Logoja e COMFIERCF-4803B
Masazher dore me ngrohje
Manuali i perdoruesit

Masazher dore COMFIER CF 4803B me nxehtësi -

udhëzim

Faleminderit për blerjen e masazherit të dorës COMFIER ME Ngrohje Me kujdes normal dhe trajtim të duhur, ai do të ofrojë vite shërbimi të besueshëm.
– Presion inteligjent me funksion qetësues të nxehtësisë.
– Personalizoni masazhin tuaj me 3 nivele të ndryshme intensiteti.
– E përkryer për punonjësit e kompjuterave, pianistë dhe amvise.
– Bateria e rikarikueshme e përfshirë
– Peshë e lehtë dhe e lehtë për tu mbajtur për masazh kudo.

PËRMBAJTJA

 • Masazher dore me ngrohje
 • USB kabllo

Masazher dore COMFIER CF 4803B me nxehtësi - PËRMBAJTJA

TË DHËNAT TEKNIKE

Matjet: 7.48 x 7.28 x 4.13 inç
Pesha: lbs 1.98
Bateria Voltage: 3.7 VDC 2200 mAh
Fuqia nominale: Maksimumi 8 vat
Ngarkimi i plotë i baterisë: ≤ 3 orë
Maksimumi i baterisë. Koha e ekzekutimit: ≥ 1.5 orë
Koha e parazgjedhur automatike e funksionimit: 15 minuta

Udhëzimet për funksionimin dhe kontrolluesin

Masazher dore COMFIER CF 4803B me buton ngrohjeje

Karikimi i baterisë

 1. Lidhni kabllon USB me portën përkatëse të pajisjes.
 2. Zakonisht duhen 2.5-3 orë për të ngarkuar plotësisht baterinë.
 3. Gjatë karikimit, drita treguese kthehet në të kuqe, kur të jetë e ngarkuar plotësisht, drita treguese do të mbetet e gjelbër.
 4. Nëse bateria është plot, pajisja mund të punojë vazhdimisht për rreth 1.5 orë.
 5. Ju mund ta përdorni masazhuesin gjatë karikimit, por rekomandohet që fillimisht të karikoni baterinë dhe më pas ta përdorni.

Masazher dore COMFIER CF 4803B me ngrohje - karikimi i baterisë

Ju lutemi përdorni në mënyrën e treguar më poshtë

 • Kjo pajisje do të fiket automatikisht pasi kohëmatësi të mbarojë 15 minuta.
 • Mos e vendosni ose përdorni masazhuesin në një banjë ose të ngjashme me lagështi / damp fusha.
 • Mos e përdorni këtë pajisje gjatë vozitjes. Për sigurinë tuaj, ne e pajisim masazhuesin me një mbrojtje kundër mbinxehjes. Nxehtësia krijohet në motorë kur vendoset nën stres të madh dhe presion të tepruar. Përpara kësaj mund të krijonte ndonjë rrezik dhe pas një kohe pune prej 15 minutash.
 • Në mënyrë të ngjashme, duhet t'i lejoni trupit tuaj disa periudha pushimi. Për të shmangur tendosjen e tepërt të muskujve, ju rekomandojmë të mos e kaloni një masazh të vazhdueshëm prej 15 minutash.

Udhëzimet e Sigurisë

MELLOW HD NSB 14F FE 14 inç me platformë metalike të plotë dyfishe Kornizë krevati prej çeliku të rëndë - ikonë Ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet e mëposhtme përpara se të vini në përdorim pajisjen tuaj masazhuese për të siguruar funksionim pa probleme dhe efikasitet optimal.
Ju lutemi mbani këto udhëzime funksionimi për përdorim të mëtejshëm!

 • Pajisja e masazhit është në përputhje me parimet teknike të njohura dhe rregulloret më të fundit të sigurisë.
 • Mos e lagni, mos përdorni kunja, mos e hiqni kurrë kapakun.
 • Ky artikull NUK është një lodër. Mbikëqyrja e ngushtë është e nevojshme kur kjo pajisje përdoret nga, mbi ose pranë fëmijëve ose personave me aftësi të kufizuara.
 • Kjo pajisje nuk duhet të lihet kurrë pa mbikëqyrje kur futet në prizë.
 • Çdo riparim i mundshëm mund të kryhet vetëm nga staf ekspert i autorizuar.
  Përdorimi jo i duhur dhe riparimet e paautorizuara nuk lejohen për arsye sigurie dhe çojnë në humbjen e garancisë.
 • Asnjëherë mos e prekni prizën e rrymës me duar të lagura.
 • Ju lutemi shmangni kontaktin e pajisjes me ujin, temperaturat e larta dhe rrezet e diellit direkte.
 • Mos përdorni kabllo, priza ose priza të dëmtuara.
 • Në rast mosfunksionimi, shkëputeni menjëherë nga rrjeti elektrik.
 • Mos e përdorni nëse keni çrregullime të lëkurës, plagë të hapura ose zona të ënjtura ose të inflamuara.
 • Përdorimi i gabuar ose përdorimi i pasaktë përjashton çdo përgjegjësi për dëmin.
 • Mos e përdorni këtë pajisje gjatë ngasjes.
 • Mos e përdorni gjatë gjumit.
 • Për të shmangur stimulimin e tepërt të muskujve dhe nervave, koha e rekomanduar e masazhit nuk duhet të kalojë 15 minuta në të njëjtën kohë.
 • Çdo masazh – madje edhe masazhi i duarve – duhet të përmbahet gjatë shtatzënisë ose nëse një ose më shumë nga ankesat e mëposhtme janë të pranishme në zonën e masazhit: lëndimet e fundit, sëmundjet trombotike, të gjitha llojet e inflamacioneve dhe ënjtjeve dhe kanceri. Rekomandohet të konsultoheni me një mjek përpara se të bëni një masazh për trajtimin e sëmundjeve dhe sëmundjeve.
 • Nëse jeni të varur nga pajisjet elektrike p.sh. stimuluesit kardiakë, ju lutemi sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj për këshilla mjekësore para se të bëni një masazh.
 • Materiali i paketimit i furnizuar nuk duhet të përdoret si lodër.
  Mosrespektimi i udhëzimeve të mësipërme mund të përbëjë keqpërdorim të produktit dhe mund të shkaktojë lëndime serioze ose djegie.
 • Mos e përdorni këtë produkt për trajtim mjekësor.

Udhëzime për kujdesin dhe pastrimin

KUJDESI DHE MIRMBAJTJA

 1. Dampsq një leckë në ujë ose një solucion detergjent i butë 3%–5%.
 2. Fshini zonat e ndotura me një leckë të lagur.
 3. Prisni që njësia të thahet plotësisht përpara përdorimit.
 4. Hiqeni gjithmonë njësinë nga priza përpara se ta pastroni.
 5. Përpara pastrimit, lëreni njësinë të ftohet.
 6. Fshijeni njësinë me një leckë të butë dhe të thatë. Mos përdorni pëlhura që përmbajnë asnjë lloj kimikate ose alkool dhe lëngje tretës.
 7. Asnjëherë mos zhytni asnjë pjesë të njësisë në lëng.
 8. Vendoseni masazhuesin në një vend të sigurt, të thatë dhe të freskët. Shmangni kontaktin me skajet e mprehta ose objektet e mprehta që mund të presin ose shpojnë sipërfaqen.

Troubleshooting

bezdis Arsyeja / Zgjidhja
Masazhuesi nuk mund të ndizet Bateria e ulët/ Ju lutemi karikoni para përdorimit
Masazhuesi ndaloi në mënyrë jo normale Bateria mbaron fuqinë/karikoni baterinë ose mbaron 15 minuta në kohën e duhur, rinisni produktin
Zhurmë e lehtë masazheri Është zhurmë normale e punës së mekanizmit të brendshëm

garanci

Nëse keni ndonjë problem në lidhje me produktin, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni duke dërguar email tek supportus@comfier.com Ne do të përpiqemi të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm brenda 24 orëve.
30 ditë Kthimi pa kushte
Produkti Comfier mund të kthehet për të marrë një rimbursim të plotë për çfarëdo arsye brenda 30 ditëve.
Ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientëve (supportus@comfier.com), Stafi ynë do t'ju kontaktojë brenda 24 orëve.
90 ditë rimbursim/zëvendësim
Produkti komercial mund të kthehet/zëvendësohet brenda 90 ditëve nëse produkti prishet në periudhën e përdorimit të duhur.
12 muaj garanci
Nëse produkti prishet brenda 12 muajve në periudhën e përdorimit të duhur, klientët mund të gëzojnë garancinë përkatëse për t'i zëvendësuar ato.
Kujdes!
Asnjë garanci nuk do të jepet për ndonjë forcë madhore dhe shkaqe të shkaktuara nga njeriu për një produkt me defekt, të tilla si kujdesi i papërshtatshëm, prishja personale dhe dëmtimi i qëllimshëm, etj.

Zgjatni garancinë falas

 1. Futni sa vijon URL ose skanoni kodin QR më poshtë për të gjetur faqen COMFIER në facebook dhe për të pëlqyer, futni "Garancia" në messenger për të zgjatur garancinë tuaj nga 1 vit në 3 vjet.Masazher dore me ngrohje COMFIER CF 4803B - qrhttps://www.facebook.com/comfiermassager
  OR
 2. Dërgoni mesazhin "Garancia" dhe na dërgoni email supportus@comfier.com për të zgjatur garancinë tuaj nga 1 vit në 3 vjet.

Keni pyetje?
Tel: (248) 819-2623
E hënë-e premte 9:00-4:30
Email: supportus@comfier.comLogoja e COMFIERCOMFIER TEKNOLOGJIA CO, LTD.
Adresa:573 BELLEVUE RD
NEWARK, DE 19713 SHBA
www.facebook.com/comermassager
supportus@comfier.com
www.comer.com

Dokumentet / Burimet

Masazher dore COMFIER CF-4803B me nxehtësi [pdf] Manuali i përdoruesit
Masazhues duarsh me nxehtësi CF-4803B, CF-4803B, masazhues duarsh me nxehtësi, masazhues me nxehtësi

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *