërhyrjeve të dëmshme në një instalim banimi. Kjo pajisje gjeneron, përdor dhe mund të rrezatojë energji radiofrekuence dhe, nëse nuk instalohet dhe përdoret në përputhje me udhëzimet, mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet radio. Megjithatë, nuk ka asnjë garanci që nuk do të ketë ndërhyrje në një instalim të caktuar. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme në marrjen e radios ose televizionit, e cila mund të përcaktohet duke fikur dhe ndezur pajisjen, përdoruesi inkurajohet të përpiqet të korrigjojë ndërhyrjen me një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 • Lidhni pajisjen në një prizë në një qark të ndryshëm nga ai në të cilin është lidhur marrësi.
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë

Ndryshimet ose modifikimet që nuk janë aprovuar shprehimisht nga pala përgjegjëse për pajtueshmërinë mund të shfuqizojnë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjet.
ICES-003
Ky aparat dixhital i Klasës B përputhet me kanadezin ICES-003;
Banorët e Kalifornisë
KUJDES: Kanceri dhe dëmtimi riprodhues -
www.p65warnings.ca.gov

GARANCIA E KUFIZUAR NJE VITE

vizitë www.insigniaproducts.com për detaje.

KONTAKTONI INSIGNIA:

Për shërbimin ndaj klientit, telefononi në 877-467-4289
(SHBA dhe Kanada)
www.insigniaproducts.com

INSIGNIA është një markë tregtare e Best Buy dhe kompanive të saj të lidhura.
Shpërndarë nga Best Buy Blerja, LLC
7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA
© 2022 Blerja më e mirë. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

logo

Dokumentet / Burimet

Përshtatës INGSIGUG NS-PA3UVG USB në VGA [pdf] Udhëzues përdorimi
NS-PA3UVG, NS-PA3UVG-C, përshtatës USB në VGA, përshtatës USB, VGA

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *