Coopers-LOGO

Coopers OF STORTFORD K520 Fuçi diellore & Pump Water Feature

Coopers-OF-STORTFORD-K520-Solar-Barrel-&amp-Pump-Water-Feature-PRODUCT

përmasat

24.5 x 24 x 55 cm
Material: Glass, fibre reinforced plastic
Bateria: LI 7.4V1500MA (jo e zëvendësueshme)

 • FONTANA ME ENERGJI DIELLORE
 • UJI RRJEDH NGA TANCE PËR TË MIMIKUAR TINGULLIN E NJË UJËVARE TË VËRTETË DHE TË SHTOJË NJË AMBIENTE TË QËTTË Oborrit TUAJ.
 • SIT AND RELAX IN YOUR GARDEN WHILST LISTENING TO THE CALMING SOUND OF TRICKLING WATER AND AT NIGHT THE WATER IS ILLUMINATED BY THE AMBIENT LIGHT
 • POMPA ENERGJISHET NGA DIELARI DHE POMPON UJIN RRUGULL DHE NEPER FONTANA SHPERSERSISHME
 • ME 3 LED TE BARDHA (nuk mund te zevendesohen)
 • GJATESIA E KABLLOVE NE PANELI DIELLOR 3M
 • FUQIA E POMPES 200L/H
 • REZISTENT NGA UV DHE NGRIÇ
 • Evening working hours on full charge: 4-6h

UDHIONZIMET / UDHZIMET E KUVENDIT P FORR P USRDORIM

Shpaketoni përbërësit me kujdes. Ju lutemi kontrolloni që të gjitha pjesët janë hequr nga paketimi.

E RËNDËSISHME:
KONTROLLIMI I DYFISHM PRMBAJTJA PARA HEDHJA E PAKETIMIT P TOR TV PARANDALUAR HUMBJEN E PJESVE Q A KAN N NEVOJ PR KUVEND

Coopers-OF-STORTFORD-K520-Solar-Barrel-&amp-Pump-Water-Feature-FIG-1

Para përdorimit për herë të parë

Lëreni panelin diellor të karikojë për të paktën 8 orë në rrezet e diellit të plotë me çelësin ON/OFF në pozicionin ON. Çelësi ON/OFF ndodhet nën panelin diellor. Pasi bateritë të jenë ngarkuar plotësisht, vendosni çelësin ON/OFF në ON.

Gjeni një vend ideal për dritën diellore.
Place the solar panel in an area where it will receive direct sunlight for at least 8 hours per day. The number of hours the pump will work is directly proportional to the hours of sunlight it receives. If the solar panel is placed in a shaded area, it will not be able to fully charge and its working time will be limited. Do not place the solar panel near another outdoor lighting like porch or streetlights. These may fool the sensor and keep the light from coming on, or cause it to turn off automatically To easily insert stakes into the ground, it is recommended to wet the ground first. To avoid damaging garden stakes when inserting into the ground, select a spot in soft, rock-free soil. Insert the base of the stake first then gently insert the rest of the stake into the base. DO NOT push directly against the solar cell or the ornament housing containing the actual LED light.

INSTALIMI

 1. Lidheni pompën në panelin diellor përpara përdorimit, futeni zorrën në prizën e pompës. Sigurohuni që niveli i ujit të mbulojë pompën.
 2. Futni linjën e energjisë të pompës në spinën e panelit diellor dhe më pas fiksojeni.
 3. Vendoseni panelin diellor në diell të plotë për të funksionuar në mënyrë optimale pompën, bateria rezervë do të ngarkohet nga paneli diellor gjatë funksionimit normal dhe do të funksionojë automatikisht pompën pa rrezet e diellit direkte.
 4. Nëse është e nevojshme, pompa mund të funksionojë nga bateria në kohën e dritës së ulët të diellit. Ndizni çelësin e vendosur në pjesën e pasme të panelit diellor, nëse bateria është plotësisht e ngarkuar, pompa do të fillojë të punojë menjëherë.

NGARKIMI DHE OPERACIONI

Turn the switch, which is located under the solar panel, to “ON” position and the battery will work automatically. Charge the solar product by placing it under direct sunlight for at least 8 hours. Recommend longer charging time for the first use. If the switch is “OFF” the battery will not work, the solar panel ensures the pump works directly. The light will work automatically.

SI TË PËRDORET

Funksioni i pompës do të funksionojë më mirë kur karikohet plotësisht nën rrezet e diellit direkte. Kur nuk ka diell, bateritë e integruara do të furnizojnë ujin dhe dritën e burimit për të paktën disa orë.

Rekomandimet e Kujdesit dhe Mirëmbajtjes

 • Pastroni panelin diellor me një sfungjer të butë çdo dy javë.
 • Sigurohuni që të gjithë lidhësit janë ende të ngushtë dhe nuk ka ujë që të hyjë.
 • Mbajeni ujin të pastër gjatë verës, vazhdoni të mbushni çdo 3 ose 4 ditë me ujë të pastër.
 • Pastroni çdo tub çdo muaj për të ndaluar çdo grumbullim algash që mund të ushtrojnë presion shtesë mbi pompën tuaj.
 • Hiqni çdo trup të huaj rreth pompës dhe mbani një produkt të pastër diellor.
 • Gjithmonë sigurohuni që ka ujë të mjaftueshëm që pompa të funksionojë, përndryshe mund ta dëmtoni pompën.
 • Make sure you clean the pump on a regular base when you are cleaning face the solar panel face down on a towel this will stop the pump from running or switch it off.
 • Gjatë dimrit nëse mund ta sillni brenda dhe të bëni një pastrim të mirë gati për vitin e ardhshëm.

Bateritë

 • Mbani bateritë larg fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.
 • Mos përzieni bateritë e përdorura dhe ato të reja.
 • Hiqni bateritë nëse lihen për periudha të gjata.
 • Asnjëherë mos i hidhni bateritë në zjarr.
 • Deponimi i baterive të shpenzuara ose bateritë e skaduara duhet të hidhen dhe riciklohen siç duhet në përputhje me rregulloret vendore. Për informacion të detajuar, kontaktoni autoritetin tuaj lokal.
 • Ndiqni udhëzimet e sigurisë, përdorimit dhe hedhjes së prodhuesit të baterisë.

SHPENZIMI

 • Coopers of Stortford përdorin paketime të riciklueshme ose të ricikluara aty ku është e mundur.
 • Ju lutemi hidhni të gjitha paketimet, letrën, kartonët dhe paketimin në përputhje me rregulloret tuaja lokale të riciklimit.
 • Plastika, poliqese - këto janë bërë nga plastika e riciklueshme e mëposhtme.
 • Në fund të jetëgjatësisë së produktit, ju lutemi kontrolloni me qendrën e riciklimit të mbeturinave shtëpiake të autorizuar nga këshilli lokal për asgjësim.

Dokumentet / Burimet

Coopers OF STORTFORD K520 Solar Barrel & Pump Water Feature [pdf] Udhëzime
K520, Solar Barrel, Pump Water Feature, Pump Water, Barrel

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *