Logoja HYTRONIK

Manuali i Instalimit dhe Udhëzimit

Paneli me prekje me Logoja Bluetooth®Rrjetë 5.0 SIG

Frekuenca e funksionimit 2.4 GHz - 2.483 GHz
Pushtet të Transmisionit 4 dBm
Gama (i brendshëm tipik) 10 ~ 30m
Protokoll Logoja Bluetooth® Rrjetë 5.0 SIG
Vëllimi operativtage 220~240VAC 50/60Hz
Fuqia e gatishmërisë
temperatura operacion Ta: -20 0C ~ +50 0C
Lagështia relative 20 90% ~%
IP vlerësim IP20
Standardi EMC (EMC) EN55015, EN61000, EN61547
Standardi i sigurisë (LVD) EN60669-1/-2-1
AS/NZS60669-1/-2-1
KUQ EN300328, EN301489-1/-17
Certifikimi CB, CE, EMC, RED, RCM

Instalim

Struktura & Dimensionet Mekanike

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG- Instalim

Instalimet Diagrami

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG- Diagrami i lidhjes

Përgatitja e telit

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me Bluetooth 5.0 SIG Mesh- Përgatitja me tela

Rritje klamp terminal.

Për të bërë ose lëshuar telin nga terminali, përdorni një kaçavidë për të shtypur butonin.

Shkarkoni aplikacionin

Aplikacion falas për konfigurimin dhe vënien në punë

Paneli me prekje HYTRONIK HBP02 me Bluetooth 5.0 SIG Mesh- Shkarkoni aplikacionin 2

Web aplikacioni/platforma: iot.koolmesh.com

operacion

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG- Operacioni 2

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me Bluetooth 5.0 SIG Mesh- Operacioni

1 2 3 4 Rikujtimi i skenës

Skenat thjesht programohen duke përdorur aplikacionin.
Krijoni dhe emërtoni skenat duke përdorur menynë e skenave dhe më pas caktoni skenat te butonat 1 2 3 4 nga menyja e cilësimeve të pajisjes.

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me sensor me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG Sensori merr përsipër

Shtypni këtë buton për të dalë nga modaliteti i anulimit manual (Sensorët do të marrin kontrollin).

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me Bluetooth 5.0 SIG Mesh-Modaliteti i pastërtisë Mënyra e Pastrimit

Shtypni gjatë këtë buton për më shumë se 5 sekonda për të kaluar në modalitetin e pastrimit (gjatë këtij modaliteti të pastër, ekrani i panelit me prekje do të kyçet dhe nuk i përgjigjet asnjë prekjeje), ai do të dalë automatikisht pas 1 min.

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me Bluetooth 5.0 SIG Mesh- Power Butoni ON/OFF ka një përgjigje të konfigurueshme nëpërmjet aplikacionit.

FIKUR E Përhershme (Sensori i zënies i çaktivizuar).
Fikja me anë të butonit ON/OFF do të pezullojë të gjithë sistemin, duke përfshirë sensorin e zënies.
Shtypja përsëri e këtij butoni do të rifillojë profilin e fundit automatik të zgjedhur, ose shtypja e ndonjë butoni tjetër në panelin e kontrollit do të zgjojë sistemin.

Paneli me prekje HBP02 mund ta mbajë kohën të funksionojë deri në 7-8 javë kundër ndërprerjes së energjisë.

Prekni Indikacionet
Tre metoda për indikacione të suksesshme të prekjes:
Treguesi i dridhjeve / sinjalizuesit / LED

Përdoruesit mund të zgjedhin një, dy ose të gjitha për të treguar prekjen e suksesshme të HBP02 në aplikacion.
Qëndrueshmëri në kohë reale

Paneli me prekje HBP02 mund ta mbajë kohën të funksionojë deri në 7-8 javë kundër ndërprerjes së energjisë.

Informacion/Dokument shtesë

 1. Për të mësuar më shumë rreth veçorive/funksioneve të detajuara të produktit, ju lutemi referojuni
  www.hytronik.com/download ->njohuri -> Prezantimi i skenave të aplikacioneve dhe funksioneve të produktit
 2. Lidhur me masat paraprake për instalimin dhe funksionimin e produktit Bluetooth, ju lutemi referojuni
  www.hytronik.com/download -> njohuri ->
  Produktet Bluetooth – Masat paraprake për instalimin dhe funksionimin e produktit
 3. Fleta e të dhënave mund të ndryshojë pa paralajmërim. Ju lutemi referojuni gjithmonë versionit më të fundit në
  www.hytronik.com/products/bluetooth teknologji -> Aksesorë Bluetooth
 4. Lidhur me politikën standarde të garancisë Hytronik, ju lutemi referojuni
  www.hytronik.com/download ->njohuri ->Politika e Garancisë Standarde të Hytronik

Logoja HYTRONIK

www.HYTRONIK.COM

Subjekt i ndryshimit pa njoftim.
HBP02-20210323-A0

Dokumentet / Burimet

Panel me prekje HYTRONIK HBP02 me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG [pdf] Manuali i udhëzimeve
HBP02, panel me prekje me rrjetë Bluetooth 5.0 SIG

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *