SAMSUNG 43AU7*** 4K Smart TV Installation Guide

43AU7*** 4K Smart TV 5 43AU7*** 43UA7*** 50AU7*** 50UA7*** 55AU7*** 55UA7*** * : 0~9, A~Z 37.9 inches (963.9 mm) (96.39 cm) 44.0 inches (1116.8 mm) (111.68 cm) 48.4 inches (1230.5 mm) (123.05 cm) 22.0 inches (558.9 mm) (55.89 cm) 25.4 inches (644.2 mm) (64.42 cm) 27.8 inches (707.2 mm) (70.72 cm) 2.3 inches (59.6 mm) …

Manuali i përdorimit të tastierës së kapakut të librit SAMSUNG EF-DT870 Galaxy Tab S7

SAMSUNG EF-DT870 Galaxy Tab S7 Book Cover Keyboard Read me first Please read this manual before using the device to ensure safe and proper use. Images may vary by the product. Some content may differ from your device depending on the region, and is subject to change without prior notice. For the latest version of …

Manuali i përdorimit të TV Smart SAMSUNG N5200 5 inç i serive 40

SAMSUNG N5200 5 Series 40 Inch Smart TV User Manual Before Reading This User Manual This TV comes with this user manual and an embedded e-Manual. Before reading this user manual, review the following: User Manual Read this provided user manual to see information about product safety, installation, accessories, initial configuration, and product specifications.   …

Manuali i udhëzimeve të furrës me mikrovalë me rreze SAMSUNG ME21R7051SS

ME21R7051SS Udhëzimet e instalimit të furrës me mikrovalë me rreze MEXNUMXRXNUMXSS PARA SE TË FILLONI (Lexoni këto udhëzime plotësisht dhe me kujdes.) E RËNDËSISHME Ruani këto udhëzime për përdorim nga inspektori lokal. E RËNDËSISHME Vëzhgoni të gjitha kodet dhe urdhëresat qeverisëse. · Shënim për instaluesin – Sigurohuni që t'ia lini këto udhëzime Konsumatorit. · Shënim për konsumatorin – Mbani…

Udhëzues për instalimin e furrës me mikrovalë me rreze SAMSUNG ME4000R

Udhëzime për instalimin e furrës me mikrovalë me rreze ME4000R PARA TË FILLONI (Lexoni këto udhëzime plotësisht dhe me kujdes.) E RËNDËSISHME Ruani këto udhëzime për përdorim nga inspektori lokal. E RËNDËSISHME Vëzhgoni të gjitha kodet dhe urdhëresat qeverisëse. · Shënim për instaluesin – Sigurohuni që t'ia lini këto udhëzime Konsumatorit. · Shënim për konsumatorin – Mbani…

Manuali i përdorimit të transmetuesit WI-FI SAMSUNG WCA720M

Transmetuesi WI-FI SAMSUNG WCA720M SHËNIME TË RËNDËSISHME Përpara se të përdorni pajisjen, ju lutemi lexoni manualin e udhëzimeve dhe ndiqni udhëzimet e dhëna. Prodhuesi nuk është përgjegjës për dëmtimet që vijnë nga përdorimi i pajisjes në kundërshtim me përdorimin e synuar ose përdorimin e papërshtatshëm. Mbajeni manualin e udhëzimeve për referencë në të ardhmen. Pajisja është e destinuar për përdorim në shtëpi…

Manuali i përdorimit të PC Tablet SAMSUNG T805

Informacione për sigurinë dhe paralajmërimin e PC Tablet SAMSUNG T805 PARALAJMËRIM! Furnizimi kryesor: Kjo pajisje është projektuar për të funksionuar nga një furnizim me energji elektrike 100-240 Volt, 50/60 Hz. Përdorimi i burimeve të tjera të energjisë mund të dëmtojë këtë pajisje. Kontrolloni që vëlltage shënuar në pllakën e karakteristikave të vendosura në pjesën e pasme të përshtatësit të rrymës thotë 100-240 V. Të…

Manuali i përdorimit të televizorit inteligjent SAMSUNG UN43AU7000F UHD 4K

TV inteligjent SAMSUNG UN43AU7000F UHD 4K Faleminderit që bletë këtë produkt Samsung. Për të marrë një shërbim më të plotë, ju lutemi regjistroni produktin tuaj në www.samsung.com Modeli Serial Nr. (vetëm në Meksikë) Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na telefononi në 800-SAMSUNG për ndihmë. Shifrat dhe ilustrimet janë dhënë vetëm për referencë dhe mund të ndryshojnë nga ato aktuale…

Manuali i përdorimit të TV QLED inteligjent SAMSUNG Q60A 50 inç HDR 4K UHD

TV inteligjent SAMSUNG UN43AU7000F UHD 4K Faleminderit që bletë këtë produkt Samsung. Për të marrë një shërbim më të plotë, ju lutemi regjistroni produktin tuaj në www.samsung.com Modeli Serial Nr. (vetëm në Meksikë) Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na telefononi në 800-SAMSUNG për ndihmë. Shifrat dhe ilustrimet janë dhënë vetëm për referencë dhe mund të ndryshojnë nga ato aktuale…

Udhëzues përdorimi i kabinetit me avull SAMSUNG DF10A9500CG për kujdesin e rrobave

Udhëzuesi i produktit AirDresser Grand DF10A9500CG i disponueshëm në produktin e përfunduar me pasqyrëview DF10A9500CG AirDresser Grand Clothing Care System me Steam Refresh and Sanitize Titulli i produktit AirDresser Grand Clothing Care System with Steam Refresh and Sanitize Product Përshkrim i shkurtër (58 karaktere) Mënyra e re për të freskuar dhe dezinfektuar veshjet tuaja në shtëpi. Përshkrimi i gjatë i produktit (197 karaktere)…