Pyetjet e shpeshta B0B6ZSMMCF Siguria e rreme Kamera e rreme

TIPS

  1. Përdorni kamerën e rreme dhe atë reale për të marrë një ekuilibër midis kostos dhe sigurisë.
  2. Zgjidhni një bateri me cilësi të lartë për të parandaluar bateritë inferiore, rrjedhjen e lëngut dhe dëmtimin e kutisë së baterisë;
  3. Kur ndërroni baterinë, shmangni erozionin e shiut dhe lagështisë për të ruajtur jetëgjatësinë e kutisë së baterisë;
  4. Ju lutemi hidhni bateritë e përdorura siç duhet për të mbrojtur mjedisin tonë.

Siguri e rreme Pyetje dhe përgjigje për kamerat e rreme

Pyetje: Si duhet të bëj instalimin e kësaj kamere sigurie të rreme?
A: 1.Shtypni dy pikat e kontaktit në pjesën e pasme të sferës ose Sandwich pjesën e përparme dhe të pasme të sferës me dy gishta.
2.Rrotulloni sferën horizontalisht sipas këndit që tregon fotografia.
3. Tërhiqni sferën.
4.Mbajeni sferën, më pas rrotulloni dorën e djathtë siç tregon fotografia.
5. Ndani pak dy hemisferat për të shmangur thyerjen e telave. 0
6. Mbyllni kutinë e baterisë
Pyetje: Çfarë përfshihet?
A: 2 x Kamera virtuale kupole (e zezë), 8 x vida, 2 ngjitëse paralajmëruese CCTV, 2 bateri AAA (nuk përfshihen).
Pyetje: A janë të papërshkueshëm nga uji?
A: IP65 i papërshkueshëm nga uji. E përkryer për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
Pyetje: A mund ta rregulloj këndin e kamerës së rreme direkt me dorë?
A: Rrotullim 360 gradë.
Pyetje: A mund t'i rezistojë vapës, erës dhe borës kjo aparat fotografik fals?
A: Gama e temperaturës së punës së kamerës së rreme: -40℉~140℉/ -40℃~60℃
Pyetje: A pulson kjo dritë si një aparat fotografik i vërtetë apo jo?
A: LED i kuq vezullues që pulson në intervale 3 sekondash
Pyetje: Nga çfarë materiali është bërë guaska e saj?
A: Mbulesa e kamerës së rreme është prej materiali plastik dhe duket tamam si një aparat fotografik i vërtetë.
Pyetje: Çfarë lloj baterie duhet për të instaluar kjo kamerë bedel?
A: Mundësuar nga 2 bateri AA, nuk përfshihen.
Pyetje: Sa kohë mund të zgjasin bateritë?
A: Nëse përdorni 2 copë bateri 2500 mAh, drita LED mund të ndriçojë rreth 3 muaj.
Pyetje: A vijnë këto me kabllo karikimi?
A: JO, ato nuk vijnë me asnjë kabllo karikimi.
Pyetje: Si të merrni shërbimin ndaj klientit?
A: Shërbimi ndaj klientit: Ju lutemi kontaktoni kutinë tonë postare të shërbimit pas shitjes: support@bnt-store.com

Dokumentet / Burimet

Pyetjet e shpeshta B0B6ZSMMCF Siguria e rreme Kamera e rreme [pdf] Manuali i përdoruesit
B0B6ZSMMCF, B0B6ZPTLFK, B09QGLR15V, B08HHZ6X7P, B0BHSM9G39, B0B6ZSMMCF Kamerë e rreme me siguri të rreme, B0B6ZSMMCF, Kamerë e rreme e sigurisë, Kamerë e rreme sigurie, kamera false, kamera

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *