HAGOR-logo

HAGOR 3317 CPS Menuboard D3P 46 – 65"

HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-produkt

Kujdes

  • Pajisjet teknike kanë një vlerë të konsiderueshme. Prandaj, duhet t'i trajtoni me kujdes komponentët gjatë instalimit dhe t'i mbroni nëse është e nevojshme.
  • Nëse është e nevojshme, zona e instalimit duhet gjithashtu të sigurohet. Pjesët që bien mund të shkaktojnë lëndime dhe dëme materiale.
  • Materialet e përfshira në objektin e dorëzimit mund të mos jenë të përshtatshme për kushtet e veçanta në vendin e instalimit. Ju lutemi kontrolloni këtë paraprakisht dhe zëvendësojeni me materiale të përshtatshme nëse është e nevojshme.
  • Nëse nuk jeni të sigurt për instalimin e produktit ose keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni ose specialistë të tjerë të trajnuar.

Fusha e dorëzimitHAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (1) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (2)

  • Zgjidhni vidhat, rondelet dhe ndarësit e duhur (nëse është e nevojshme) sipas llojit të ekranit.
  • Përqendroni kllapat e përshtatësit në pjesën e pasme të ekranit siç tregohet dhe vidhni kllapat në ekran, duke u kujdesur që të mos i shtrëngoni shumë

Mjetet e kërkuaraHAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (3)

UDHUCTZIMI I INSTALIMITHAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (4) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (5) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (6) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (7) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (8) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (9) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (10) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (11) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (12) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (13) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (14) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (15) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (16) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (17) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (18) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (19) HAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (20)

PJESË E SIGURT PËR SERIA TË KRAHËVE TILTHAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (21)

përmasatHAGOR-3317 CPS-Menuboard-D3P-46 -65-fig- (22)

HAGOR Products GmbH | Oberbecksener Straße 97 | D-32547 Bad Oeynhausen |
telefon: +49(0)57 31-7 55 07-0 |
Mail: info@hagor.de

Dokumentet / Burimet

HAGOR 3317 CPS Menuboard D3P 46 - 65“ [pdf] Manuali i udhëzimeve
3317, CPS Menuboard D3P 46 - 65, D3P 46 - 65, CPS Menuboard, Menuboard

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *