KRIJO-LOGO

KRIJO peshore dixhitale inteligjente 5886915 me Bluetooth dhe aplikacion

CREATE-5886915-Digital-Smart-Scale-with-Bluetooth-and-App-PRODUCT

Faleminderit që zgjodhët shkallën tonë. Përpara përdorimit të pajisjes dhe për të siguruar përdorimin më të mirë, lexoni me kujdes këto udhëzime. Masat paraprake të sigurisë të bashkangjitura këtu zvogëlojnë rrezikun e vdekjes, lëndimit dhe goditjes elektrike kur zbatohen siç duhet. Mbajeni manualin në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen, së bashku me kartën e kompletuar të garancisë, faturën e blerjes dhe paketën. Nëse është e aplikueshme, ia kaloni këto udhëzime pronarit të ardhshëm të pajisjes. Ndiqni gjithmonë masat paraprake bazë të sigurisë dhe masat e parandalimit të aksidenteve kur përdorni një pajisje elektrike. Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për klientët që nuk përmbushin këto kërkesa.

UDHËZIME TË SIGURISË

Përdoreni pajisjen vetëm siç përshkruhet në udhëzime. Kompania nuk do të mbajë përgjegjësi për ndonjë dëmtim që mund të rrjedhë nga përdorimi jo i duhur. Ju lutemi hiqni këpucët dhe çorapet dhe mbani këmbët e zbathura në kontakt me elektrodat kur matni peshën trupore, BMI, BFR, muskujt, ujin, masën kockore, BMR, yndyrën viscerale, shkallën e proteinave, moshën e trupit, peshën standarde ose yndyrën e trupit. Ju lutemi kontrolloni bateritë nëse peshore nuk funksionon. Zëvendësoni ato nëse është e nevojshme. Ju lutemi përdorni inde të buta me alkool ose pastrues xhami për të pastruar sipërfaqen nëse është e ndotur. Pa sapun apo kimikate të tjera. Mbajeni larg ujit, nxehtësisë dhe ftohtësisë ekstreme. Peshorja është një pajisje matëse me precizion të lartë. Asnjëherë mos kërceni ose shkelni mbi peshore ose çmontoni atë dhe ju lutemi trajtojeni me kujdes për të shmangur thyerjen kur e lëvizni. Peshorja është vetëm për përdorim familjar dhe jo e përshtatshme për përdorim profesional. Pesha trupore, BMI, yndyra trupore, muskujt, uji, masa e kockave dhe masat e tjera të metabolizmit janë vetëm për referencë. Ju duhet të konsultoheni me një mjek kur ndërmerrni ndonjë dietë apo program ushtrimesh. Kujdes: Rrëshqitshëm kur laget! Platforma e peshores mund të jetë mjaft e rrëshqitshme kur është e lagur, prandaj sigurohuni që platforma e peshores dhe këmbët tuaja të jenë të thata përpara përdorimit. Asnjëherë mos shkelni mbi platformën e peshores me këmbë të lagura Ju lutemi përdorni peshoren në një sipërfaqe të fortë dhe të sheshtë. Mos e përdorni në qilim ose sipërfaqe të butë. Hapni me kujdes platformën e peshores. Qëndroni sa më të palëvizshëm të jetë e mundur derisa leximi i peshës të shfaqet dhe të kyçet në ekran. Peshorja do të fiket automatikisht nëse nuk funksionon për një kohë. Kjo shkallë është e përputhshme me: Android: Google fit dhe Fitbit. iOS: Google fit, Fitbit dhe Apple Health.

FILLIMI

 • Sigurohuni që pajisja juaj celulare të ekzekutojë iOS 8 ose më të lartë, Android 5.0 ose më të lartë dhe Bluetooth 4.0 ose më të lartë.
 1. Shkarkoni aplikacionin CREATE Home nga App Store ose Google Play.CREATE-5886915-Digital-Smart-Scale-with-Bluetooth-and-App-FIG-1
 2. Regjistroni një llogari në aplikacionin tuaj CREATE Home. Futni numrin tuaj të telefonit celular ose adresën e emailit. Futni kodin e verifikimit dhe krijoni një fjalëkalim.
 3. Shtoni pajisjen tuaj. Aktivizoni funksionin Bluetooth në smartphone tuaj, hapni aplikacionin dhe aktivizoni peshoren. Aplikacioni do të çiftohet automatikisht me peshoren. Klikoni në Shto pajisje në aplikacion dhe zgjidhni shkallën Bluetooth. Shkalla do të marrë disa sekonda për t'u lidhur me aplikacionin. Pasi të jetë lidhur me sukses, procesi i çiftimit përfundon. Ju nuk keni nevojë ta çiftoni përsëri për të përdorur shkallën herët e mëposhtme.
 4. Përdorni aplikacionin.
  • Në faqen kryesore, do të shihni emrin e pajisjes suaj.
  • Klikoni në shkallën tuaj dhe do të shihni parametrat e matjes.
  • Qëndroni në peshore derisa të përfundojë matja dhe pesha juaj të bllokohet në ekranin e peshores.
  • Çdo matje do të regjistrohet dhe mund t'i kontrolloni në seksionin Trend të aplikacionit (maksimumi 100 matje në vit).
  • Ju do të merrni të dhënat jashtë linje të matjeve tuaja kur përdorni peshoren pa hapur aplikacionin.
  • Shkalla do t'i ngarkojë të dhënat në aplikacionin tuaj në mënyrë që t'i kontrolloni ato më vonë (maksimumi 20 matje jashtë linje).
  • Për të shtuar përdorues të tjerë ose për të çiftuar peshoren tuaj me Google fit, Fitbit ose Apple Health, shkoni te Cilësimet në aplikacion.

SI TA PËRDORNI ATË PA LIDHUR BLUETOOTH

 • Nëse nuk dëshironi të lidhni Bluetooth-in në telefonin tuaj, atëherë thjesht duhet të qëndroni në peshore dhe ajo do të masë vetëm peshën tuaj trupore.

IKONA E GABIMIT NË SHQIPËRI

 1. Mbingarkesa ose gabim në matje: Ekrani do të tregojë "Err" kur peshore është mbi kapacitetin maksimal. Ju lutemi hiqni peshën për të shmangur ndonjë dëmtim.
 2. Bateria e ulët: Ekrani do të tregojë "Lo". Hapni kapakun e baterisë dhe vendosini ato.
 3. Matja e gabuar: Ekrani do të tregojë "Err1" për këto 2 arsye:
  • Perceni i yndyrës në truptage është më pak se 5% ose mbi 50%.
  • Testi i pasuksesshëm.

Në përputhje me Direktivat: 2012/19/BE dhe 2015/863/BE për kufizimin e përdorimit të substancave të rrezikshme në pajisjet elektrike dhe elektronike si dhe asgjësimin e mbetjeve të tyre. Simboli me koshin e kryqëzuar të plehrave që shfaqet në paketim tregon se produkti në fund të jetëgjatësisë së tij do të mblidhet si mbetje më vete. Prandaj, çdo produkt që ka arritur në fund të jetës së tyre të dobishme duhet t'u jepet qendrave të depozitimit të mbetjeve të specializuara në grumbullimin e veçantë të mbetjeve të pajisjeve elektrike dhe elektronike, ose t'i kthehet shitësit me pakicë në momentin e blerjes së pajisjeve të reja të ngjashme, në një Tor. një bazë. Mbledhja adekuate e veçantë për fillimin e mëvonshëm të pajisjeve të dërguara për t'u ricikluar, trajtuar dhe asgjësuar në një mënyrë të pajtueshme me mjedisin kontribuon në parandalimin e efekteve të mundshme negative në mjedis dhe shëndet dhe optimizon riciklimin dhe ripërdorimin e komponentëve që përbëjnë aparatura. Hedhja abuzive e produktit nga përdoruesi përfshin zbatimin e sanksioneve administrative sipas ligjeve.

Dokumentet / Burimet

KRIJO peshore dixhitale inteligjente 5886915 me Bluetooth dhe aplikacion [pdf] Manuali i përdoruesit
5886915 peshore dixhitale inteligjente me Bluetooth dhe aplikacion, 5886915, peshore dixhitale inteligjente me Bluetooth dhe aplikacion, Smart Pro

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.