Manuali i udhëzimeve të manualit dhe garancisë së makinës së relaksimit akustik të Homedics SS-200-1

nga afër një pajisje

Qartësia e mendjes përmes zërit.

Faleminderit për blerjen e SoundSpa, makinën akustike të relaksimit të HoMedics.
Kjo, si e gjithë linja e HoMedics, është ndërtuar me mjeshtëri me cilësi të lartë për t'ju siguruar vite shërbimi të besueshëm. Shpresojmë se do ta gjeni më të mirën
produkt i llojit të tij. SoundSpa ju sjell qartësi të mendjes përmes zërit për të lehtësuar stresin dhe për t'ju ndihmuar të relaksoheni, natyrshëm. SoundSpa mund t’ju ​​ndihmojë të bini në gjumë më shpejt dhe të flini më mirë, ose të maskoni shpërqendrimet në mënyrë që të përmirësoni përqendrimin tuaj dhe të qëndroni të përqendruar. Ai përfshin gjithçka që ju nevojitet për të filluar relaksimin, gjumin dhe përqendrimin më mirë.

Karakteristikat e SoundSpa

 • Gjashtë tinguj natyralë
  Manuali i udhëzimeve të manualit dhe garancisë së makinës së relaksimit akustik të Homedics SS-200-1
 • Kohëmatësi automatik që ju lejon të zgjidhni sa kohë dëgjoni - zgjidhni 15, 30 ose 60 minuta ose lojë të vazhdueshme.
 • Butoni LED i ndriçuar OFF / RESUME për të fikur tingullin ose për të rinisur dëgjimin, sipas dëshirës.
 • Kontrolli i volumit për të rregulluar tingullin.
 • Tre opsione shfaqjeje: varja, ngritja në këmbë ose shtrirja e rrafshët. Kllapa është e përfshirë për qëndrim në këmbë.
 • Përshtatës AC për të furnizuar SoundSpa. Mund të përdorë gjithashtu katër bateri alkaline AA për relaksim akustik të lëvizshëm (bateritë nuk përfshihen).

Si funksionon kondicionimi i zërit?

Studimet kanë treguar se është përsëritja e tingujve natyralë të cilëve ne u përgjigjemi fizikisht dhe emocionalisht, duke na ndihmuar të relaksohemi.

Të rriturit u përgjigjen tingujve natyralë të përsëritur, të tilla si Shiu i Pranverës ose Valët e Oqeanit, duke na ndihmuar të flemë më mirë. Refreni i crickets paraqitur në SoundSpa
Nata e Verës dhe rrjedha e butë e ujit në Rrymën e Maleve qetëson shqetësimet e ditës kështu që të zgjohemi duke u ndier më mirë të pushuar dhe të gjallëruar.
Tingujt natyrorë gjithashtu punojnë për të maskuar shpërqendrimet dhe për të ndihmuar në përqendrimin e mendimeve tona. Zhurma e Bardhë e SoundSpa, prodhuar nga tingulli i një ujëvare gjigante, siguron
tingull i vazhdueshëm dhe relaksues që pastron mendjen nga zhurmat e jashtme për t'ju ndihmuar të përqendroheni.

Gjashtë tinguj natyrorë
një foto e paqartë e një peme

Përroi i Malit
Freskoni shqisat tuaja pranë një rryme të butë.
uji pranë oqeanit
Valët e Oqeanit
Humbni në ritmin e valëve që lahen në breg.

një ujëvarë në sfond
Zhurma e bardhë
Shpërqendrimet e maskave nën një ujëvarë gjigande

një perëndim dielli në sfond
Nata e Verës
Një kor i crickets kryejnë ninullën e natyrës.
një person i shtrirë në një shtrat
rrahje zemre
Simulon rrahjet e zemrës së nënës për të qetësuar foshnjat dhe vogëlushët

një imazh i paqartë i një motor

Shi pranveror
Reshjet e qëndrueshme të shiut krijojnë një mjedis të përsosur gjumi.

KUJDES - JU LUTEM LEXONI T ALL GJITHA UDHIONZIMET KUJDES PARA SE TING PRDORNI MAKINN SOUNDSPA PELR relaksimin akustik.

Udhëzime të rëndësishme për sigurinë

Ashtu si me të gjitha pajisjet elektrike, duhet të praktikohen masat paraprake themelore të sigurisë. Për të zvogëluar rrezikun e goditjes elektrike:

 • Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me shëndetin tuaj, këshillohuni me mjekun tuaj para se të përdorni SoundSpa.
 • Kjo pajisje nuk duhet të lihet kurrë pa mbikëqyrje kur lidhet. Shkëputeni nga priza kur nuk është në përdorim.
 • Mos e vendosni ose ruani njësinë atje ku mund të bjerë ose të tërhiqet në një vaskë ose lavaman.
 • Mos e përdorni gjatë dushit ose larjes.
 • Mos e vendosni ose hidhni në ujë ose ndonjë lëng tjetër.
 • Mos merrni kurrë dorë për një pajisje që ka rënë në ujë. Shkëputeni menjëherë nga priza.
 • Mos punoni nën batanije ose jastëk. Nxehja e tepërt mund të ndodhë dhe të shkaktojë zjarr, goditje elektrike ose dëmtime të personave.
 • Kurrë mos e përdorni këtë pajisje nëse ka një kordon ose prizë të dëmtuar, nëse nuk po funksionon si duhet, nëse është rënë ose dëmtuar, ose ka rënë në ujë. Kthejeni atë në
  HoMedics Qendra e Shërbimit për ekzaminim dhe riparim. (Shikoni seksionin e garancisë për adresën e HoMedics.)
 • Kjo pajisje ka një prizë të polarizuar (një teh është më e gjerë se tjetra). Priza do të futet në një prizë të polarizuar vetëm në një mënyrë. Nëse spina nuk futet në prizë, kthejeni prapa prizën. Nëse ende nuk përshtatet, kontaktoni një elektricist të kualifikuar për të instaluar prizën e duhur. Mos e ndërroni prizën në asnjë mënyrë.
 • Mbajeni kordonin larg sipërfaqeve të nxehta.
 • Mos e mbani këtë pajisje me kordon elektrik ose përdorni kordonin si dorezë.
 • Për të shmangur thyerjen, mos e mbështillni kordonin rreth njësisë.

PARALAJMRIM - T TO ZBATONI RREZIKUN E ZJARRIT, SHOKIT ELEKTRIK OSE L INNDIMIT T P PERSONAVE:

 • Përdorni SoundSpa vetëm për përdorimin e tij të synuar siç përshkruhet në këtë manual.
  diagramë
  Pro e varurfile
 • Gjithmonë hiqeni nga priza SoundSpa kur nuk përdoret.
 • Kordoni elektrik i SoundSpa nuk mund të zëvendësohet. Nëse pëson dëmtime, duhet të ndaloni së përdoruri SoundSpa menjëherë dhe ta ktheni atë në Shërbimin HoMedics
  Qendra për riparim. (Shikoni seksionin e garancisë për adresën e HoMedics.)
 • Kjo njësi nuk është një lodër. Fëmijët nuk duhet ta përdorin atë ose të luajnë me të.

Për të përdorur SoundSpa

 1.  SoundSpa operon ose në adaptorin AC të përfshirë ose në katër bateri alkaline AA (nuk përfshihen). TO LIDHJEN ADAPTORIN AC: Lidhni skajin e enës së kordonit të adaptorit në anën e njësisë. Vendosni spinën e polarizuar në një prizë elektrike. P TOR T IN INSTALUAR Bateritë: Vendosni katër bateri alkaline AA në
  ndarja në pjesën e pasme të njësisë duke ndjekur diagramin brenda.
  formë
   E sheshtë në sipërfaqe
 2. Rrotulloni numrin e volumit në pozicionin ON.
 3.  Shtypni butonin OFF / RESUME. Drita LED do të ndizet kur njësia është e ndezur.
 4.  Rregulloni kohëmatësin automatik për të zgjedhur kohën e dëshiruar të dëgjimit: 15, 30 ose 60 minuta. Kthejeni çelësin në pozicionin TIMER OFF për lojë të vazhdueshme.
 5. Zgjidhni një nga gjashtë tingujt e natyrës së SoundSpa duke shtypur butonin përkatës.
 6.  Rregulloni ndërprerësin e volumit, sipas dëshirës.
  Manuali i udhëzimeve të manualit dhe garancisë së makinës së relaksimit akustik të Homedics SS-200-1
  Për të shkëputur stendën
 7. Kur të keni mbaruar, ose shtypni butonin OFF / RESUME që ndodhet në pjesën e përparme të njësisë ose kthejeni butonin e volumit në pozicionin OFF.

Shfaqja e SoundSpa
SoundSpa përmban tre mundësi për shfaqje. Shkalla e varur në pjesën e pasme të njësisë ju lejon të fiksoni SoundSpa në murin tuaj. Një kllapa në këmbë është përfshirë për të shfaqur
njësia në këmbë (Diagrami A). Njësinë mund ta vendosni të sheshtë në komodinë tuaj, komodinën ose ndonjë sipërfaqe tjetër të sheshtë.

diagramë

NGROHJE DHE SHKELQIMI BRENCA E QACKNDRUESHME

Për të shfaqur SoundSpa në këmbë, thjesht bashkoni mbajtësen në këmbë në pjesën e pasme të njësisë, siç tregohet në Diagramin A. Vendosni kllapa në prerjet, të vendosura në
pjesa e pasme e njësisë. Mbërtheni kllapat në vend duke shtypur lart me gishtat e mëdhenj. Për të shkëputur mbajtësen, kapeni dhe shtypni poshtë me gishtërinjtë tuaj, drejt pjesës së poshtme të pjesës
njësia (Diagrami D).

Garanci e kufizuar një vjeçare

HoMedics shet produktet e saj me qëllimin që ato të jenë të lira nga defektet në prodhim dhe mjeshtëri për një periudhë prej një viti nga data e blerjes origjinale, përveç siç përmendet më poshtë. HoMedics garanton që produktet e saj do të jenë pa defekte në material dhe mjeshtëri nën përdorimin dhe shërbimin normal. Kjo garanci shtrihet vetëm te konsumatorët dhe nuk shtrihet te shitësit me pakicë.
Për të marrë shërbimin e garancisë për produktin tuaj HoMedics, postoni produktin dhe dëftesën tuaj të datës së shitjes (si provë e blerjes), postpejd, në adresën vijuese:
Marrëdhëniet e Konsumatorit me HoMedics
Departamenti i Qendrës së Shërbimit 168
3000 Trail Pontiac
Qyteti i Tregtisë, MI 48390
Asnjë COD nuk do të pranohet
HoMedics nuk autorizon askënd, duke përfshirë, por pa u kufizuar në të, Shitësit me pakicë, blerësin pasues të konsumatorit të produktit nga një Shitës me pakicë ose blerës të largët, për të detyruar HoMedics në asnjë mënyrë përtej kushteve të përcaktuara këtu. Kjo garanci nuk mbulon dëmet e shkaktuara nga keqpërdorimi ose abuzimi; aksident; bashkëngjitja e ndonjë aksesori të paautorizuar; ndryshimi i produktit; instalim jo i duhur; riparime ose modifikime të paautorizuara; përdorimi jo i duhur i furnizimit elektrik / elektrik; humbja e pushtetit; produkt i rënë; mosfunksionimi ose dëmtimi i një pjese operative nga dështimi për të siguruar mirëmbajtjen e rekomanduar nga prodhuesit; dëmtimi i transportit; vjedhje; neglizhimi; vandalizëm; ose kushtet mjedisore; humbja e përdorimit gjatë periudhës që produkti është në një objekt riparimi ose përndryshe pret pjesë ose riparim; ose ndonjë kusht tjetër që është përtej kontrollit të HoMedics.
Kjo garanci është efektive vetëm nëse produkti është blerë dhe operohet në vendin në të cilin është blerë produkti. Një produkt që kërkon modifikime ose miratime për t'i dhënë mundësi të veprojë në ndonjë vend tjetër përveç vendit për të cilin është projektuar, prodhuar, aprovuar dhe / ose autorizuar, ose riparimi i produkteve të dëmtuar nga këto modifikime nuk përfshihet në këtë garanci.
GARANCIA E SIGURUAR KERETU DUHET T BE JET W GARANCIA E VETM DHE EKSKLUZIVE. NUK DO T BE KET NO GARANCI TJERA T EX SHPREH OR APO T NDIKOHEN N IN PRFSHIR NDONJ GARANCI T I SHPALLUR T OF TREGTARIS OSE FITNETIT OSE NDONJE DETYRIMI TJETR N ON PJESN E SHOQRIS W ME PPRPJES T TO PRODUKTEVE TVER SHPALLURA NGA GARANCIA E TYRE. HOMEDIKA NUK DUHET T KET NO P LRGJEGJSI P ANR DYMTIMET INCIDENTALE, PASUESE OSE SPECIALE. Në asnjë rast, kjo garanci nuk kërkon më shumë se riparimi ose zëvendësimi i ndonjë pjese apo pjesëve të cilat janë gjetur të jenë defektive brenda periudhës efektive të garancisë. ASNJE KTHIM nuk do te jepet. NESE PJESAT E Zëvendësimit për Materialet Defektive nuk janë në dispozicion, HOMEDICS REZERVON T R DREJTN P TOR T M B MN Zëvendësime të Produktit
N L Zëvendësimin e Riparimit ose Zëvendësimit.
produkte të rishkruara, përfshirë por pa u kufizuar në shitjen e produkteve të tilla në faqet e ankandeve në Internet dhe / ose shitjet e produkteve të tilla nga shitës të tepërt ose të shumtë. Çdo dhe të gjitha garancitë ose garancitë menjëherë do të pushojnë dhe përfundojnë për çdo produkt ose pjesë të tyre që riparohen, zëvendësohen, ndryshohen ose modifikohen, pa miratimin paraprak të shprehur dhe me shkrim të HoMedics. Kjo garanci ju ofron të drejta specifike ligjore. Ju mund të keni të drejta shtesë të cilat mund të ndryshojnë nga vendi në vend. Për shkak të rregulloreve individuale të vendit, disa nga kufizimet dhe përjashtimet e mësipërme mund të mos zbatohen për ju.

 

Lexoni më shumë rreth këtij manuali & Shkarkoni PDF:

 

Manuali i udhëzimeve të manualit dhe garancisë së makinës së relaksimit akustik të Homedics SS-200-1 - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i udhëzimeve të manualit dhe garancisë së makinës së relaksimit akustik të Homedics SS-200-1 - Shkarko

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *