Logoja e Honeywell

H-Class - logo

HD Peel & Present Option

Honeywell OPT78-2627 H-Class i mundësuar për rikthim të brendshëm - detamexdrejtë nga klientët tanë.

Opsioni i transferimit termik të Honeywell OPT78-2613-04 H-Class

Mbiview

Ky dokument përshkruan përmbajtjen, instalimin dhe përdorimin e opsionit Heavy Duty Peel and Present për printerin H-Class. Pasi të keni verifikuar përmbajtjen e kompletit dhe mjetet e nevojshme, ndiqni hapat e mëposhtëm për ta instaluar dhe për të filluar përdorimin e opsionit. Përfshihet gjithashtu një procedurë mirëmbajtjeje, prandaj mbajeni këtë dokumentacion për referencë në të ardhmen.

paralajmërim KUJDES
Për sigurinë tuaj dhe për të shmangur dëmtimin e pajisjeve, fikeni gjithmonë energjinë "Fik" dhe shkëputni kordonin elektrik të printerit përpara se të filloni këtë instalim dhe kur të kryeni shërbimin.

Përmbajtja e opsionit Heavy Duty Peel and Present

Ky komplet përmban artikullin e mëposhtëm:
• Lëvrimi i detyrës së rëndë dhe Kuvendi i pranishëm

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Option - Heavy Duty Peel and PresentMjetet e kërkuara
Për të instaluar këtë opsion, do t'ju duhet një kaçavidë standarde.

Hapi 1: Përgatitja e printerit

A) Fikni 'Off' Fuqia Switch dhe shkëputni kordonin e rrymës nga Ena AC.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Përgatitja e printerit

B) Shtypni poshtë në Kap, më pas tërhiqeni përpara për të hequr Dera

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - DoorC) Ngritja e Kapaku i hyrjes dhe hiqni median tuaj nga printeri.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Option - Access Cover

D) Hiq Vidhosje Pllakë grisëse. (Në mënyrë alternative, nëse është e pajisur me një pllakë harku, sensor aktual ose prerës, hiqeni atë pajisje.)

Hapi 2: Instalimi i Heavy Duty Peel dhe prezantimi i montimit

A) Shtyp shul dhe hapni Qëroni dhe paraqisni Kuvendi.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Asambleja aktuale

B) Shtypni me kujdes Peel dhe Paraqisni AsamblenëLidhës i pllakës së përparme.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Peel and Present

C) Shtrëngoni Vidë montimi për të siguruar Peel dhe Paraqisni Asamblenë te printeri.

Hapi 3: Përdorimi i Opsionit
Gjatë funksionimit, etiketat do të hiqen nga materiali mbështetës dhe do të shpërndahen "sipas kërkesës" - domethënë, printimi i mëvonshëm do të ndodhë vetëm pasi një etiketë e printuar më parë të jetë hequr nga printeri. Si kujtesë, "REMOVE LABEL" do të shfaqet për t'ju kërkuar kur një etiketë pret heqjen.

Filloni të përdorni opsionin si më poshtë:

A) Ngarkesë Media (shih Manualin e Operatorit për detaje). Zgjat 20 inç (50 cm) të Media nga printeri.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Option - Media

B) Hiqni etiketat nga kjo pjesë e zgjeruar e medias, duke lënë vetëm atë Materiali mbështetës. Rrudhni skajin kryesor të kësaj Mbështetje Materiali.
C)
Itinerari i Material mbështetës nën Asistent Roller dhe Rewinder i brendshëm.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Mbështetje

D) Përfundoni Material mbështetës në drejtim të kundërt të akrepave të orës rreth Rewinder Hub dhe futni buzën e përparme të rrudhur në një nga Slotet e saj. Futni Kapëse mediatike (Artikulli 6) në Slot mbi buzën e përparme të rrudhur të përkrahje Materiali dhe rreth Rewinder Hub.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Material mbështetës

E) Mbylle Peel dhe Paraqisni Asamblenë. Mbyllni kapakun e aksesit, lidhni kordonin e rrymës në prizën e rrymës dhe aktivizoni çelësin e energjisë.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Peel and Present Asamble

F) Sigurohuni që READY shfaqet në panelin e përparmë dhe më pas shtypni Çelësi FEED dhe vazhdoni sipas vëzhgimeve tuaja:

 • If HIQ ETIKETIN shfaqet në panelin e përparmë, kjo përfundon instalimin; ose,
 • If HIQ ETIKETIN nuk shfaqet në panelin e përparmë, vazhdoni me hapin 4: "Konfigurimi i printerit".

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Paneli i përparmë

Shënime:

 1. Funksionimi i sensorit aktual në këtë opsion mund të kontrollohet gjithashtu nga komandat e softuerit pritës, prandaj sigurohuni që programi juaj i etiketimit të jetë konfiguruar siç duhet për t'u përdorur kur dërgoni formate etiketash në printer.
 2. Nëse ky opsion hiqet me fuqinë e aplikuar, printeri do të sillet sikur një etiketë pret heqjen; për të rikthyer funksionimin normal, futni energjinë në printer.

Hapi 4: Konfigurimi i printerit

Ndërsa opsioni Heavy Duty Peel and Present është një pajisje plug-and-play, ky hap mund të jetë i nevojshëm nëse konfigurimi i parazgjedhur i printerit është ndryshuar. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të konfiguruar printerin:

Shënim: Në procedurën e mëposhtme, konsultohuni me Manualin e Operatorit për udhëzime të hollësishme të panelit të përparmë.

A) Shtyp MENU Butoni në panelin e përparmë të printerit.
B) Përdorimi DOWN Butoni, lëvizni te OPSIONET E PRINTERIT pastaj shtypni butonin e djathtë.
C) Përdorimi DOWN Butoni, lëvizni te SENSOR PARAQIT pastaj shtypni Tasti ENTER.
D) Përdorimi DOWN Butoni, lëvizni te MODE pastaj shtypni Tasti ENTER.
E) Përdorimi DOWN Butoni, lëvizni te AUTO pastaj shtypni ENTER Celës.
F) Shtyp EXIT Çelësi pastaj, në RUAJ NDRYSHIMET? kërko, zgjidh PO për të përfunduar instalimin.
G) Kthejeni çelësin e energjisë 'Joaktive' 'On' për të rivendosur printerin dhe për të përfunduar konfigurimin.

Shënim: Nëse printeri dështon në ndarjen e etiketave nga materiali mbështetës dhe Rewinder i brendshëm nuk po rrotullohet, mund të duhet të aktivizohet. Duke përdorur procedurën e mësipërme si udhëzues, shtypni MENU Butoni, lëvizni te OPSIONET E PRINTERIT, pastaj te REWINDER, dhe përzgjidhni Automatik Më pas, shtypni EXIT butoni dhe ruani ndryshimet tuaja kur ju kërkohet.

Ruajtja e Peel-it të Detyrës së Rëndë dhe Asambleja aktuale

Për të garantuar funksionim pa probleme, Asambleja e Lëvizjes dhe e Prezantimit të Punës së rëndë duhet të pastrohet pas çdo 100,000 inç (254,000 cm) të përdorimit të medias. Ky interval varet nga ngjitësi i etiketës, ku ngjitësit "gomë" mund të kërkojnë pastrim më të shpeshtë. (Për të gjurmuar me lehtësi përdorimin e etiketës, shkoni te CILËSIMET E SISTEMIT → NUMËRI I MEDIAVE në sistemin e menysë së printerit.)

Pastroni asamblenë si më poshtë:

 1. Fikni çelësin e energjisë dhe shkëputni kordonin e rrymës nga priza e rrymës. Ngrini kapakun e aksesit dhe hiqni median nga printeri.
 2. Hiqni Asamblenë Peel & Present nga printeri.
 3. Duke përdorur ajër të kompresuar ose një furçë të butë, pastroni Sensore në asamble.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - SensorëShënim: Për pastrimin e depozitave të rënda, mund të përdoret alkool izopropil - me kusht që të aplikohet me kujdes duke përdorur një shtupë pambuku dhe më pas të lihet të thahet përpara se të rilidhni opsionin me printerin.
 4. Shtyp shul për të hapur Peel and Present Asamble. Më pas hiqni C-Clip që siguron Boshti i sipërm i rulit me Mbulesa e përparme.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Mbulesa e përparme
 5. Hiqni boshtin e sipërm të rulit dhe rrotullat e lidhur.Honeywell H-4310 H-Class HD Lëvorja dhe Opsioni Present - Rollers
 6. Duke përdorur një Shtupë pambuku damppërfunduar me alkool, fshij të gjitha Rul Boshti i sipërm i rulit sipërfaqe e pastër. Kushtojini vëmendje të veçantë kreshtave në rollers për t'u siguruar që ato janë të pastra.
  Shënim: Për pastrimin e depozitave të rënda nga rrotullat dhe boshtet në hapat e mëposhtëm, WD-40 ose një tjetër heqës ngjitës jo-dëmtues mund të zëvendësohet me alkoolin izopropil – me kusht që ky heqës ngjitës të aplikohet me kujdes duke përdorur një shtupë pambuku.
 7. Rrëshqisni rollers përsëri në Boshti i sipërm i rulit, vendosni komponentët në kapakun e përparmë dhe riinstaloni C-Clip.
 8. Shtytje Ngre të dy Tabs që sigurojnë Asambleja e rulit të poshtëm në kapakun e përparmë (siç tregohet) dhe më pas, duke e mbajtur të paprekur, hiqni me kujdes të gjithë Asambleja e rulit të poshtëm.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Opsion - Tabs
 9. Merrni parasysh individin Rul pozicionet - ato duhet të riinstalohen në të njëjtin rend - pastaj, hiqni me kujdes rollers nga Bosht rul i poshtëm.Honeywell H-4310 H-Class HD për lëvozhgën dhe opsionin e tanishëm - Roller poshtë
 10. Duke përdorur një Shtupë pambuku damppërfunduar me alkool, fshij të gjitha Rul Bosht rul i poshtëm sipërfaqet e pastra. Kushtojini vëmendje të veçantë kreshtave në rollers për t'u siguruar që ato janë të pastra.
 11. Rrëshqisni Roleta, në rendin e tyre origjinal, në Bosht rul i poshtëm dhe riinstaloni ato në Kopertina e përparme, duke siguruar që Tabs janë ulur siç duhet. Riinstaloni Peel and Present Assembly në printer për të përfunduar procedurën e pastrimit.

Dokumentet / Burimet

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel and Present Option [pdf] Udhëzime
H-4310, H-Class, HD Peel and Present Option, H-4310 H-Class HD Peel and Present Option

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.