ngarkues portativ imperii

imperii-Mbushës-Portabël

Si të karikoni këtë produkt

 1. Shtypni butonin e energjisë. Nëse piloti është blu, ka ngarkesë të mjaftueshme për të vazhduar përdorimin e pajisjes. Nëse piloti nuk ndizet, kjo tregon se niveli i baterisë është i ulët dhe ka nevojë për një rimbushje.
 2. Përdorni një nga metodat e mëposhtme për rimbushje:
 • METODA 1: Lidhu me kompjuterin
  Shkëputni të gjitha pajisjet që keni lidhur me karikuesin dhe përdorni aksesorët që janë bashkangjitur në kutinë për t'u lidhur me kompjuterin. Kablli i karikimit përbëhet nga dy pjesë, njëra që futet në DC-IN të pajisjes dhe një tjetër që shkon në portën USB të kompjuterit. Kur e ndizni, treguesi i baterisë do të ndriçojë gjatë karikimit dhe do të fiket kur mbaron karikimi.
 • METODA 2: Përshtatës USB
  Shkëputni të gjitha pajisjet që keni lidhur me karikuesin dhe përdorni aksesorët që janë bashkangjitur në kuti për ta lidhur atë me rrymën elektrike. Kablli i karikimit përbëhet nga dy pjesë, njëra që futet në folenë DC-IN të pajisjes dhe njëra që shkon në adaptorin DC-SV USB për t'u lidhur direkt në furnizimin me energji elektrike. Kur e ndizni, treguesi i baterisë do të ndriçojë ndërsa po karikohet dhe do të fiket kur mbaron karikimi.

Si të karikoni pajisjet në këtë produkt

Karikuesi portabël është i përshtatshëm për të karikuar telefonat mobil dhe pajisjet e tjera dixhitale që mbështesin një rrymë hyrëse DC-SV. Përdorni llojin e kabllos së karikimit që përshtatet më së miri me hyrjen e pajisjes që dëshironi të karikoni dhe lidheni atë me ngarkuesin.

Skema e thjeshtuar e tarifimit

 1. Karikimi i ngarkuesit portabël
  skema e ngarkimit-ngarkues-portativ-i thjeshtuar-i tarifimit
 2. Karikimi i pajisjeve të tjera
  skema e ngarkimit-ngarkues-portativ-i thjeshtuar-i tarifimit

Mirëmbajtje

 1. Produkti është i dizajnuar në mënyrë që të jetë i lehtë për tu transportuar, rezistent dhe tërheqës. Ndiqni udhëzimet e prodhuesit për mirëmbajtjen e duhur.
 2. Mbajeni ngarkuesin dhe aksesorët e tij në një vend të thatë të mbrojtur nga lagështia, shiu dhe lëngjet gërryese.
 3. Mos e vendosni pajisjen pranë një burimi nxehtësie. Temperaturat e larta mund të kufizojnë jetën e përbërësve tuaj elektronikë dhe qëndrueshmërinë e baterisë, si dhe të shkaktojnë dëme në strukturat plastike dhe madje të shpërthejnë.
 4. Mos e hidhni ose trokitni ngarkuesin. Përdorimi i pajisjes në një mënyrë jo të ndjeshme mund të shkaktojë dëmtim të qarkut të brendshëm elektrik.
 5. Mos u përpiqni të riparoni ose çmontoni ngarkuesin vetë.

Paraprake

 1. Përdorimi i parë i kësaj pajisje duhet të jetë me baterinë plotësisht të ngarkuar. Katër dritat treguese do të ndizen pas 20 minutash karikimi.
 2. Kur përdorni këtë produkt, kontrolloni pajisjen që dëshironi të karikoni se lidhja është bërë në mënyrë korrekte dhe se po karikohet.
 3. Nëse gjatë procesit të karikimit të një pajisjeje tjetër elektronike, treguesit e karikuesit do të ndalojnë të ndriçojnë blu, kjo do të thotë që ngarkuesi portativ po mbaron baterinë dhe duhet të rimbushet.
 4. Kur pajisja elektronike e lidhur me karikuesin është plotësisht e ngarkuar, hiqeni atë nga karikuesi portabël për të shmangur humbjen e panevojshme të baterisë.

Features Siguri

Karikuesi portabël ka një sistem inteligjent të integruar të mbrojtjes së shumëfishtë (mbrojtja e ngarkesës dhe shkarkimit, qarku i shkurtër dhe mbingarkesa). Dalja USB 5V është krijuar për të përmbushur në mënyrë të përsosur standardet ndërkombëtare. Lidhja e karikuesit USB përdoret për të karikuar çdo model të celularit (iPhone, Samsung), MP3 / MP4, konzolë lojërash, GPS, iPad, tableta, kamera digjitale dhe çdo pajisje dixhitale që është e përputhshme me iPower 9600. Thjesht lidhni ato me karikues duke përdorur kabllon me llojin e duhur të lidhjes.
Volumi i hyrjestage:
Një çip i brendshëm kontrollon volumin e hyrjestage, kështu që kur pajisja është e lidhur do të rimbushet me siguri të plotë. Përderisa hyrja voltage është DC 4.SV - 20V, karikimi i sigurt është i garantuar.
Treguesit LED:
LED-të përdoren për të informuar në lidhje me gjendjet e ndryshme të ngarkuesit portabël. Treguesi i ngarkimit të pajisjes vetanake, treguesi i ngarkesës së pajisjeve të tjera, treguesi i nivelit të baterisë, etj.

Karakteristikat e sigurisë-ngarkues-portabël-sigurues

 

SHERBIMI TEKNIK: http: /lwww.imperiielectronics.com/contactenos

logo-imperii-elektronike

Manuali i Udhëzimit të Karikuesit Portable imperii - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i Udhëzimit të Karikuesit Portable imperii - Shkarko
Manuali i Udhëzimit të Karikuesit Portable imperii - PDF i OCR-së

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *