Logoja e COMFIERMasazhues për trupin me goditje pa tel
FE-0124H
Manuali i perdoruesit

KUJDES

MBROJTSIT E RORTNDSISHME
Kur përdorni produkte elektrike, posaçërisht kur fëmijët janë të pranishëm, masat themelore të sigurisë duhet të ndiqen gjithmonë, duke përfshirë edhe më poshtë: LEXO T ALL GJITHA UDHUCTZIMET PARA PINGRDORIMIT.
RREZIKU - T TO ZBRET RREZIKUN E SHOKIT ELEKTRIK:

 • Gjithmonë hiqeni këtë pajisje nga priza elektrike menjëherë pas përdorimit dhe para pastrimit.
 • MOS zgjatni një pajisje që ka rënë në ujë. Shkëputeni menjëherë nga priza.
 • MOS e përdorni gjatë larjes ose dushit.
 • MOS e vendosni ose mos e ruani pajisjen atje ku ajo mund të bjerë ose të tërhiqet në një vaskë ose lavaman.
 • MOS e vendosni ose hidhni në ujë ose lëng tjetër.
  KUJDES — PËR TË ZBULOJNË RREZIKUN E DJEGJEVE, GODITJES ELEKTRIKE, ZJARRI OSE LËNDIMI TË PERSONAVE:
 • Një pajisje kurrë nuk duhet të lihet pa mbikëqyrje kur lidhet. Shkëputeni nga priza kur nuk është në përdorim, dhe para se të vendosni ose hiqni pjesë ose pajisje.
 • Mbikëqyrja e ngushtë është e nevojshme kur kjo pajisje përdoret nga, mbi ose pranë fëmijëve, invalidëve ose personave me aftësi të kufizuara.
 • Përdoreni këtë pajisje vetëm për përdorimin e synuar siç përshkruhet në këtë manual. MOS përdorni bashkëngjitje që nuk rekomandohen nga COMFIER; konkretisht, çdo bashkëngjitje që nuk ofrohet me njësinë.
 • Kurrë mos e përdorni këtë pajisje nëse ka një kordon ose prizë të dëmtuar, nëse nuk po funksionon si duhet, nëse është rënë ose dëmtuar, ose ka rënë në ujë.
  Kthejeni pajisjen në një qendër shërbimi COMFIER për ekzaminim dhe riparim.
 • Mbajeni kordonin larg sipërfaqeve të nxehta.
 • ASNJHERE mos hidhni ose futni ndonjë objekt në ndonjë hapje.
 • MOS veproni aty ku përdoren produkte aerosoli (sprej) ose ku administrohet oksigjeni.
 • MOS veproni nën batanije ose jastëk. Nxehja e tepërt mund të ndodhë dhe të shkaktojë zjarr, goditje elektrike ose dëmtime të personave.
 • MOS e mbani këtë pajisje nga kordoni i furnizimit ose përdorni kordonin si dorezë.
 • Për të shkëputur, ktheni të gjitha kontrollet në pozicionin e fikur, pastaj hiqni prizën nga priza.
 • Asnjëherë mos e përdorni pajisjen me hapjet e ajrit të bllokuara. Mbani hapjet e ajrit pa garzë, flokë dhe të ngjashme.
 • ASNJHERE mos përdorni në një sipërfaqe të butë siç është një shtrat ose divan ku hapjet e ajrit mund të bllokohen.
 • Mbani flokët e gjatë larg masazhuesit gjatë përdorimit.
 • Rimbushni vetëm me karikuesin e dhënë me njësinë.
  Një karikues që është i përshtatshëm për një lloj paketimi baterie mund të krijojë rrezik zjarri kur përdoret me një paketë tjetër baterie.

UDHIONZIME PFR SIGURI

 • MOS e ekspozoni një paketë baterie ose pajisje ndaj zjarrit ose temperaturës së tepërt.
  Ekspozimi ndaj zjarrit ose temperaturës mbi 265F (129°C) mund të shkaktojë shpërthim.
 • Ndiqni të gjitha udhëzimet e karikimit dhe mos karikoni paketën e baterisë ose pajisjen jashtë intervalit të temperaturës të përcaktuar në udhëzimet.
  Karikimi i gabuar ose në temperatura jashtë kufijve të specifikuar mund të dëmtojë baterinë dhe të rrisë rrezikun e zjarrit. Gama e funksionimit dhe karikimit të produktit: 32″F — 104F(0C-40C).
  KUJDES: Në rast shtatzënie ose sëmundjeje, këshillohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni masazhuesin.
  RUA K THTO UDHZIME -
  KUJDES - JU LUTEM LEXONI T ALL GJITHA UDHIONZIMET KUJDES PARA SE TER OPERONI.
 • Konsultohuni me mjekun tuaj para se të përdorni këtë produkt, nëse:
  - Ju jeni shtatzënë
  - Ju keni një stimulues kardiak
  - Keni ndonjë shqetësim në lidhje me shëndetin tuaj
 • Nuk rekomandohet për përdorim nga njerëzit me diabet.
 • Asnjëherë mos e lini pajisjen pa mbikëqyrje, veçanërisht nëse fëmijët janë të pranishëm.
 • Kurrë mos e mbuloni pajisjen kur është në punë.
 • MOS e përdorni këtë produkt për më shumë se 30 minuta në të njëjtën kohë.
 • Përdorimi i gjerë mund të çojë në ngrohje të tepërt të produktit dhe jetë më të shkurtër.
  Nëse kjo ndodh, ndërpriteni përdorimin dhe lejoni që njësia të ftohet para se të funksionojë.
 • Mos e përdorni kurrë këtë produkt drejtpërdrejt në zona të ënjtura ose të përflakur ose shpërthime të lëkurës.
 • MOS e përdorni këtë produkt si një zëvendësues për kujdesin mjekësor.
 • MOS e përdorni këtë produkt para gjumit. Masazhi ka një efekt stimulues dhe mund të vonojë gjumin.
 • Mos e përdorni kurrë këtë produkt ndërsa jeni në shtrat.
 • Ky produkt nuk duhet të përdoret kurrë nga çdo individ që vuan nga ndonjë sëmundje fizike që do të kufizonte aftësinë e përdoruesit për të operuar kontrollet ose që ka mungesa shqisore në gjysmën e poshtme të trupit të tyre.
 • Kjo njësi nuk duhet të përdoret nga fëmijët ose invalidët pa mbikëqyrjen e të rriturve.
 • Mos e përdorni kurrë këtë produkt në automobila.
 • Kjo pajisje është menduar vetëm për përdorim shtëpiak

Nëse masazhi pa tela COMFIER ndalon së punuari për shkak të mbingarkesës ose mbinxehjes, fikeni menjëherë. Lëreni të ftohet për 5 minuta dhe më pas rivendosni masazhuesin duke e futur në karikues për 3 sekonda. Karikuesi duhet të lidhet në një prizë elektrike.

 1. Mos e hidhni, mos përdorni forcë të tepërt ose mos vendosni objekte të rënda mbi masazhuesin COMFIER për të shmangur mosfunksionimin dhe/ose dëmtimet.
 2. Mos i ndani ose modifikoni pjesët. Kjo mund të shkaktojë goditje elektrike dhe garancia e prodhuesit nuk do ta mbulojë më produktin.
 3. Ne nuk e rekomandojmë përdorimin e tij për nevoja personale seksuale. Ky është një masazhues i fuqishëm që mund të shkaktojë lëndime të rënda trupore.
 4. Mos e mbani ose mos e përdorni produktin në zona ku temperatura ndryshon në mënyrë drastike ose ku lagështia është e lartë. Kjo mund të shkaktojë dëmtim të qarqeve elektrike dhe baterive.
 5. Nëse produkti nuk është në përdorim për një periudhë të gjatë kohore, karikoni njësinë një herë në muaj. Nëse bateritë mbeten të shkarkuara për një kohë të gjatë, kjo mund të degradojë ciklin e jetës dhe performancën e produktit.
 6. Mos e mbani produktin pranë një fushe magnetike të lartë ose ku mund të ndikohet nga një fushë magnetike, sepse mund të shkaktojë shkarkimin e baterive.
 7. Mos e përdorni masazhuesin pa tela COMFIER me prizë shtesë ose kohëmatës të ndërprerë.

contraindications

Shmangni përdorimin e masazhuesit pa tela COMFIER nëse keni ndonjë nga kushtet mjekësore të mëposhtme:

