DIGITUS-logo

DIGITUS DS-55319 Klikoni dhe Prezantoni Mini Sistemin e Prezantimit me Wireless

DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-Product

Prezantimi

Me Sistemin e Prezantimit me valë, ju mund të transmetoni pa tel sinjalet video dhe audio HDMI në Full HD në një distancë deri në 50 m pa pengesa view. Funksionimi dhe instalimi janë shumë të thjeshta. Real Plug & Play – Thjesht futeni dhe filloni. Me transmetues shtesë (DS-55320), grupi mund të zgjerohet deri në 16 njësi transmetuese (gjithsej). Kaloni në transmetuesin e dëshiruar shpejt dhe lehtë me shtypjen e një butoni për të riprodhuar përmbajtjen tuaj. Ju gjithashtu mund të ndani përmbajtje direkt nga pajisja juaj celulare (smartphone/tableti) duke përdorur drejtpërdrejt sistemin operativ të pajisjes tuaj, nuk kërkohet asnjë aplikacion shtesë. Transmetuesi dhe marrësi mund të furnizohen me energji nëpërmjet lidhjes HDMI të pajisjes suaj (kërkohet 0.5A), ose alternativisht (përveç kësaj) me kabllon Micro USB të mbyllur nëpërmjet lidhjes USB të laptopit, kompjuterit tuaj etj. Falë dizajnit kompakt të transmetuesi dhe marrësi, instalimi është i lehtë, i shpejtë dhe mund të personalizohet - zgjidhja perfekte për dhomat e takimeve dhe konferencave.

Karakteristikat kryesore

 • Transmetimi i sinjalit HDMI me valë deri në 50 m (me një pa pengesë view)
 • Mbështet deri në 16x transmetues (burime) + 1x marrës (pajisje dalëse)
 • Zgjero këtë grup me deri në 16 njësi transmetuese (DS-55320)
 • Kaloni në transmetuesin e dëshiruar shpejt dhe lehtë me shtypjen e një butoni për të riprodhuar përmbajtjen tuaj
 • Mbështet ndarjen nga një pajisje celulare (smartphone/tabletë) nëpërmjet sistemit operativ të pajisjes celulare, nuk kërkohet asnjë aplikacion
 • Mbështet Windows, iOS, iPad, Android
 • Mbështet rezolucione deri në Full HD (1080p / 60 Hz)
 • Funksionim dhe trajtim i lehtë falë Plug & Play – Thjesht futeni në prizë dhe filloni
 • Transmetuesi dhe marrësi mund të furnizohen me energji nëpërmjet lidhjes HDMI të pajisjes suaj (kërkohet > 500 mA) Për të pasur një funksionim të sigurt dhe të qëndrueshëm, ju rekomandojmë të përdorni gjithmonë kabllon Micro USB për furnizimin me energji elektrike të TX dhe RX

Paketa Përmbajtja

 • 1x njësi transmetuese
 • 1x Njësi marrës
 • 1x kabllo Wifi / Power (75 cm) për RX
 • 1x kabllo Micro USB (80 cm) për TX
 • 2x kabllo zgjatuese HDMI (15 cm)
 • 1 x QIG

Features produktit

karakteristika Përshkrim
Prizë dhe luaj Thjesht lidhni transmetuesin me portat HDMI të PC-së dhe lidhni marrësin me ekranin, transmetuesi dhe marrësi do të lidhen

automatikisht

Aplikacioni pa pagesë Seti i Sistemit të Prezantimit me valë nuk ka nevojë për instalim softueri ose aplikacioni, asnjë konfigurim, pa IT

ekip

Të gjitha në një Mbështet gjithashtu Blu-ray / DVD player, media player dhe ndonjë tjetër

pajisje me fole HDMI

Zgjedhja automatike e kanalit Seti i Sistemit të Prezantimit me valë do të zgjedhë automatikisht kanalin më të mirë Wi-Fi pas ndezjes për të siguruar transmetimin

pa probleme

Shpejtësi e shpejtë me teknologjinë 5G AC MIMO Seti i Sistemit të Prezantimit me valë vjen me teknologjinë e shpejtë 802.11ac MIMO e cila rrit shpejtësinë e Wi-Fi duke lejuar një palë pajisje me valë të dërgojnë ose marrin njëkohësisht

rryma të shumta të të dhënave

Video me cilësi të lartë 1080p60 Kompleti i Sistemit të Prezantimit me valë mbështet rezolucionin 1080p,

që do të thotë shumë më e qartë

foto, të pasura me detaje dhe

teksturë në krahasim me 720p.

Mbrojtje e lartë e sigurisë Mos u shqetësoni për sigurinë e të dhënave, grupi i sistemit të prezantimit me valë mbështet enkriptimin e sigurisë 128-bit AES dhe WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK

protokolli i vërtetimit për të mbrojtur të dhënat. HDCP mbështetet

për të mbrojtur përmbajtjen

Specifikimet e produktit

tipar
Input Video 1920×1080 (1080p60/50/30/25/24,

1080i60/50)

1280×720 (720p60/50)

720×576 (576p50)

720×480 (480p60)

Prodhimi Video Deri në 1080p / 60Hz
Audio Stereo, me cilësi 16 bit 48 KHz
Kanali pa tel IEEE 802.11ac, 5 GHz, 2T2R
gjendje latente Rreth 120 ms vonesë
Versioni HDMI HDMI 1.4 me HDCP1.3
Vërtetim

Protokoll

WPA2 (WPAS-PSK / WPA2-Enterprise)
Siguri AES 128 bit
Platforma e mbështetur Windows, macOS, iOS, Android
Distancë Rreth 50 metra në vijën e qartë të

pamje

transmetues
Interface HDMI në fole x 1, Micro USB x 1, butoni

x 1

LED Kuqe dhe blu
Butoni i kaloni 1 x
Furnizimi me energji elektrike DC5V / 0.5A
Konsumi i energjisë Rreth 2,5 W
dimension 83 x 32 x 13mm
peshë 27.1 g
Marrës
Interface Dalja HDMI x 1, Micro USB x 1,

butoni x 1

LED Kuqe dhe blu
Furnizimi me energji elektrike DC5V / 0.5A
Konsumi i energjisë Rreth 2.5W
dimension 83 x 32 x 13mm
peshë 27.1 g
Temperatura Gama
Operativ 0 ° C deri +40 ° C ( +32 ° F deri +104 ° F)
Ruajtje -10 ° C deri + 60 ° C (+ 14 ° F deri + 140 ° F)
lagështi
Operativ Lagështia relative 10% deri 80%

Mbiview

Njësia e transmetuesit DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-1

1. HDMI në Lidhni pajisjet burimore, si p.sh. me një kompjuter ose pajisje të tjera me HDMI, HDMI në mbështet gjithashtu fuqinë 5V nëse pajisjet burimore

ka HDMI me dalje 5V

2. Butoni Shtypja e shkurtër: filloni të transmetoni

Shtypja e gjatë: shtypja e gjatë deri në 10

sekonda për rivendosjen e fabrikës

2 LED Për të shfaqur statujë të ndryshme
3. Mikro USB Për furnizim me energji elektrike

Vërejtje: nëse pajisja burimore ka një HDMI me dalje të energjisë 5V, atëherë nuk ka nevojë të lidhni një kabllo USB për energji.

Treguesi LED i

Njësia e transmetuesit

Përshkrim
E kuqe statike Sistemi i Njësisë Transmetuese është

duke u ndezur

Ndizet e kuqja Njësia transmetuese po kërkon

Njësia e Marrësit

Ngjyra blu Në pritje të lidhjes
Blu blu statike U lidh dhe filloi të

pranishëm

Vjollcë Nuk ka HDMI në

Njësia e MarrësitDIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-2

1. Dalje HDMI Lidhu me monitor ose

projektor

2. Butoni: Shtypni 10 sekonda për fabrikën

rivendosni

2 LED Për të shfaqur status të ndryshëm
3. Mikro USB Për furnizim me energji elektrike
Treguesi LED i

Njësia e Marrësit

Përshkrim
Ngjyra blu Në pritje të lidhjes
Blu blu statike U lidh dhe filloi të

pranishëm

Instalim

Instalimi i Marrësit
 1. Lidhu me TV ose projektor
  • Lidheni njësinë HDMI të marrësit me folenë HDMI të televizorit ose projektuesit me ekran të madh
  • Lidhni portën Micro USB të Marrësit me portën USB të televizorit nëpërmjet lidhjes Wifi USB/kablloja e furnizimit me energji elektrike. DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-3
 2. Lidhu me internetin 
  • Lidhni SSID-në e marrësit me pajisjet tuaja inteligjente, SSID dhe fjalëkalimi shfaqen në këndin e sipërm të majtë të ekranit DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-4
   DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-5
  • Hapni shfletuesin me telefonin tuaj dhe futni adresën IP që shfaqet në këndin e sipërm të majtë të ekranit për të hyrë në platformën e menaxhimit të Marrësve
   Vërejtje: kur lidheni me ruterin, adresa IP do të përditësohet në përputhje me rrethanat DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-6
  • Zgjidhni rrjetin dhe lidheni në platformën e menaxhimit, Njësia e Marrësit do të lidhet me rrjetin dhe do të shfaqë SSID-në e rrjetit në mes të ekranit (për të marrë një performancë më të mirë, ju rekomandojmë të lidheni me ruterin 5G) Platforma do të listojë të gjitha pajisjet tuaja pa tel router SSID, zgjidhni SSID nga router wireless dhe futni fjalëkalimin. Njësia e Marrësit do të lidhet me rrjetin dhe do të shfaqë SSID-në e rrjetit në mes të ekranit të marrësit (për të marrë një performancë më të mirë, ne rekomandojmë lidhjen me ruterin 5G) DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-7
 3. Gjuhe 
  • Përdoruesi mund të ndryshojë gjuhën në faqen e menaxhimit DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-8
 4. Pozicioni i ekranit 
  • Nëse madhësia e daljes HDMI të marrësit nuk është e përputhshme me ekranin, përdoruesi mund të përdorë pozicionin e ekranit për të rregulluar zmadhimin dhe zvogëlimin e ekranit DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-9
 5. Modaliteti i transmetimit 
  • Mund të zgjidhni të përdorni modalitetin e transmetimit ose të pasqyrës DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-10

Transmitter Instalimi

 1. Lidhni njësinë HDMI të transmetuesve me portën HDMI të kompjuterit Shënim: Nëse pajisja burimore HDMI ka një dalje të energjisë 5V, atëherë nuk ka nevojë të lidhni një kabllo USB për energji. Nëse jo, ju lutemi lidhni transmetuesin me PC me kabllo USB për energji.
 2. Treguesi LED i transmetuesit do të bëhet i kuq kur të ndizet.
 3. Treguesi LED do të bëhet blu dhe do të pulsojë kur të jetë gati për transmetim
 4. Klikoni butonin për të filluar transmetimin, treguesi LED do të bëhet blu i vazhdueshëm

Çiftimi i transmetuesit dhe marrësit

Një grup i kompletit zgjatues HDMI me valë përfshin një marrës dhe një transmetues, të cilët çiftohen përpara dërgesës. Normalisht nuk keni nevojë t'i çiftoni përsëri. Megjithatë, nëse blini një transmetues shtesë, duhet të ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të çiftuar transmetuesin e ri me marrësin.

 1. Ndize marrësin dhe lidhu me ekranin
 2. Ndizeni transmetuesin derisa LED të pulsojë në të kuqe, më pas shtypni butonin deri në 5 sekonda derisa LED të pulsojë shpejt me ngjyrë të kuqe, kjo do të thotë se njësia e transmetuesit është në modalitetin e rivendosjes së fabrikës.
 3. Prisni rreth 15 sekonda, drita e butonit të transmetuesit do të kthehet në blu konstante nga drita e kuqe dhe mesazhi i suksesshëm i çiftit do të shfaqet në ekranin e Njësisë së Marrësit

Me kullim

Transmetim nga Transmetuesi

 1. Lidheni njësinë HDMI të transmetuesit me një portë HDMI të PC-së
  Vërejtje: nëse pajisja burimore HDMI me dalje të energjisë 5V, atëherë nuk ka nevojë të lidhni një kabllo USB për energji, nëse jo, ju lutemi lidhni njësinë transmetuese me PC me kabllo USB për energji. Për të pasur një funksionim të sigurt dhe të qëndrueshëm, ju rekomandojmë të përdorni gjithmonë kabllon Micro USB për furnizimin me energji elektrike të TX dhe RX
 2. Treguesi LED i transmetuesit do të bëhet i kuq kur të ndizet
 3. Treguesi LED do të bëhet blu dhe do të pulsojë kur të jetë gati për transmetim
 4. Klikoni butonin për të filluar transmetimin, treguesi LED do të bëhet blu i vazhdueshëm

Transmetimi nga pajisjet inteligjente (smartphone/tableti)

Vërejtje: Nëse një transmetues HDMI (TX) është i lidhur me marrësin HDMI (RX), ju lutemi shkëputni/shkëputni TX dhe RX duke shtypur së pari butonin në TX, do të shfaqet ekrani i fillimit. Pastaj mund të lidhni një pajisje celulare. Prioriteti është transmetuesi HDMI (TX) përpara pajisjes celulare (smartphone/tabletë). Kur është lidhur një pajisje celulare dhe dëshironi të kaloni në transmetuesin HDMI, thjesht shtypni butonin në TX për ta ndarë. Ju nuk keni nevojë të shkëputni pajisjen celulare fillimisht.
Pajisjet IOS: 

