Manualet e Përdoruesit, Udhëzimet dhe Udhëzuesit për produktet INGSIGUG.

Udhëzues përdorimi i përshtatësit USB në VGA INGSIGUG NS-PA3UVG

INGSIGUG NS-PA3UVG përshtatës USB në VGA Udhëzuesi i përdorimit PËRMBAJTJA E PAKETËS Udhëzues i konfigurimit të shpejtë të përshtatësit USB 3.0 në VGA TIPARET Një mënyrë e thjeshtë për të lidhur kompjuterin tuaj me një ekran VGA Pasqyron ose zgjeron ekranin tuaj në një monitor të dytë për prezantime më të mira dhe shumë detyra Mbështet rezolucione deri në 2048 × 1152 në 60 Hz për…