Dokument

GE APPLIANCES-logo

GE APPLIANCES GP30S08BXR Ngrohës atmosferik i ujit me propan të lëngshëm të shkurtër 30 gallon me zgjedhje

GE APPLIANCES GP30S08BXR Zgjedhja 30 gallon Propani i shkurtër i lëngshëm ngrohës uji atmosferik-fig1

DIMENSIONET DHE INFORMACIONET E INSTALIMIT (N IN INCHES)

 • RREGULLAT LOKALE TË INSTALIMIT:
  Ky ngrohës uji duhet të instalohet në përputhje me këto udhëzime, kodet lokale, kodet e shërbimeve, kërkesat e shoqërive ose, në mungesë të kodeve lokale, botimi i fundit i Kodit Kombëtar Elektrik. Është në dispozicion nga disa biblioteka lokale ose mund të blihet nga Shoqata Kombëtare e Parandalimit të Zjarrit, Batterymarch park, Quincy, MA 02169 si broshurë ANSI/NFPA 70.
 • INFORMACIONI I INSTALIMIT:
  Për informacion të plotë, shihni udhëzimet e instalimit të paketuara me ngrohësin tuaj të ujit.
 • K RERKESAT E FUQIS:
  Kontrolloni shenjat në pllakën e karakteristikave të ngrohësit të ujit për t'u siguruar që furnizimi me energji korrespondon me kërkesat e ngrohësit të ujit.
 • VENDNDODHJA:
  Vendoseni ngrohësin e ujit në një zonë të pastër të thatë sa më afër zonës me kërkesën më të madhe për ujë të nxehtë. Linjat e gjata të paizoluara të ujit të nxehtë mund të harxhojnë energji dhe ujë.
 • LARTËSIMET E KUJTUARA:
  Duhet të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme midis çdo objekti dhe në shërbimin e ngjarjes nevojitet pjesa e sipërme, e pasme dhe anash e ngrohësit të ujit. Kontrollet dhe kullimi në pjesën e përparme të njësisë duhet të kenë akses të qartë për funksionim dhe shërbim. Instalimet që kërkojnë hapësirë ​​minimale në anët ose në pjesën e pasme të ngrohësit të ujit për rripat e tërmetit janë gjithashtu të pranueshme. Në këto raste, duhet të sigurohet hapësira shtesë në anën e kundërt të njësisë për të lejuar aksesin në shërbim.

Instalim tipik horizontal

GE APPLIANCES GP30S08BXR Zgjedhja 30 gallon Propani i shkurtër i lëngshëm ngrohës uji atmosferik-fig2

Ilustrimi i mësipërm është menduar vetëm për referencë dimensionale. Referojuni fotografisë për pamjen aktuale të produktit.

TIPARET DHE P BRFITIMET

GE APPLIANCES GP30S08BXR Zgjedhja 30 gallon Propani i shkurtër i lëngshëm ngrohës uji atmosferik-fig3

 • Kapaciteti i vërtetë – Merrni dushet më të nxehta nga i vetmi ngrohës uji me propan të lëngshëm që mban vërtet 30 gallon ujë (krahasuar me ngrohës uji të rezervuarit prej çeliku të gazit 30 gallon për kapacitet gallon të vlerësuar nga DOE).
 • Performanca kryesore – Jetoni rehat me këtë njësi më të mirë në klasë që jep deri në 67 gallona ujë të nxehtë në orën e parë të përdorimit (Matur përmes Vlerësimit të Orës së Parë të DOE).
 • Madhësia e shtëpisë - Siguroni ujë të ngrohtë për të gjithë familjen me 1 deri në 3 persona.
 • Rikuperim i shpejtë – Rimbushni shpejt ujin e nxehtë me një djegës me performancë maksimale 34K.
  Shufra Anode – Dizajni i qëndrueshëm ofron mbrojtje afatgjatë kundër korrozionit për të zgjatur jetën e rezervuarit tuaj të ngrohësit të ujit.
  Sistemi i sigurisë SmartShield™ – Monitoron ajrin përreth dhe mbyll automatikisht njësinë nëse zbulohen temperatura jonormale.
 • Vetë-diagnostikues – Monitoron dhe raporton mbi statusin e sistemit të gazit nëpërmjet treguesit të statusit LED.
 • Valvula e kullimit - Ndërtimi rezistent ndaj ndryshkut mund të mbështetet për të ofruar shërbim afatgjatë.
 • Instalim i lehtë – Zëvendësoni shpejt dhe me lehtësi ngrohësin tuaj të vjetër të ujit duke përdorur lidhjet standarde të ujit dhe gazit.
 • Garancia e ndërtuar deri në fund – Ngrohësit e ujit RealMAX™ Choice kanë një rezervuar 8-vjeçar dhe garanci të kufizuar të pjesëve*.
 • Modeli GP30S08BXR – Gri Diamanti *Shih garancinë me shkrim për detaje të plota

Dokumentet / Burimet

GE APPLIANCES GP30S08BXR Ngrohës atmosferik i ujit me propan të lëngshëm të shkurtër 30 gallon me zgjedhje [pdf] Udhëzime
GP30S08BXR, Ngrohës uji atmosferik me propan të lëngshëm me zgjedhje 30 gallon, Ngrohës uji atmosferik me propan të lëngshëm, GP30S08BXR Ngrohës uji atmosferik me propan të lëngshëm, 30 gallon, Ngrohës uji atmosferik me propan të lëngshëm, të shkurtër Atmosferik Ngrohës, Ngrohës

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.