logo elektro-harmonix

EAST LUMI DRIVE

Urime për blerjen e East River Drive, një tejkalim klasik në një mbyllje kompakte dhe miqësore me pedalin. East River Drive ruan karakterin e kitarës tuaj dhe stilin e të luajturit, ndërkohë që i shton një avantazh tonit tuaj që varion nga mbingarkesa e lehtë deri te shtrembërimi i ashpër. Ndërrimi i vërtetë i anashkalimit e mban tonin tuaj të paprekur kur anashkalohet pedali.

- KONTROLLET -

Doreza e DRIVE - Kontrollon sasinë e fitimit të hyrjes. Ndërsa ktheni DRIVE në drejtim të akrepave të orës, tejkalimi varion nga shtrembërimi i lehtë në skajet klasike.

Çelës TONE - Thekson një sërë tonesh; nga basi në trefish, ndërsa çelësi TONE rrotullohet në drejtim të akrepave të orës.

Çelës VOL - Vendos volumin e daljes së EAST RIVER DRIVE.

FOOTSWITCH dhe LED - Ndërprerësi i këmbëve zgjedh nëse EAST RIVER DRIVE është i kyçur ose në modalitetin e vërtetë të anashkalimit. Kur efekti është i aktivizuar, LED do të ndizet.

Fole INPUT - Ky fole ¼” është hyrja audio për EAST RIVER DRIVE. Impedanca e hyrjes është 375k.

AMP krik - Ky fole ¼” është dalja audio nga EAST RIVER DRIVE. Impedanca e daljes është 250.

Xhek me fuqi 9V - EAST RIVER DRIVE mund të mbarojë nga një bateri 9V ose mund të përdorni një përshtatës AC opsional 9VDC të aftë për të dhënë të paktën 25mA në folenë e rrymës 9V, siç është EHX9.6DC-200. Përshtatësi AC duhet të ketë një prizë qendrore negative. Bateria mund të lihet ose hiqet kur përdorni një përshtatës AC. EAST RIVER DRIVE ka një tërheqje aktuale prej 6 mA në 9VDC.

– NDËRRIMI I BATERISË –

Për të ndryshuar baterinë 9 volt, duhet të hiqni 4 vidhat në pjesën e poshtme të EAST RIVER DRIVE. Pasi të hiqen vidhat, mund të hiqni pllakën e poshtme dhe të ndryshoni baterinë. Ju lutemi, mos e prekni tabelën e qarkut kur pllaka e poshtme është e fikur ose rrezikoni të dëmtoni një komponent.

– INFORMACION PËR GARANCI-

Ju lutemi regjistrohuni në internet në http://www.ehx.com/product-registration ose plotësoni dhe ktheni kartën e bashkangjitur të garancisë brenda 10 ditëve nga blerja. Electro-Harmonix do të riparojë ose zëvendësojë, sipas gjykimit të tij, një produkt që nuk funksionon për shkak të defekteve në materiale ose mjeshtëri për një periudhë prej një viti nga data e blerjes. Kjo vlen vetëm për blerësit origjinalë që kanë blerë produktin e tyre nga një shitës me pakicë i autorizuar Electro-Harmonix. Njësitë e riparuara ose të zëvendësuara do të garantohen për pjesën e pashuar të afatit fillestar të garancisë.

Nëse duhet të ktheni njësinë tuaj në shërbim brenda periudhës së garancisë, ju lutemi kontaktoni zyrën përkatëse të renditur më poshtë. Klientët jashtë rajoneve të renditura më poshtë, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit të EHX për informacion mbi riparimet e garancisë në [email mbrojtur] ose +1-718-937-8300. Klientët amerikanë dhe kanadezë: ju lutemi merrni një Numër Autorizimi Kthimi (RA#) nga Shërbimi i Klientit EHX para se të ktheni produktin tuaj. Përfshini me njësinë tuaj të kthyer: një përshkrim me shkrim të problemit, si dhe emrin tuaj, adresën, numrin e telefonit, adresën e e-mail-it dhe RA#; dhe një kopje të faturës suaj që tregon qartë datën e blerjes.

Shtetet e Bashkuara dhe Kanada
SHERRBIMI I KLIENTIT EHX
ELECTRO-Harmonix
c/o KORPI SENSOROR I RI.
47-50 RRUGA 33RD
LOND ISLAND CITY, NY 11101
Tel: 718-937 8300-
Email: [email mbrojtur]

Evropë
JOHN WILLIAMS
ELECTRO-HARMONIX MB
13 TERRACE CWMDONKIN
SWANSEA SA2 0RQ
MBRETËRIA E BASHKUAR
Tel: + 44 179 247 3258
Email: [email mbrojtur]
Kjo garanci i jep një blerësi të drejta ligjore specifike. Një blerës mund të ketë të drejta edhe më të mëdha në varësi të ligjeve të juridiksionit brenda të cilit produkti është blerë.

Për të dëgjuar demonstrime në të gjitha pedalet EHX na vizitoni në web në www.ehx.com Na dërgoni email në [email mbrojtur]

Dokumentet / Burimet

electro-harmonix East River Drive Pedale Classic Overdrive [pdf] Manuali i përdoruesit
East River Drive Pedal Classic Overdrive, East River Drive, Classic Overdrive Pedal

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.