Logo Folding Hard Folding Cove- FLEX

UDHZUESI I INSTALIMIT T START FILLIMIT T Shpejtë

Instaloni Listën e Kontrollit të Pjesëve

A: Mbulesa e palosshme e fortë përkulëse
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover - Palosja e fortë flex
B: Binarët e montimit anësor, majtas dhe djathtas (para-mbledhur)
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover - Montimi anësor
C: Çantë pajisje dhe tuba kullues (2)
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover - Çantë hardueri

Mjetet e nevojshme:
Çelës ose fole 1/2 ”Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX - Mjetet e nevojshme

Shënim: Flex u krijua nga kamionë që nuk kanë shtresa plastike, mund të kërkohet një zvogëlim i vogël për të lejuar që mbulesa të përshtatet siç duhet.

Bashkangjit binarët e montimit anësor

Bashkojini të dy shinat anësore në shtratin e kamionit. Binarët janë specifikuar majtas dhe djathtas dhe janë montuar paraprakisht për lehtësinë tuaj. Shënim: Referojuni Udhëzuesit Specifik të Modelit për udhëzime më specifike në klampduke futur binarët në kamion.
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX - Mbërthen binarët e montimit anësor Mos e shtrëngoni shumë clamp kuvendi.
Clamps duhet të kontrollohen periodikisht për ngushtësi.

Instaloni kopertinën

Rrëshqisni dy bulonat e përparme të montimit në pistën në pjesën e poshtme të mbulesës së tonit Flex, një në secilën anë. Vendosni tonenau Flex mbi shinat e montimit me panelin më të vogël drejt kabinës së kamionit dhe me përplasjen e përparme që mbulon pjesën e përparme (shinën e përparme të shtratit).
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover -Instaloni kovën

Shpalosni kopertinën dhe rregulloni

Shpalosni me kujdes mbulesën. Shpalosni secilin panel dhe pozicionojeni në mënyrë që të përqendrohet krah për krah dhe para-prapa në shtratin e kamionit. Testoni montimin e prapambetjes për funksionimin e qetë pasi ky është treguesi më i mirë i mbulesës që është pozicionuar si duhet. Sigurohuni që shulat në të dy anët janë të lidhura me shinën e montimit të mbulesës. Shënim: Nëse kamioni juaj është i pajisur me një mbrojtës të derës së pasme, mund t'ju duhet të ngrini pak pjesën e pasme të shinave të montimit anësor, që shulat të futen siç duhet.
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover - Shpalosni kapakun dhe rregulloni

Dele Cover up për të Bashkangjitni

Sapo mbulesa të jetë e vendosur, paloseni mbulesën në pozicionin e hapur. Tërhiqni kabllot e lëshimit në secilën nga tre panelet për ta lëshuar atë nga shina anësore. Kujdesuni që ta palosni butësisht në mënyrë që të mos shqetësohet pozicioni i mbulesës. Shënim: Mund të mbështetni përkohësisht mbulesën në kabinën për të bashkangjitur pajisjen e montimit.
Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover - Mbylleni kapakun për tu ngjitur

Bashkangjitni tubat e mbulesës / kullimit

Pasi të jeni në pozicion plotësisht të hapur vendosni një mbajtës para clamp, rondele të sheshtë, rondele të kyçjes dhe çelësin e yllit në bulonin e montimit të përparmë nën kapak dhe shtrëngoni dorën. Sigurohuni që mbajtësi i përparmë clamp eshte clampfutja e duhur në shinën anësore. Provoni përsëri kapakun për funksionimin e duhur, rregulloni sipas nevojës, pastaj shtrëngoni çelësat e yjeve. Bashkangjitni tubat e kullimit në pajisjet në pjesën e përparme të shiritit të shtratit dhe vendosni tubat për të devijuar ujin nga shtrati i kamionit. Kjo mund të bëhet duke e vendosur tubin prapa një shtrese shtrati, përmes një vrime ekzistuese në shtrat, ose duke shpuar një vrimë 5/8 ”në pjesën kryesore.

Mbulesë e palosshme e vështirë FLEX UnderCover - 6 Bashkangjit kapakun

Për Shërbimin ndaj Klientit, Kontaktoni UnderCover Direkt | (866) 900-8800 | www.undercoverinfo.com

Mbulesa e palosshme e vështirë FLEX UnderCover ---

Dokumentet / Burimet

Mbulesë e fortë e palosshme FLEX Undercover [pdf] Udhëzues përdorimi
FX5100QS, Kopertinë e palosshme e fortë UnderCover

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.