Manuali i përdorimit të termometrit të ballit me rreze infra të kuqe ULINE H-8862

H-8862 TERMOMETRI I BALLIT INFRAKUQ 1-800-295-5510 ULINE.COM PJESË E PANELIT TË KONTROLLIT # PËRSHKRIMI 1 sondë 2 Butoni i fillimit 3 Butoni i modalitetit të ballit/Modalitetit të objektit 4 Butoni i ndezjes/përgjimit Butoni 5 Kapaku i baterisë TNOTE SAFE Lexoni plotësisht udhëzimet duke përdorur këtë produkt. Termometri i ballit me rreze infra të kuqe mat temperaturën bazë të trupit, që është temperatura e organeve vitale të trupit. …

Manuali i përdorimit të termometrit të ballit ULINE me rreze infra të kuqe H-8862

ULINE Termometri me rreze infra të kuqe H-8862 Manuali i përdorimit OVERVIEW PËR KONTROLLET SHËNIM SIGURISË: Lexoni tërësisht të gjitha udhëzimet përpara se të përdorni këtë produkt. Termometri i ballit me rreze infra të kuqe mat temperaturën bazë të trupit, që është temperatura e organeve vitale të trupit. (Shih Figurën 1) Është projektuar posaçërisht për përdorim të sigurt në ballë. Ai mat temperaturën e trupit duke…

Manuali i përdorimit të ULINE H-2549 Sanitaire Upright Vacuum

H-2549 SANITAIRE® UPRIGHT VACUUM 1-800-295-5510 uline.com SHËNIM SIGURISË: Kur përdorni një pajisje elektrike, duhet të ndiqen gjithmonë masat paraprake themelore, duke përfshirë sa vijon: LEXO TË GJITHA UDHËZIMET PARA SE TË PËRDORNI KËTË FSHESËSISË. PARALAJMËRIM! Për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike ose lëndimit: Mos e përdorni jashtë ose në sipërfaqe të lagura. Mos e lini fshesën me korrent pa mbikëqyrje…

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Guide

ULINE S-17128 Siphon Drum Pump Udhëzimet e përdorimit Udhëzimet e montimit # PËRSHKRIMI SASIA. 1 Kapak ventilimi 1 2 Doreza 1 3 shakull 1 4 Kapëse ruajtëse 1 5 Tub shkarkimi 1 6 Tub thithës 1 Siguria e përgjithshme PARALAJMËRIM! Është përgjegjësi e përdoruesit të operojë pompën në përputhje me rregullat e OSHA për shpërndarjen…

ULINE H-7883 Shpërndarës automatik i peshqirit të letrës Udhëzuesi i përdorimit

ULINE H-7883 Dispenser për peshqir letre automatik Udhëzues përdoruesi MJETET E NEVOJSHME Stërvitja elektrike 1/4 Bit Drill Bit Phillips Kaçavidë Shirit Masa Niveli PJESSS Shpërndarës x 1 Dispenser Çelës x 1 Vidë x 4 Spirancë x 4 Bateri me qeliza D-x x 4 Montimi i shënimit: Rekomanduar lartësia është 48 nga dyshemeja në fund të shpërndarësit. SH NOTNIM: Sigurohuni që…

ULINE H-8093 Ohaus Sf40A Scale Printer Instalimi

H-8093 Printer i Shkallës Ohaus SF40A H-8093 OHAUS SF40A® PRINTER I SHKALLS 1-800-295-5510 uline.com Para Español, faqja e faqes 12-22. Pour le français, konsulter les faqet 23-33. MbarimVIEW I KONTROLleve KONTROLLET PANELI I KONTROLLIT 1 2 3 LIDHJET 5 4 KONTROLLET DHE LIDHJET # PESRSHKRIMI 1 Ndërprerësi/Ndërprerësi Çelësi 2 Pilot Lamp Treguesi i gjendjes 3 Paneli i kontrollit 4 Fuqia…

ULINE H-5947 Udhëzues për instalimin e stolit të konvertueshëm

ULINE H-5947 Banka e Konvertueshme Udhëzuesi i Instalimit uline.com PJES SIGURIA Niveli Niveli: Mblidhni tryezën në terren të rrafshët. Rekrutoni miq dhe familje: Asambleja merr dy të rritur të aftë rreth një orë për të përfunduar. KUJDES! Mosrespektimi i këtyre paralajmërimeve mund të rezultojë në lëndime serioze ose dëme në pronë dhe do të anulojë garancinë. Për të siguruar sigurinë, mos u përpiqni…

ULINE H-6651 Udhëzues për instalimin e rondele elektrike me presion të lehtë

ULINE H-6651 Pastrues me presion të lehtë Elektrik Udhëzues për instalimin uline.com PJES T AS KUVENDIT 1. Mbajeni mbajtësen e armës anash. (Shih Figurën 1) 2. Mbërtheni në vend dhe vidhoseni në sirtarin e hundës. (Shih Figurën 2) 3. Goditje e kordonit të poshtëm të rrotullueshëm djathtas ose majtas për të hequr lehtë kordonin e rrymës. (Shih Figurën 3) 4. Bashkojeni zorrën me presion të lartë…

ULINE H-3956 Udhëzuesi i Përdoruesit Vakum Royal Lightweight

ULINE H-3956 Royal Light Light Vacuum Udhëzuesi i Përdorimit uline.com KUJDES SIGURIA! Ky produkt përmban kimikate të njohura në shtetin e Kalifornisë për të shkaktuar kancer, defekte të lindjes ose dëmtime riprodhuese. Lani duart pas përdorimit. KUJDES! Për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike ose dëmtimit: Mblidhni plotësisht vakumin para funksionimit Servisimi duhet të bëhet nga Uline…

ULINE S-21780 Udhëzues përdoruesi për Digi-Day Electronic Scoreboard

S-21780, S-21781 DIGI-DAY® SCOREBORARD ELEKTRONIK 1-800-295-5510 uline.comVIEW E KONTROLLEVE TREGIM DIGJITAL Treguesi i humbjes së energjisë TREGUESI I HUMBJES SOW FUQIS Në rast të humbjes së energjisë, ekrani do të errësohet, por do të mbajë në kujtesë numrin e ditëve dhe kohës. Kur të rikthehet energjia, do të ketë një tregues LED dhe ekrani do të rifillojë normalisht ...