elektro-harmonix Satisfaction VintagManuali i përdorimit të Fuzz Pedal

KËNAQËSIA VINTAGE FUZZ

Urime për blerjen e Satisfaction Fuzz, një rikrijim modern i tingujve klasikë të fuzzit të viteve 1960. I përditësuar me një shasi kompakte nano, Satisfaction krijon tinguj ngasje që variojnë nga shpërbërja krokante deri te fuzzy intensive. Kontrollet e sulmit dhe të volumit ju vendosin në përzierje dhe ndërrimi i anashkalimit të vërtetë e mban të paprekur sinjalin tuaj të anashkaluar

– KONTROLLET

Doreza e sulmit

– Kontrollon sasinë e fitimit dhe shtrembërimit të hyrjes. Ndërsa e rrotulloni këtë çelës në drejtim të akrepave të orës, SATISFACTION varion nga lëvizja e lehtë deri te fuzzimi i ngopur.

Çelës VOL

Përcakton nivelin e prodhimit të KËNAQËSISË.

FOOTSWITCH dhe LED

Ndërprerësi i këmbëve zgjedh nëse SATISFACTION është i angazhuar ose në modalitetin e vërtetë të anashkalimit. Kur efekti është i aktivizuar, LED ndizet.
Jack INPUT – Ky fole ¼” është hyrja audio për SATISFACTION. Impedanca e hyrjes është 50 k.

AMP Krik

Ky fole ¼” është dalja audio nga SATISFACTION. Impedanca e daljes varet nga vendosja e VOLUME, duke filluar nga 100 në 25k.

Xhek me fuqi 9V

SATISFACTION mund të mbarojë nga një bateri 9V ose mund të përdorni një përshtatës AC opsional 9VDC të aftë për të dhënë të paktën 25mA në folenë e energjisë 9V. Ne rekomandojmë EHX9.6DC-200. Përshtatësi AC duhet të ketë një prizë qendrore negative. Bateria mund të lihet ose hiqet kur përdorni një përshtatës AC. SATISFACTION tërheq 1.5 mA në 9VDC. Vëllimi maksimaltagE që mund të lidhet me prizën e energjisë 9V është 10VDC.

NDRYSHIMI I BATERIS

Për të ndërruar baterinë, hiqni katër vidhat në pjesën e poshtme të SATISFACTION dhe hiqni pllakën e poshtme. Kapëse e baterisë është në fund të njësisë. Kini kujdes që të mos prekni tabelën e qarkut gjatë ndërrimit të baterisë në mënyrë që të shmangni dëmtimin e një komponenti.

INFORMACION PR GARANCI

Ju lutemi regjistrohuni online në http://www.ehx.com/product-registration ose plotësoni dhe ktheni kartën e bashkangjitur të garancisë brenda 10 ditëve nga blerja. Electro-Harmonix do të riparojë ose zëvendësojë, sipas gjykimit të tij, një produkt që nuk funksionon për shkak të defekteve në materiale ose mjeshtëri për një periudhë prej një viti nga data e blerjes. Kjo vlen vetëm për blerësit origjinalë që kanë blerë produktin e tyre nga një shitës me pakicë i autorizuar Electro-Harmonix. Njësitë e riparuara ose të zëvendësuara do të garantohen për pjesën e pashuar të afatit fillestar të garancisë.
Nëse duhet të ktheni njësinë tuaj në shërbim brenda periudhës së garancisë, ju lutemi kontaktoni zyrën përkatëse të renditur më poshtë. Klientët jashtë rajoneve të renditura më poshtë, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit të EHX për informacion mbi riparimet e garancisë në [email mbrojtur] ose +1-718-937-8300. Klientët amerikanë dhe kanadezë: ju lutemi merrni një Numër Autorizimi Kthimi (RA#) nga Shërbimi i Klientit EHX para se të ktheni produktin tuaj. Përfshini me njësinë tuaj të kthyer: një përshkrim me shkrim të problemit, si dhe emrin tuaj, adresën, numrin e telefonit, adresën e e-mail-it dhe RA#; dhe një kopje të faturës suaj që tregon qartë datën e blerjes.

Shtetet e Bashkuara dhe Kanada

SHERRBIMI I KLIENTIT EHX
ELECTRO-Harmonix
c/o KORPI SENSOROR I RI.
47-50 RRUGA 33RD
LOND ISLAND CITY, NY 11101
Tel: 718-937 8300-
Email: [email mbrojtur]

Evropë

JOHN WILLIAMS
ELECTRO-HARMONIX MB
13 TERRACE CWMDONKIN
SWANSEA SA2 0RQ
MBRETËRIA E BASHKUAR
Tel: + 44 179 247 3258
Email: [email mbrojtur]

Kjo garanci i jep një blerësi të drejta ligjore specifike. Një blerës mund të ketë të drejta edhe më të mëdha në varësi të ligjeve të juridiksionit brenda të cilit produkti është blerë.
Për të dëgjuar demonstrime në të gjitha pedalet EHX na vizitoni në web në www.ehx.com
Na dërgoni email në [email mbrojtur]

 

Lexoni më shumë rreth këtij manuali & Shkarkoni PDF:

Dokumentet / Burimet

elektro-harmonix Satisfaction Vintage Fuzz Pedal [pdf] Manuali i përdoruesit
Kënaqësi, Vintage Fuzz Pedal, Satisfaction Vintage Fuzz Pedal

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.