Manuali i përdorimit të orës inteligjente IDO ID207
Orë inteligjente IDO ID207

Produkti ka mbaruarview

Produkti ka mbaruarview
Manuali i përdorimit të orës inteligjente IDO ID207

Funksionimi fizik i butonit

Shtyp i shkurtër

 1. Për t'u kthyer.
 2. Për të zgjuar ekranin kur është i fikur.

Shtypi i gjatë

 1. Për të ndezur orën.
 2. Për Ss gjatë karikimit për të rivendosur aplikacionet. (Të dhënat nuk do të pastrohen)

Ndezja / çaktivizimi

Ndezur

Ndërsa ora është e fikur, ajo automatikisht e kthen karikimin.
Ndezur
Ndezur

Shënim: Karikoni orën për ta aktivizuar përpara përdorimit të parë. duhet të përdoret për karikim.

Shtypni gjatë butonin për të ndezur orën.

Duke e fikur

Për të fikur orën: shkoni te "Cilësimet" -> menyja "Fikja".
Duke e fikur

Shkarkimet dhe çiftimi i aplikacioneve

 1. Shkarkimet e aplikacioneve
  Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin "VeryFit" në App Store, Google Play ose duke skanuar kodin QR më poshtë.
  Google Luaj Store
  Ikona e kodit QR
  App Store
  Ikona e kodit QR
 2. pairing
  Aktivizo aplikacionin VeryFit -> Aktivizo lidhjen Bluetooth në telefonin tënd -> Kërko në aplikacion për pajisjen me të cilën do të çiftohet (ose skano kodin QR në pajisje) -> Përfundo lidhjen në aplikacion (ose në pajisje).

Funksionimi i ekranit

Rrëshqitni lart / poshtë

 1. Për të kaluar përmes menusë.
 2. në view tekst/detaje të gjatë.

Rrëshqit shpejt majtas/djathtas

 1. Për të kaluar* përmes menysë.

Trokitni lehtë mbi ekran

 1. Për të hyrë në meny.
 2. Për të vepruar sipas kërkesave.
  Trokitni lehtë mbi ekran

Prekni dhe mbani shtypur në ekran

 1. Për të kaluar midis faqeve të orës.

karakteristika

ID207 ka veçori të tilla si rezistenca ndaj ujit 5ATM, jetëgjatësi ultra e gjatë e baterisë, kontroll me prekje në ekran të plotë, vonesë të ulët, 14 mënyra stërvitjeje dhe shumë faqe ore të resë. Ai mbështet monitorimin e rrahjeve të zemrës dhe zbulimin e stresit gjatë ditës, zbulimin e oksigjenit në gjak dhe monitorimin e gjumit, etj. Për udhëzimet e përdorimit dhe pyetjet e shpeshta mbi këto veçori, aktivizoni aplikacionin dhe shkoni te seksioni "Udhëzuesi i përdoruesit".

Kujdesi dhe mirëmbajtja

Tre sugjerime për përdorim dhe mirëmbajtje:

1. Mbajeni produktin të pastër;
2. Mbajeni produktin të thatë;
3. Mos e vishni produktin shumë të ngushtë;
* Mos përdorni pastrues shtëpiak kur pastroni produktin. Në vend të kësaj, përdorni pastrues pa sapun.
* Për njollat ​​e forta rekomandohet të hiqen duke i fërkuar me alkool. I papërshkueshëm nga uji: Jo i përshtatshëm për t'u përdorur gjatë zhytjes, notit në det ose në sauna. I përshtatshëm për përdorim në pishina, dushe (ujë të ftohtë) dhe cekët.

Udhëzimet e Sigurisë

 • Mos e vendosni produktin dhe aksesorët e tij në temperatura ekstreme, përndryshe mund të shkaktojë rreziqe të tilla si dështimi i produktit, zjarr ose shpërthim.
 • Mbroni produktin nga goditjet ose goditjet e forta, në mënyrë që të mos dëmtoni produktin dhe aksesorët e tij, duke shmangur kështu dështimet e produktit.
 • Mos e çmontoni ose modifikoni produktin dhe aksesorët e tij vetë. Na kontaktoni për shërbimin pas shitjes kur produkti dështon.

Skanoni kodin QR për më shumë informacion mbi funksionin
Ikona e kodit QR

4.SM.ID207XX000 V1.0
Ky numër është vetëm për përdorim në interval
Ikona e kodit QR

 

Dokumentet / Burimet

Orë inteligjente IDO ID207 [pdf] Manuali i përdoruesit
419, 2AHFT419, ID207, Orë inteligjente

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.