 • Lëkurë e ndjeshme, zona të ënjtura ose të përflakur; zonat me qarkullim të dobët, shpërthime të lëkurës, ose nëse ndjeni dhimbje të pashpjegueshme të viçit ose barkut
 • Dhimbje në zonën e fytit
 • Dhimbje në zonat gjenitale
 • Gjendje pa ndjenja ose në gjumë
 • Morth
 • Irritimi i lëkurës
 • Tromboza e thellë në venë
 • Djegia e fundit
 • Kirurgjia e fundit
 • Venat me variçe
 • Kushtet akute që kërkojnë ndihmën e parë ose kujdes mjekësor
 • Ndezja akute e gjendjeve inflamatore, si artriti reumatoid
 • Osteoartriti, përdhes ose fibromialgji
 • Kushtet autoimune (lupusi, skleroderma, skleroza e shumëfishtë, etj.)
 • Hipertensionit
 • Gjendje të tjera që prekin enët tuaja të gjakut (ateroskleroza, sëmundja e arterieve periferike, tromboza e venave të thella ose arterioskleroza)
 • Osteoporoza (degjenerimi i kockave)
 • Distrofia muskulare ose çrregullime të tjera të muskujve

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë. Gratë shtatzëna duhet të konsultohen me ofruesin e tyre të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorin masazhuesin.
Nëse keni një gjendje mjekësore para-ekzistuese, duke përfshirë implantet ose stimuluesit e ritmit, konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit.
Mos e përdorni nëse keni mpiksje gjaku ose jeni në rrezik për mpiksjen e gjakut.
Mos e përdorni nëse keni çrregullime të gjakderdhjes, numër të ulët të trombociteve në gjak ose jeni duke marrë ilaçe për hollimin e gjakut si Warfarin. Konsultohuni me një mjek përpara përdorimit.
Mos e përdorni në zonat e trupit me mpiksje gjaku, fraktura, plagë të hapura ose shëruese, infeksione të lëkurës, kocka të dobësuara (si nga osteoporoza ose kanceri) ose ku ka pasur një operacion të fundit.
Shmangni çdo presion të drejtpërdrejtë mbi një tumor. Pacientët me kancer duhet të diskutojnë çdo shqetësim në lidhje me terapinë e masazhit me onkologun e tyre.
Masazheri pa tela COMFIER nuk përbën trajtim mjekësor.

TIPARET

Masazheri pa tela COMFIER është një masazhues me goditje të ringarkueshme. Masazhuesi është projektuar në mënyrë efikase që të jetë i lehtë dhe megjithatë të japë performancë dhe fuqi të jashtëzakonshme. Masazhuesi mundësohet nga një bateri litium-jon dhe përfshin një karikues AC. Gjithashtu, ai vjen me gjashtë shkopinj masazhi dhe një çantë magazinimi. Është një masazhues i fuqishëm pa kabllo dhe duhet të përdoret me kujdes.
Me kujdesin normal dhe trajtimin e duhur, ai do të sigurojë vite shërbimi të besueshëm.

Adapter karikimi Masazher Comfier
Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - Masazhues trupi me goditje pa kabllo COMFIER CF-FE-0124 - 1
Shkop koke në formë U (ABS)
Për muskujt e viçit dhe krahut
Shkop me katër koka (ABS + silikon)
Për zona të mëdha, shpina, beli dhe këmbët; edhe zonat delikate
Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 2 Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 3
Shkop i kokës (ABS + silikon)
Stimulues i lëkurës së kokës për relaksim dhe rritje të qarkullimit
Shkop jastëk (kokë ngrohëse)
(ABS + Silikon) Nxehtësia qetësuese dhe masazh i butë për çdo pjesë të trupit
Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 4 Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 5
Shkop me gjashtë koka (ABS + silikon)
Masazh i thellë i indeve/sportive për grupe të mëdha muskujsh
Point Stick (ABS)
Akupresura dhe refleksologjia për pikat e synuara të tensionit dhe indet e mbresë
Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 6 Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 7

