Manuali i përdorimit të ajrit imperii Tastierë Bluetooth për iPad 2/3/4 ajër
imperii Tastierë Bluetooth për iPad 2/3/4 ajër

Produkti ka mbaruarview

Përmbajtja

 • Tastiera Bluetooth
 • Kabllo USB-Mini Mbushëse USB
 • User Guide

Specifikimet teknike:

 • Bluetooth: 3.0
  Distanca maksimale: metra 10
 • Sistemi i modulimit: GFSK
 • voltage: 3.0 - 5.0V
 • Duke punuar aktual: "Në gatishmëri" rryma: 2.5 mA
 • Rryma "gjumë": <200 A Rryma e karikimit:> 100mA
 • kohë in "Gatishmëri": deri në 60 ditë

Karakteristikat:

 • Tastiera Bluetooth 3.0
 • Projektuar për iPad 2, 3 dhe 4.
 • Mbështetje për përdorimin e iPad tuaj të qetë.
 • Bateri litiumi e rimbushshme deri në 55 orë përdorim.
 • Lehtë me çelësa të heshtur.
 • Modaliteti i kursimit të energjisë.
 • Koha e tarifimit: 4 5-orë
 • Kapaciteti Bateria: 160mA
 • Koha e përdorimit: deri në 55 ditë
 • Temperatura optimale: -10oC- +55oC

sinkronizim

 • Ndizni tastierën dhe shikoni që drita e treguesit Bluetooth pulson për 5 sekonda, atëherë ajo do të fiket
 • Shtyp "Lidh" butoni Tastiera do të jetë tashmë e gatshme për të sinkronizuar
 • Hapni cilësimet në iPad tuaj
  Ndërfaqja e vendosjes së iPad
 • Në menunë Cilësimet, aktivizoni Bluetooth. Menjëherë, iPad-i juaj do të fillojë të kërkojë për pajisje Bluetooth brenda rrezes së tij.
  Ndërfaqja e vendosjes së iPad
 • Zgjidhni pajisjen Bluetooth sapo ta keni gjetur.
  Ndërfaqja e vendosjes së iPad
 • Vendosni kodin e sinkronizimit në tastierën Bluetooth.
  Ndërfaqja e vendosjes së iPad
 • Pasi të jenë sinkronizuar të dy, drita e tastierës do të ndizet derisa tastiera të fiket.
  Ndërfaqja e vendosjes së iPad

Karikimi i baterisë

 • Kur bateria është e ulët, treguesi LED pulson për t'ju lajmëruar.
 • Lidhni Mini USB me tastierën dhe lidhësin USB me kompjuterin tuaj.
 • Një dritë e kuqe do të ndizet duke treguar se po karikohet. Pasi të ketë mbaruar karikimi, ajo do të fiket.

Modaliteti i kursimit të energjisë:

 • Tastiera do të futet "Fle" kur është joaktiv për 15 minuta, atëherë drita treguese do të fiket.
 • Për ta nxjerrë nga kjo mënyrë, shtypni çdo buton dhe prisni 3 sekonda.

Paralajmërimet e sigurisë:

 • Mos hapni ose punoni brenda kësaj tastiere.
 • Mos vendosni objekte të rënda në tastierë.
 • Mos e vendosni në mikrovalë.
 • Mbani larg ujit, vajit ose lëngjeve të tjera ose kimikateve agresive.

Pastrimi:

 • Fshijeni me një leckë të thatë.
 • Mos përdorni kimikate ose tretës të ashpër

Problemet e mundshme:

(A) Nuk sinkronizohet.

 • Sigurohuni që është aktiv.
 • Sigurohuni që të dy pajisjet të jenë në më pak se 10 metra.
 • Sigurohuni që bateria të jetë e karikuar.
 • Sigurohuni që iPad Bluetooth-i juaj është aktivizuar.

(B) Nuk ngarkohet.

 • Sigurohuni që kablloja është e lidhur siç duhet.
 • Sigurohuni që lidhësi USB i kompjuterit tuaj ka rrymë elektrike

Karaktere speciale:

 • Për të përdorur karaktere speciale shtypni butonin Fn dhe më pas butonin e karaktereve që dëshironi

FCC

 • Ky produkt është në përputhje me rregulloret e FCC

Garanci e kufizuar

Ky produkt garantohet për 2 vjet nga blerja e tij.
Garancia është efektive pasi fatura tregtare është e mbushur dhe e mbyllur në mënyrë të rregullt.
Nëse ka ndonjë problem me produktin, përdoruesi duhet të kontaktojë me të imperii Elektronikë në: sat@imperiielectronics.com. Kur do të marrim emailin, dyshimet, incidentet dhe problemet do të zgjidhen me email. Nëse kjo nuk është e mundur dhe problemi vazhdon, garancia do të përpunohet në përputhje me ligjin aktual.
Garancia zgjatet në dy vjet, duke iu referuar vetëm defekteve të prodhimit.
Ekspedita në qendrën më të afërt të shërbimit ose në selinë tonë duhet të bëhet e parapaguar. Artikulli duhet të mbërrijë i paketuar mirë dhe me të gjithë përbërësit e tij.
Mos merrni asnjë përgjegjësi për dëmet që vijnë nga keqpërdorimi i produktit.
✓ Garancia nuk zbatohet në rastet e mëposhtme:

 1. Nëse nuk jeni ndjekur si duhet ky manual
 2. Nëse produkti ka qenë tampfarë
 3. Nëse është dëmtuar nga përdorimi i pahijshëm
 4. Nëse defektet kanë lindur si rezultat i ndërprerjeve të energjisë

PRODUKT: __________________________________
MODEL: ____________________________________
SERIA: ____________________________________

SHERBIM TEKNIK

Vizito: http://imperiielectronics.com/contactus

logoja imperii

Manuali i përdorimit të ajrit Tastiera Bluetooth imperii për iPad 2/3/4 - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i përdorimit të ajrit Tastiera Bluetooth imperii për iPad 2/3/4 - Shkarko
Manuali i përdorimit të ajrit Tastiera Bluetooth imperii për iPad 2/3/4 - PDF i OCR-së

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *