Dokument

GCBIG
MD026 True Wireless Earbuds Udhëzues përdorimi 
Kufje stereo pa tel te verteteKufje me valë GCBIG MD026 True Wireless -

Përmbajtja e produktit

Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 1

Specifikimet e produktit

Versioni i Bluetooth: 5.3
Mbështetja: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Porta e karikimit: Type-C
Kapaciteti i baterisë: Kufjet: 25 mAh
Jetëgjatësia e baterisë: 5 orë përdorim për karikim të plotë (jeta aktuale e baterisë ndryshon në varësi të llojit të këngës dhe kërkesave të volumit)
Koha e karikimit: 1 orë për kufjet / 1 orë për kufjet e karikimit
Gama e transmetimit: 15 metra (pa pengesa)

Prezantimi

Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 2

Si mund të çiftoj dy kufje me telefonin tim?

 • Sigurohuni që kufjet dhe kufjet e karikimit të jenë plotësisht të ngarkuara përpara përdorimit të parë.
 • Hapi 1
  Hiqini të dy kufjet nga kufja e karikimit dhe të dy kufjet do të ndizen dhe do të fillojnë çiftimin automatikisht (Nëse kufjet nuk janë lidhur me pajisjen tuaj për më shumë se 5 minuta, kufjet do të fiken automatikisht Shtypni butonin MPS për rreth 3 sekonda në mënyrë manuale ndizni kufjet kur ju kërkohet "Ndezja".) Drita treguese e njërës kufje do të pulsojë në mënyrë alternative, e kuqe dhe blu dhe drita treguese e kufjeve të tjera do të pulsojë ngadalë kur çiftohet me sukses.
 • Hapi 2
  Aktivizoni modalitetin e çiftimit Bluetooth në pajisjen tuaj të telefonit, kërkoni dhe zgjidhni "MD026" për t'u lidhur. (Duhet të dëgjoni një thirrje zanore "lidhur" kur mbani kufje).
 • Nëse drita treguese e kufjes është e fikur, do të thotë se telefoni është i lidhur
 • Lidhja automatike Si parazgjedhje, kufjet e kufjeve do të lidhen automatikisht me celularin e fundit të çiftuar kur të ndizen.Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 3
 • i menjëhershëm
 1. Nëse keni ndonjë problem me çiftimin e dy kufjeve me telefonin tuaj, vendosini kufjet përsëri në kutinë e karikimit dhe përsëritni hapat e mësipërm.
 2. Këto kufje mund të përdoren jo vetëm së bashku, por edhe individualisht
  Nëse dëshironi të përdorni një kufje të vetme
  Thjesht hiqni një kufje nga kasa dhe lidheni me telefonin tuaj. ose kur përdorni dy kufje, fikni manualisht njërën kufje ose vendoseni përsëri njërën në kufjen e karikimit dhe do të mund ta përdorni vetëm kufjen tjetër.

Funksione

 • Komunikimi telefonik  Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 4

Përgjigjja e telefonatës: Prekni një herë
Mbyll telefonin: Shtypni dhe mbani tastin për 2 sekonda
Refuzoni thirrjet hyrëse: Shtypni dhe mbani tastin për 2 sekonda

 • Për Muzikë Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 5
Luaj / ndalo Trokit dy herë
Pista e mëparshme Shtypni dhe mbani "L" për 2 sekonda
Udhë tjetër Shtypni dhe mbani "R" për 2 sekonda
Aktivizo Siri Trokit shpejt tre herë
Ulni volumin Një trokitje e vetme në kufjen e majtë
Rritni volumin Një trokitje e vetme në kufjen e djathtë

Akuzuar

 • Karikimi i Earbuds
  Kufjet e kufjeve do të karikohen vetëm kur i vendosni siç duhet në foletë e karikimit dhe mbyllni kapakun. (Mund të karikoni kufjet e karikimit dhe kufjet në të njëjtën kohë, ose mund të karikoni së pari kutinë e karikimit dhe më pas kufjet.)
  Kutia e karikimit do të ndalojë së ngarkuari automatikisht dhe drita treguese në kufjet e kufjeve do të fiket kur të karikohet plotësisht.
  Kur kufjet po ngarkohen në kutinë e karikimit, shiriti i ekranit dixhital të kasës do të vazhdojë të pulsojë dhe të fiket pas 60 sekondash.
 • Karikimi i kutisë
  Në paketë ka një kabllo ngarkimi USB Type-C, ju lutemi përdorni atë për të karikuar direkt kasën. Gjatë karikimit, ekrani dixhital do të pulsojë dhe do të shfaqë nivelin e baterisë në kohë reale. Kur ngarkohet plotësisht, numri tregon 100.

Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 6

Alarmet e tarifimit Kufje me valë GCBIG MD026 True Wireless - 7

 • Pas përdorimit të tij për një periudhë të gjatë kohore, për shkak të oksidimit të lidhësit të magnetit, kufjet e veshit mund të mos karikohen ose as të ndizen. Mund ta rregulloni këtë problem duke pastruar lidhësit e magnetit në kufjet dhe duke e karikuar kutinë me një pecetë alkooli
 • Vendosni kufjet në kufjet e karikimit dhe kufjet do të fiken menjëherë dhe kufja e karikimit do të fillojë të karikohet automatikisht. Kufjet e kufjeve do të lidhen automatikisht me celularin e fundit të çiftuar.

Ruajtja dhe mirëmbajtja

 • Nëse kufjet nuk janë përdorur për më shumë se 3 muaj, ju rekomandojmë t'i karikoni ato.
 • Ju lutemi përdorni një karikues të miratuar nga FCC FFC: (Komisioni Federal i Komunikimeve).
 • Mos i çmontoni kufjet.
 • Fëmijët e moshës 12 vjeç e lart kërkojnë mbikëqyrje nga të rriturit.
 • Mos i ekspozoni kufjet në temperatura të larta ose të ulëta dhe mos i përdorni kufjet gjatë stuhisë.
 • Shmangni rënien e lirë ose goditjen e dhunshme të pajisjes. Mbajeni pajisjen larg burimeve të zjarrit dhe mos e vendosni pajisjen në ujë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Pyetje: Pse këto kufje nuk çiftohen me telefonin tim?
Përgjigje: Sigurohuni që kufjet e kufjeve të jenë plotësisht të ngarkuara dhe të ndezura. Sigurohuni që Bluetooth-i i telefonit tuaj të jetë i aktivizuar Nëse nuk ka problem me dy pikat e mësipërme, fikni kufjet e ndezura pas 5 klikimeve të vazhdueshme dhe të shpejta. Vendosini përsëri në kutinë e karikimit dhe mbyllni buzën, prisni 1 minutë, më pas hapni kutinë e karikimit dhe rilidhni kufjet me telefonin.
Pyetje: Pse muzika ndërpritet ose fshihet?
Përgjigje: Së pari, mbajini kufjet jo më shumë se 49 metra larg telefonit tuaj (pa pengesa). Nëse distanca është më pak se 49 këmbë, ndiqni këto hapa:

 1. Vendosni kufjet përsëri në kasë dhe mbyllni kapakun, klikoni manualisht "harrojeni MD026" në telefonin tuaj
 2. Pas 10 sekondash, hapni kutinë e karikimit dhe rilidhni këto kufje me telefonin tuaj

Pyetje: Pse kufjet ende nuk do të karikohen ose shkëputen nga telefoni pasi i vendos në kasë dhe mbyll kapakun?
Përgjigje: Sigurohuni që kutia e karikimit të mos jetë në gjendje të ulët baterie. Nëse kutia e karikimit është në gjendje të ulët baterie, kufjet nuk do të karikohen dhe as nuk do të shkëputen. Në këtë rast, ju lutemi përdorni një kabllo karikimi tip-c për të karikuar plotësisht kutinë.
Pyetje: A janë këto kufje rezistente ndaj djersës dhe ujit?
Përgjigje: Këto kufje janë rezistente ndaj djersës dhe pak të papërshkueshme nga uji. Për pajisjet elektronike, ne nuk rekomandojmë që t'i zhytni kufjet në ujë.
Për më shumë pyetje të detajuara të produktit, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit.

Aktivizimi & Garancia

Zëvendësimi i përhershëm i artikujve të dëmtuar, të dëmtuar, të përmirësuar ose që mungojnë (nuk ka nevojë të ktheni origjinalin)
Ju lutemi aktivizoni përmes emailit më poshtë brenda 15 ditëve. ” [email mbrojtur]"

Dokumentet / Burimet

Kufje të vërteta me valë GCBIG MD026 [pdf] Udhëzues përdorimi
Kufje të vërteta me valë MD026, MD026, Kufje të vërteta me valë

Join Conversation

1 Comment

 1. Si mund ta ççiftoj nga pajisja A në çift me pajisjen B pa pasur nevojë të hap pajisjen A dhe ta shkëput atë nga MD026-të e mia? Ndonjëherë më duhet të dal jashtë me pajisjen B për t'u çiftuar me kufjet e mia MD026. Është e lodhshme të ndryshosh nga një pajisje në tjetrën. Faleminderit.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.