FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-logo

FLOOR POLICE 15262-6 leckë elektrike me mikrofibër tjerrëse pa tela

FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-product

UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË

LEXO DHE NDIQNI TË GJITHA PARALAJMËRIMET DHE UDHËZIMET PARA SE TË PËRDORNI KËTË PRODUKT. LËNDIMI MUND TË rezultojë nga përdorimi i pahijshëm. RUAJNI KËTO UDHËZIME.

KUJDES

 • Asnjëherë mos e zhytni leckën e motorizuar të Floor Police™ në ujë ose vendoseni nën ujë të rrjedhshëm për të shmangur goditjen elektrike ose dëmtimin e produktit. Aplikoni ujë dhe/ose tretësirë ​​pastrimi vetëm në jastëkët e pastrimit.
 • Pjesët në lëvizje mund të shkaktojnë lëndime. Fikni leckën e motorizuar të Floor Police™ përpara se të ngjitni, hiqni ose aplikoni ujë dhe/ose tretësirë ​​pastrimi në jastëkët e pastrimit.
 • Fikni leckën e motorizuar të Floor Police™ përpara se të vendosni dorezën në bazën e leckës.
 • Sigurohuni që doreza të jetë montuar plotësisht dhe të jetë ngjitur mirë në bazën e leckës përpara përdorimit.
 • Hiqeni karikuesin përpara përdorimit.
 • Karikoni vetëm duke përdorur karikuesin e dhënë me leckën e motorizuar të Floor Police™.
 • Mos ngarkoni pa mbikëqyrje. Karikimi i shpejtë ose mbingarkimi mund të dëmtojë baterinë e rikarikueshme ose të shkaktojë zjarr ose lëndim. Hiqeni menjëherë nga priza dhe mos përdorni leckën e motorizuar të Floor Police™ nëse shihni ose nuhatni tym, ose nëse bateria zgjerohet ose nxehet.
 • Asnjëherë mos e lini pambikëqyrur leckën e motorizuar të policisë së dyshemesë rM kur është ndezur.
 • Vetëm për përdorim të brendshëm.

Karakteristikat e pastrimit

FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-1

Ngarkimi i leckës

SHËNIM: Karikoni për 90 minuta përpara përdorimit të parë.

FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-2

 1. Për të ngarkuar leckën, thjesht futni përshtatësin AC në çdo prizë elektrike standarde amerikane. Hapni skedën në portën e rimbushjes që ndodhet në bazën e leckës Futni përshtatësin në portën e rimbushjes
 2. Drita e kuqe në bazën e leckës tregon që lecka është në modalitetin e karikimit.
 3. Lëreni leckën të karikojë për 90 minuta. Drita e kuqe treguese e rimbushjes do të fiket pasi lecka të jetë karikuar plotësisht.

Si të montoni leckën

Përpara montimit, sigurohuni që të keni të gjitha pjesët e listuara në
Faqja e meparshme.
E rëndësishme: Poli i sipërm dhe i mesëm kanë të njëjtat filetime të brendshme të zeza brenda dorezave të tyre të kapjes. Poli i poshtëm do të tregojë fillesë blu brenda.

 1. Vidhosni shtyllën e sipërme me dorezë në shtyllën e mesme fort duke mbajtur shtyllën e mesme. Kapni shtyllën e sipërme mbi dorezën e kapjes, kthejeni shtyllën e sipërme në drejtim të akrepave të orës, duke u lidhur derisa ta dëgjoni KLIKONI midis 3-5 herë
 2. Ngjitni shtyllën e poshtme në shtyllën e mesme duke mbajtur dorezën e kapjes së shtyllës së poshtme dhe duke e kthyer shtyllën e mesme në drejtim të akrepave të orës, duke e kthyer derisa ta dëgjoni të klikoni 3-5 herë

FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-3

Tani mund të vidhosni seksionet e montuara të shtyllës së sipërme, të mesme dhe të poshtme në bazën e leckës duke mbajtur dhe kthyer në drejtim të akrepave të orës në bazën e leckës. Baza e leckës tani është e kyçur në vend dhe gati për përdorim.

FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-4

Si të operoni leckën

 1.  Mbushësit me mikrofibër jeshile të lehta janë aplikuar paraprakisht për përdorim. Për të aplikuar jastëkë të tjerë, kthejeni bazën e leckës. Vendosni jastëkët e dëshiruar të pastrimit të ripërdorshëm (jastëkë pastrimi për punë të vështira pastrimi, jastëkë me mikrofibër për punë pastrimi me tematikë dhe jastëkë lustrim për të shndritur dyshemetë tuaja) b duke e përqendruar secilën jastëk mbi zonat me velcro në fund të Shtypit të bazës së leckës për t'u siguruar në vend. tani spërkatni çdo jastëk me ujë ose zgjidhjen tuaj të preferuar të pastrimit
 2. Ndizni njësinë duke shtypur butonin e ndezjes/fikjes që ndodhet në bazën e leckës. Mos ushtroni presion, presioni i tepërt do të ngadalësojë motorin. Tani jeni gati për të pastruar ose lustruar dyshemenë tuaj.
 3. Kur të mbaroni, shtypni përsëri butonin ON/OFF për të fikur leckën.
 4. Për ta mbajtur dorezën e leckës lart, thjesht shtyjeni atë në bazën e leckës për t'u kyçur në pozicion

FLOOR-POLICE-15262-6-Cordless-Electric-Spinning-5

Udhëzime Pastrimi

 1. Për të pastruar pastiçet e ripërdorshme, thjesht hidhini në lavatriçe me cikël të butë. Përdorni ujë të ngrohtë dhe detergjent të zakonshëm. Ju gjithashtu mund të shtoni zbardhues të rregullt ose të sigurt me ngjyra nëse dëshironi. MOS përdorni zbutës pëlhurash. Ju mund t'i thani jastëkët në tharëse me cikël të ulët ose thjesht tharje në ajër.
 2. Ruajeni leckën në një vend të freskët dhe të thatë për të siguruar jetëgjatësinë e leckës.

KUFIZIMI I PËRGJEGJËSISË

Përgjegjësia është e kufizuar në çmimin e blerjes së këtij produkti. TeleBrands Corporation nuk do të jetë përgjegjëse për ndonjë dëmtim të rastësishëm ose pasues ose ndonjë garanci të nënkuptuar për këtë produkt. Disa shtete nuk lejojnë përjashtimin ose kufizimin e dëmeve të rastësishme ose pasuese, kështu që kufizimi ose përjashtimi i mësipërm mund të mos zbatohet për ju.

Dokumentet / Burimet

FLOOR POLICE 15262-6 leckë elektrike me mikrofibër tjerrëse pa tela [pdf] Manuali i udhëzimeve
15262-6 Lekë e sheshtë me mikrofibër tjerrëse elektrike pa kabëll, 15262-6, leckë e sheshtë me mikrofibër tjerrëse elektrike pa kabllo

Join Conversation

1 Comment

 1. Love this mop it is so easy to use and does a great job, one problem though we lost the AC Adapter and cannot charge the battery. We also lost the instructions and cannot find another AC Adapter.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *