Logoja HOMEDICSHOMEDICS SP 180J EU2 Masazhues trupi me dy fuçi pa tela me karikuesPa tel
DYFYTA
MASAGER TRUPI I RIKARKUESHEM
GARANCI 3 VJETORE
SP-180J-EU2

Veçoritë e produktit

 1. Fuqia – Ndezja/fikja e masazhit
 2. Porti i Karikimit
 3. Rripa të shkëputshëm

HOMEDICS SP 180J EU2 Masazher trupi me dy fuçi pa tela me karikues - Fig

UDHRZIME P FORR PRDORIM:

 1. Njësia juaj duhet të vijë me një karikim të plotë. Kur duhet të karikoni njësinë e pastrimit, futeni përshtatësin në folenë e njësisë dhe skajin tjetër në një prizë elektrike 100-240 V. Butoni i energjisë q do të ndizet me ngjyrë të kuqe gjatë karikimit dhe do të kalojë në jeshile pasi të ngarkohet plotësisht. Njësia duhet të karikohet pas 5 orësh kohë karikimi. Karikimi i plotë do të zgjasë deri në 2 orë.
  Shkëputeni pajisjen nga priza dhe lëreni të ftohet para se ta pastroni. Pastroni vetëm me një të butë, pak damp sfungjer.
  Asnjëherë mos lejoni që uji ose ndonjë lëng tjetër të vijë në kontakt me pajisjen. Mos e zhytni në asnjë lëng për t'u pastruar.
  Asnjëherë mos përdorni pastrues gërryes, furça, lustrim xhami/mobilie, hollues bojësh etj.
  Shënim: Produkti duhet të karikohet vetëm duke përdorur përshtatësin e dhënë (SAW06C-050-1000 GB). Përshtatësi duhet të hiqet nga priza kur nuk përdoret. Ngarkimi i daljes së përshtatësit voltage-ja e 5Vdc dhe 1A nuk duhet të tejkalohet. Ruajtja Vendoseni pajisjen në çantën e saj ose në një vend të sigurt, të thatë dhe të freskët. Shmangni kontaktin me skajet e mprehta ose objektet e mprehta që mund të presin ose shpojnë sipërfaqen e pëlhurës. Për të shmangur thyerjen, MOS e mbështillni kabllon e rrymës rreth pajisjes. MOS e varni njësinë nga kordoni.
 2. Ky masazhues është i gjithanshëm dhe mund të përdoret për qafën, shpatullat, shpinën, këmbët, krahët dhe këmbët (Fig. 1-3). Për përdorim në qafë, shpatulla ose shpinë, lidhni rripat e rregullueshëm në skajet e njësisë (Fig. 4) dhe përdorni rripat për të mbajtur masazhuesin në zonën e dëshiruar. Dizajni me dy fuçi lejon që masazhuesi të rrotullojë lart e poshtë trupin tuaj duke relaksuar muskujt dhe duke lehtësuar dhimbjen ndërsa rrotullohet.
 3. Për të aktivizuar veprimin e masazhit, shtypni shkurt butonin e ndezjes (Fig. 5) dhe valët e dridhjeve do të fillojnë në cilësimin më të ulët. Shtypni 2 sekonda në intensitet mesatar dhe shtypni 2 sekonda përsëri për të përjetuar intensitetin më të lartë. Për të fikur njësinë, shtypni shkurt dhe fikeni.
 4. Kur nuk është në përdorim, ruajeni masazhuesin tuaj me dy fuçi pa kabllo në çantën e tij të përshtatshme të ruajtjes me kordon tërheqës.

Pastrim

Hiqeni pajisjen nga priza dhe lëreni të ftohet përpara se ta pastroni. Pastroni vetëm me një d të butë, pakamp sfungjer.
Asnjëherë mos lejoni që uji ose ndonjë lëng tjetër të vijë në kontakt me pajisjen. Mos e zhytni në asnjë lëng për t'u pastruar.
Asnjëherë mos përdorni pastrues gërryes, furça, lustrim xhami/mobilie, hollues bojësh etj.

Ruajtje

Vendoseni pajisjen në çantën e saj ose në një vend të sigurt, të thatë dhe të freskët. Shmangni kontaktin me skajet e mprehta ose objektet e mprehta që mund të presin ose shpojnë sipërfaqen e pëlhurës. Për të shmangur thyerjen, MOS e mbështillni kabllon e rrymës rreth pajisjes. MOS e varni njësinë nga kordoni.

SIMBOLI CESimboli i CA në Mbretërinë e Bashkuar
Markat FKA Ltd
Prodhuesi dhe Importuesi në Mbretërinë e Bashkuar: FKA Brands Ltd, Somerhill Business Park,
Tonbridge, Kent TN11 0GP, MB
Importuesi i BE: FKA Brands Ltd, 29 Earlsfort Terrace, Dublin 2, Irlandë
Mbështetja e Klientit: +44(0) 1732 378557 |
support@homedics.co.uk
IB-SP180JEU2-0521-02
Masazhues trupi i rikarikueshëm me dy fuçi pa tela HOMEDICS SP 180J EU2 - ikonë Regjistroni produktin tuaj sot në www.homedics.co.uk/product-registration

Dokumentet / Burimet

Masazhues trupi i ringarkueshëm me dy fuçi pa tela HOMEDICS SP-180J-EU2 [pdf] Manuali i përdoruesit
SP-180J-EU2 Masazhues trupi me dy fuçi me karikues, SP-180J-EU2, Masazhues trupi me dy tytë pa kabllo, Masazhues trupi me dy fuçi, Masazhues trupi me karikues, Masazhues trupi, Masazhues

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *