Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad mini 1/2/3

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

Përmbajtja

 • Bluetooth- Tastierë
 • Kabllo USB-Mini Mbushëse USB
 • User Guide

Specifikimet teknike

 • Bluetooth: 3.0
 • Distanca maksimale: 10 metra
 • Sistemi i modulimit: GFSK
 • voltage: 3.0 - 5.0V
 • Rryma e punës: <5.0 mA
 • Rryma "Në gatishmëri": 2.5 mA,
 • Rryma "e fjetur": <200A
 • Rryma e karikimit:> 100mA
 • Koha në "gatishmëri": deri në 60 ditë

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

Karakteristikat

 • Tastiera Blualooth 3.0
 • Projektuar për iPad Mini 112/3
 • Mbështetje për përdorimin e iPad tuaj të qetë
 • Bateri litiumi e rimbushshme deri në 55 orë përdorim
 • Lehtë me çelësa të heshtur
 • Modaliteti i kursimit të energjisë
 • Koha e tarifimit: orët 4-5
 • Kapaciteti i baterisë: 160mA
 • Koha e përdorimit: deri në 55 ditë
 • Temperatura optimale: -10 ″ C- +55 ″ C

sinkronizim

 • Tum në tastierë dhe shiko që drita e treguesit Bluetooth pulson për 5 sekonda, atëherë ajo do të fiket
 • Shtypni butonin "lidh". Tastiera do të jetë tashmë e gatshme për të sinkronizuar
 • Hapni cilësimet në iPad tuaj

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

 • Në menunë Cilësimet, aktivizoni Bluetooth. Menjëherë, iPad-i juaj do të fillojë të kërkojë për pajisje Bluetooth brenda rrezes së tij.

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

 • Zgjidhni pajisjen Bluetooth sapo ta keni gjetur

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

 • Vendosni kodin e sinkronizimit në tastierën Bluetooth

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

 • Pasi të jenë sinkronizuar të dy, drita e tastierës do të ndizet derisa tastiera të fiket

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

Karikimi i baterisë

 • Kur bateria është e ulët, treguesi LED pulson për t'ju lajmëruar.
 • Lidhni Mini USB me tastierën dhe lidhësin USB me kompjuterin tuaj
 • Një dritë e kuqe do të ndizet duke treguar se po karikohet. Pasi akuza të ketë "mbaruar, ajo do të pushojë.

Modaliteti i kursimit të energjisë

 • • Tastiera do të shkojë në modalitetin 'e fjetur' kur është joaktive për 15 minuta, atëherë drita treguese do të fiket.
 • Për ta nxjerrë nga kjo mënyrë, shtypni çdo buton dhe vat 3 sekonda.

Paralajmërimet e sigurisë

 • Mos hapni ose punoni brenda kësaj tastiere.
 • Mos vendosni objekte të rënda në tastierë.
 • Mos e vendosni ii në mikrovalë.
 • Mbani larg ujit, vajit ose lëngjeve të tjera ose kimikateve agresive.

Pastrim

 • Fshijeni me një leckë të thatë
 • Mos përdorni kimikate ose tretës të ashpër

Probleme të mundshme

 • (A) Nuk sinkronizohet.
  • Sigurohuni që është aktiv.
  • Sigurohuni që të dy pajisjet të jenë në më pak se 10 metra.
  • Sigurohuni që bateria të jetë e karikuar.
  • Sigurohuni që iPad Bluetooth-i juaj është aktivizuar.
 • (B) Nuk ngarkohet.
  • Sigurohuni që kablloja është e lidhur siç duhet.
  • Sigurohuni që lidhësi USB i kompjuterit tuaj ka rrymë elektrike.

Karaktere speciale

 1. Për të përdorur karaktere speciale shtypni butonin Fn kryesore dhe se çelësi i karakterit ti deshiron.

FCC

• Ky produkt është në përputhje me rregulloret e atëhershme të FCC

Garanci e kufizuar

HisKy produkt është i garantuar për 2 vjet nga data e blerjes.
✓ Garancia është efektive pasi fatura komerciale është rregulluar rregullisht e mbushur dhe e mbyllur.
✓ Nëse ka ndonjë problem me produktin, përdoruesi duhet të na kontaktojë në adresën: sat@imperiieleclronics.com. Pasi të merren, dyshimet, incidentet dhe problemet do të zgjidhen me email. Nëse kjo nuk është e mundur dhe problemi vazhdon, garancia do të përpunohet në përputhje me ligjin aktual.
✓ Garancia zgjatet për dy vjet, duke iu referuar vetëm 10 defekteve të prodhimit
✓ Ekspedita në qendrën më të afërt të shërbimit ose në zyrën tonë qendrore parapaguhet. Sendi duhet
mbërrijnë të mbushura mirë dhe me të gjithë përbërësit e saj.
✓ Mos merrni asnjë përgjegjësi për dëmet që vijnë nga keqpërdorimi i produktit
✓ Garancia nuk zbatohet në rastet e mëposhtme:

 1. Nëse nuk jeni ndjekur si duhet ky manual
 2. Nëse produkti ka qenë tampfarë
 3. Nëse është dëmtuar nga përdorimi i pahijshëm
 4. Nëse defektet kanë lindur si rezultat i ndërprerjeve të energjisë

PRODUKT__________________________________
MODEL ____________________________________
SERIA____________________________________

 

SHERBIM TEKNIK

Vizito:  http://imperiielectronics.com/index.php?controller=contact

Imperii Case Keyboard Bluetooth për iPad mini 1/2/3

 

Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad mini 1/2/3 - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad mini 1/2/3 - Shkarko
Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad mini 1/2/3 - PDF i OCR-së

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *