Udhëzues përdorimi i tastierës HYPERX Alloy Origins 65
HYPERX Alloy Origins 65 Keyboard

Tastiera mbaroiview

 • A Porta USB-C
 • B Këmbët e rregullueshme të tastierës
 • C Kabllo USB-C në USB-A
  Tastiera mbaroiview

Instalim

Instalim

Keyselësat e funksionit
Shtypni "FN" dhe një çelës funksioni në të njëjtën kohë për të aktivizuar funksionin e tij dytësor siç tregohet në printimin anësor të çelësit.

Çelësat e funksionimit TIPARE E MESME
Çelësat e funksionimit Kaloni në mes të profiles ruhet në kujtesën në bord.
  Çelësat e funksionimit Luaj / ndalo  ICON , skip backwards ICON ose kaloni përpara ICON while listening to music or watching videos.
  Çelësat e funksionimit Memec ICON, zvogëlohet ICON, or increase ICON computer audio.
  Çelësat e funksionimit Enable Game Mode ICON to disable the Windows key and prevent accidental interruption during gaming. The Windows key will illuminate when Game Mode is enabled.
  Çelësat e funksionimit Rritje ICON ose ulje ICON the LED backlight brightness. There are 5 levels of brightness.

Softueri HyperX NGENUITY
Zgjuarsi
To customize lighting, Game Mode, and macro settings, download the HyperX NGENUITY software at: hyperxgaming.com/nguenity

Pyetje apo çështje të konfigurimit?
Kontaktoni ekipin mbështetës të HyperX në:
hyperxgaming.com/support/keyboards

Deklarata e Pajtueshmërisë dhe Këshillimit e FCC

Kjo pajisje përputhet me Pjesën 15 të rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet
dy kushtet e mëposhtme: (1) kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe (2) kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, duke përfshirë ndërhyrjen që mund të shkaktojë funksionim të padëshiruar.
Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për a
Class B digital device, according to Part 15 of the FCC rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates, uses and can radiate
radio frequency energy and if not installed and used in accordance with the
udhëzimet, mund të shkaktojnë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet me radio.
Sidoqoftë, nuk ka asnjë garanci që ndërhyrja nuk do të ndodhë në një instalim të veçantë. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme tek
radio or television reception, which can be determined by turning the equipment oœ and on, the user is encouraged to try correct the interference
nga një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 1. Rioriento antenën marrëse.
 2. Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 3. Connect the equipment into and outlet on a circuit diœerent from that to which the receiver is connected.
 4. Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë.
  Any special accessories needed for compliance must be specied in the instruction manual.

Warning: Kërkohet një kabëll energjie i tipit të mbrojtur në mënyrë që të përmbushë kufijtë e emetimit të FCC dhe gjithashtu për të parandaluar ndërhyrjet në pritjen aty pranë radios dhe televizionit. Essentialshtë thelbësore që të përdoret vetëm kordoni i energjisë. Përdorni vetëm kabllo të mbrojtur për të lidhur pajisjet I / O me këtë pajisje.

KUJDES: Any changes or modications not expressly approved by the party responsible for compliance could void your authority to operate the equipment.

India RoHS Statement
This product, as well as its related consumables and spares, complies with the reduction in hazardous substances provisions of the “India E-waste Rule 2016.” It does not contain lead, mercury, hexavalent chromium, polybrominated biphenyls or polybrominated diphenyl ethers in concentrations exceeding 0.1 weight % and 0.01 weight % for cadmium, except where allowed pursuant to the exemptions set in Schedule 2 of the Rule.

Tastierë
Model: AG004

Icons
©Copyright 2021 HP Development Company, L.P. All rights reserved. All registered trademarks are property of their respective owners. The information contained herein is subject to change without notice.

Dokumentet / Burimet

HYPERX Alloy Origins 65 Keyboard [pdf] Udhëzues përdorimi
Alloy Origins 65, Origins 65 Keyboard

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.