 • Kërkoni RX (Marrës) SSID dhe lidheni te cilësimet Wifi. (SSID: DIGITUS…, Fjalëkalimi: 12345678), SSID shfaqet në këndin e sipërm të majtë të ekranit fillestar të RX
 • Përdorni funksionin e pasqyrimit të ekranit të telefonit inteligjent
 • Zgjidhni RX (Marrës) DIGITUS-… për të filluar ndarjenDIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-11

Pajisjet Android:  

 • Sigurohuni që Wi-Fi i pajisjes suaj android të jetë i aktivizuar/disponueshëm
 • Shkoni te funksioni Mirror/Share/Cast i telefonit inteligjent
 • Zgjidhni RX (Marrës) DIGITUS-… për të filluar ndarjen DIGITUS-DS-55319-Click-and-Present-Mini-Wireless-Presentation-System-fig-12

Vërejtje: ka emra të ndryshëm në marka të ndryshme telefonash ose tabletësh: Ekrani WIFI, Ekrani WLAN, Ekrani me valë, Allshare Display, Allshare Cast, Wireless Display, MirriorShare, etj.

Gama e Frekuencës & Fuqia Maksimale e Transmetimit

 • Standardi WiFi: 802.11b/g/n/ac 5G WiFi
 • Channel: 36, 40
 • Frekuenca kryesore: 5180, 5200
 • Varg: 5170 ~ 5 210 MHz
 • Bandwidth: 20 / 40MHz
 • Fuqia e transmetuesit: maksimumi 13 dBm
 • Versioni SW: RX: 2.69, TX: 2.3.9
 • Versioni HW:
  • TX: S100TX-LC01-01
  • RX: S100RX-LC01-01

Udhëzime të rëndësishme të sigurisë

Ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet e mëposhtme të sigurisë para instalimit dhe funksionimit:

 1. Vëzhgoni të gjitha paralajmërimet dhe udhëzimet në lidhje me këtë pajisje
 2. Mos e ekspozoni pajisjen ndaj shiut, lagështisë, avujve ose lëngjeve
 3. Mos futni objekte në pajisje
 4. Mos u përpiqni të riparoni njësinë vetë ose të hapni dollapin. Rrezik goditjeje elektrike!
 5. Siguroni ventilim adekuat për të parandaluar dëmtimet për shkak të mbinxehjes
 6. Fikni furnizimin me energji dhe sigurohuni që mjedisi të jetë i sigurt para instalimit
 7. Në rast stuhish, ekziston rreziku i goditjes nga rrufeja dhe dëmtimi i pajisjeve elektrike të lidhura për shkak të mbivolitjestage
 8. Mos e instaloni këtë pajisje gjatë një stuhie
 9. Shkëputeni pajisjen nga pajisjet elektrike të lidhura gjatë një stuhie
 10. Përdorni pajisjen vetëm brenda ndërtesave
 11. Kthejeni pajisjen te shitësi juaj në rast riparimi
 12. Pluhuri, lagështia, avujt dhe agjentët ose tretësit e fortë pastrimi mund ta dëmtojnë pajisjen
 13. Shkëputeni pajisjen nga furnizimi me energji elektrike dhe pajisjet e lidhura para pastrimit
 14. Pastroni pajisjen me një leckë pa garzë

Kushte të përgjithshme

Termat ndërfaqe multimediale HDMI dhe HDMI me definicion të lartë dhe logoja HDMI janë marka tregtare ose marka të regjistruara të HDMI Licensing LLC në Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera. Me këtë ASSMANN Electronic GmbH deklaron se Deklarata e Konformitetit është pjesë e përmbajtjes së transportit. Nëse mungon Deklarata e Konformitetit, mund ta kërkoni atë me postë në adresën e prodhuesit të përmendur më poshtë.  www.assmann.com Assmann Electronic GmbH Auf dem Schüffel 3 58513 Lüdenscheid Gjermani

Dokumentet / Burimet

DIGITUS DS-55319 Klikoni dhe Prezantoni Mini Sistemin e Prezantimit me Wireless [pdf] Manuali i përdoruesit
DS-55319, Klikoni dhe Prezantoni Mini Sistemin e Prezantimit me Wireless, DS-55319 Klikoni dhe Prezantoni Mini Sistemin e Prezantimit me Wireless, Mini Sistemi i Prezantimit me Wireless, Sistemi i Prezantimit me Wireless, Sistemi i Prezantimit

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.