UDHËZIMET E PËRDORIMIT

 1. Fikni masazhuesin përpara se të zëvendësoni një kokë tjetër masazhuese
 2. Ngjitni kokat e ndryshme duke rrotulluar në drejtim të akrepave të orës (Figura 1), shkëputni kokën e instaluar masazhuese duke e rrotulluar në të kundërt të akrepave të orës dhe duke e nxjerrë jashtë (Figura 2) Gjithmonë fikeni pajisjen ndërsa ndërroni kokatMasazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 8
 3. Ndizni njësinë duke përdorur butonat e kontrollit (udhëzimet si më poshtë)
 4. Aplikojeni lehtë kokën e masazhuesit në zonën që dëshironi të trajtoni. Lëvizni njësinë ngadalë, duke e mbajtur mbi zonën e synuar. Trajtoni zonën për një periudhë të shkurtër kohe dhe kaloni në një zonë tjetër. KURRË mos e trajtoni të njëjtën zonë për më shumë se 3 minuta.
 5. Për të fikur njësinë duke shtypur butonin e energjisë. Për sigurinë tuaj, pajisja do të fiket automatikisht pas 15 minutash përdorim të vazhdueshëm.

Masazhues trupi COMFIER CF-FE-0124 Cordless Percussion - fig 9

Akuzuar
Për lehtësinë maksimale të përdorimit, karikoni masazhuesin përpara se ta përdorni.
SHËNIM: Ju lutemi përdorni vetëm përshtatësin e karikimit të dhënë.

 1. Lidhni ngarkuesin në një prizë elektrike.
 2. Futni karikuesin në Comfier Massager.
 3. Hiqeni karikuesin nga masazhuesi përpara se ta përdorni.
 4. Zakonisht duhen rreth 1.5-2 orë për të ngarkuar plotësisht baterinë.
 5. Nëse bateria është plot, masazhuesi mund të punojë për rreth 90 minuta.
  Është e sigurt të përdorni masazhuesin gjatë karikimit.

Jeta bateri

 1. Testet e baterive janë kryer në objektin e prodhuesit me pajisjet e veta. Jetëgjatësia e baterisë varet nga përdorimi.
 2. Nëse produkti nuk është në përdorim për një kohë të gjatë, ju lutemi fikeni. Bateritë zgjasin më shumë nëse mbahen të ngarkuara kundrejt të shkarkuara.

Troubleshooting

Masazheri nuk funksionon.

 1. Sigurohuni që masazhuesi të jetë plotësisht i ngarkuar. Drita e energjisë duhet të jetë blu.
 2. Rivendosni masazhuesin duke fikur energjinë. Futeni karikuesin në një prizë, më pas futeni karikuesin në produkt. Prisni 3 sekonda dhe shkëputni të dy anët e karikuesit. Ndizni produktin dhe filloni të masazhoni.
 3. Bateria litium-jon mund të ketë arritur kufirin e ciklit të saj të jetës.

Masazhuesi nuk fillon menjëherë.
Shtypni butonin '+' '-' për të rregulluar shpejtësinë/intensitetin.

KUJDESI DHE MIRMBAJTJA

 1. Mbajeni masazhuesin në një vend të sigurt, të ftohtë dhe të thatë kur nuk është në përdorim.
 2. Hiqeni gjithmonë masazhuesin nga priza përpara se ta pastroni.
 3. Pas përdorimit, fshijeni masazhuesin me një leckë të butë lehtë damped me një pastrues jo gërryes.
  Nëse është e nevojshme, pastroni me një sterilizues.
 4. Mos e zhytni Masazherin në ujë ose në ndonjë lëng tjetër.
 5. Mbani larg nga të gjithë tretësit dhe detergjentët e ashpër.
 6. Mos e hidhni Masazherin në vendgrumbullim. Ai përmban një bateri Li-jon dhe komponentë të tjerë elektrikë që konsiderohen si mbetje elektronike të rrezikshme.

SPECIFIKIMET

Bateria: 7.4 V litium-jon 2000 mAh 18650 x 2 qeliza
Treguesi i baterisë: 
Energjia e baterisë <20%: Drite e kuqe
Energjia e baterisë >20%: Dritë blu
Kur ngarkues: 
Energjia e baterisë <80%: Drita e kuqe po pulson
Energjia e baterisë >80%: Drita blu po pulson
Energjia e baterisë 100%: Dritë blu
Koha e tarifimit:  Karikimi 1.5-2 orë
Kohëzgjatja e rekomanduar e përdorimit: 30 minuta në ditë
Ndryshimi i shpejtësisë së ndryshueshme: 1,500 rpm-3,300 rpm
Motori i masazhit me goditje: 7.4 V DC, 3300 rpm
Hyrja e ngarkuesit Voltage: 100V-240V, 50/60HZ, 0.5 A Max
Dalja e ngarkuesit Voltage: 9V DC, lA
Përmbajtja: Masazher, 6 koka, qese ruajtëse, përshtatës AC

GARANCI

Nëse keni ndonjë problem në lidhje me produktin, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni duke dërguar email tek supportus@comfier.com Ne do të përpiqemi të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm brenda 24 orëve.
30 ditë Kthimi pa kushte
Produkti Comfier mund të kthehet për të marrë një rimbursim të plotë për çfarëdo arsye brenda 30 ditëve. Ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientëve (supportus@comfier.com), stafi ynë do t'ju kontaktojë brenda 24 orëve 90 ditë rimbursim/zëvendësim
Produkti Comfier mund të kthehet / zëvendësohet brenda 90 ditëve nëse produkti prishet në periudhën e përdorimit të duhur
12 muaj garanci
Nëse produkti prishet brenda 12 muajve në periudhën e përdorimit të duhur, klientët mund të gëzojnë garancinë përkatëse për t'i zëvendësuar ato.
Kujdes!
Asnjë garanci nuk do të jepet për ndonjë forcë madhore dhe shkaqe të shkaktuara nga njeriu për një produkt me defekt, të tilla si kujdesi i papërshtatshëm, prishja personale dhe dëmtimi i qëllimshëm, etj.

Zgjatni garancinë falas

 1. Futni sa vijon URL ose skanoni kodin QR më poshtë për të gjetur faqen COMFIER në facebook dhe pëlqeni atë, futni "Garancia" në messenger për të zgjatur garancinë tuaj nga 1 vit në 3 vjet.COMFIER CF-6212 Mbështjellëse Ngrohëse Elektrike - qrhttps://www.facebook.com/comfiermassager
  OR
 2. Dërgoni mesazhin "Garancia" dhe na dërgoni email supportus@comfier.com për të zgjatur garancinë tuaj nga 1 vit në 3 vjet.

Keni pyetje?
Altoparlant dushi rezistent ndaj ujit me valë ACONIC AC FLS20 LED Light Up - ikona 1Tel: (248) 819-2623
E hënë-e premte 9.00-4.30
Govee H6071 LED Kati Lamp- Email Email: supportus@comfier.com

Deklarata e FCC
SHËNIM: Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për një pajisje dixhitale të Klasës B, në përputhje me Pjesën 15 të Rregullave të FCC.
Këto kufizime janë krijuar për të siguruar mbrojtje të arsyeshme kundër ndërhyrjeve të dëmshme në një instalim banimi. Kjo pajisje gjeneron, përdor dhe mund të rrezatojë energji radiofrekuence dhe, nëse nuk instalohet dhe përdoret në përputhje me udhëzimet, mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet radio. Megjithatë, nuk ka asnjë garanci që nuk do të ketë ndërhyrje në një instalim të caktuar. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme në marrjen e radios ose televizionit, e cila mund të përcaktohet duke fikur dhe ndezur pajisjen, përdoruesi inkurajohet të përpiqet të korrigjojë ndërhyrjen me një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit.
 • Lidhni pajisjen në një prizë në një qark të ndryshëm nga ai në të cilin është lidhur marrësi.
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë.

Kjo pajisje përputhet me Pjesën 15 të Rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme: (1) kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe (2) kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar.
KUJDES: Ndryshimet ose modifikimet në këtë njësi nuk janë miratuar shprehimisht nga pala përgjegjëse për pajtueshmërinë mund të anulojnë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjen.

COMFIER CF-FE-0124 Masazhi Trupi me goditje pa kabllo - ikonëCOMFIER TEKNOLOGJIA CO, LTD.
Adresa: 573 BELLEVUE RD
NEWARK, DE 19713 SHBA
www.facebook.com/comfiermassager
supportus@comfier.com
www.comfier.com

Dokumentet / Burimet

Masazhues trupi me perkusion COMFIER CF-FE-0124 [pdf] Manuali i përdoruesit
CF-FE-0124 Masazhues Trupi me Perkusion, CF-FE-0124, Masazhues Trupi me Perkusion, Masazhues Trupi me goditje, Masazhues Trupi, Masazhues

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *