Manuali i përdorimit të kufjeve dhe byzylykëve imperii

Kufjet imperii dhe Produkti byzylyk mbiview Ngarkimi i baterisë Lidheni ngarkuesin me prizën në mur. Ngrini kapakun e lidhësit të ngarkesës dhe lidhni karikuesin me prizën. Kur bateria të jetë e ngarkuar plotësisht, drita treguese do të kthehet në jeshile. Aktivizo I fiku kufjet Për të kthyer kufjet, shtypni…

Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad mini 1/2/3

Rasti i tastierës imperii Bluetooth për iPad mini 1/2/3 Manuali i Përdorimit Përmbajtja Bluetooth- Tastiera USB-Mini USB Kabllo e karikimit Udhëzues përdoruesi Specifikimet teknike Bluetooth: 3.0 Distanca maksimale: 10 metra Sistemi i modulimit: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Rryma e punës: <5.0 mA Rryma “Sandby”: 2.5 mA , Rryma “Sleep”: <200A Rryma e karikimit: >100mA Koha në “gadishmëri”: deri në 60 …

Manuali i përdorimit i tastierës Bluetooth imperii për iPad mini 1/2/3

imperii Tastiera Bluetooth për iPad mini 1/2/3 Manuali i Përdoruesit Përmbajtja Bluetooth- Tastiera USB-Mini USB Kabllo Karikimi Udhëzues Përdoruesi Specifikimet Teknike Bluetooth: 3.0 Distanca maksimale: 10 metra Sistemi i modulimit: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Rryma e punës: <5.0 mA Rryma “Standby”: 2.5 mA , Rryma “Sleep”: <200A Rryma e karikimit: >100mA Koha në “gadishmëri”: deri në 60 ditë…

Manuali i përdorimit të tastierës Bluetooth imperii për iPad 2/3/4

Rasti i tastierës imperii Bluetooth për iPad 2/3/4 Manuali i Përdorimit Përmbajtja Bluetooth- Tastiera USB-Mini USB Kabllo Karikimi Udhëzues Përdoruesi Specifikimet Teknike Bluetooth: 3.0 Distanca maksimale: 10 metra Sistemi i modulimit: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Rryma e punës: <5.0 mA Rryma “Standby”: 2.5 mA Rryma “Sleep”: <200 A Rryma e karikimit: > 100mA Koha në “gadishmëri”: deri në 60 …

Manuali i përdorimit të ajrit imperii Tastierë Bluetooth për iPad 2/3/4 ajër

imperii Tastiera Bluetooth për iPad 2/3/4 air Përdoruesi Përmbajtja Tastiera Bluetooth USB-Mini USB Kabllo e karikimit Udhëzues përdoruesi Specifikimet teknike: Bluetooth: 3.0 Distanca maksimale: 10 metra Sistemi i modulimit: GFSK Voltage: 3.0 – 5.0V Rryma e punës: <5.0 mA Rryma “Sandby”: 2.5 mA Rryma “Sleep”: <200 A Rryma e karikimit: >100mA Koha në “gadishmëri”: deri në 60 ditë…

Manuali i Udhëzuesit Automatik për Karikuesin Pa tel të Imperii

Imperii Karikues Wireless Makine dhe Induksion Automatik Faleminderit që zgjodhët dhe përdorni ngarkuesin tonë Wireless Makine dhe Induksionin Automatik. Ju lutemi lexoni me kujdes manualin e udhëzimeve dhe masat paraprake përpara përdorimit. Montimi i pajisjeve Udhëzimet e funksionit të produktit Njohja automatike e gjesteve me induksion, nuk ka nevojë të ndërroni manualisht mbajtësin e telefonit, Lehtë për t'u përdorur nga njëra dorë; Transmetues i integruar i karikimit me valë…

Manuali i Udhëzimit të Bankës Energjike të Karikuesit pa tel imperii 10000mAh

Imperii 10000mAh Karikues me valë Manuali i Udhëzimeve të Bankës së Energjisë me karikues me valë Manuali i bankës së energjisë me karikues me valë Faleminderit që përdorni këtë produkt nga kompania jonë. Përpara se të përdorni produktin, ju lutemi lexoni manualin me kujdes për ta bërë atë në mënyrë korrekte. Kërkojmë ndjesë për shqetësimin e shkaktuar nga ndonjë gabim në printimin ose përkthimin e këtij manuali. Informacion i Përgjithshëm Ky…

Manuali i Udhëzuesit të Karikuesit pa tel të shpejtë imperii

imperii Manuali i Udhëzimit për Ngarkuesin pa Tel të Shpejtë Manuali i Përdoruesit Faleminderit që na zgjidhni! Ky është një karikues pa tel i telefonave inteligjentë që ju lejon të shijoni lehtësisht argëtimin e produkteve dixhitale. Ju lutemi lexoni manualin me kujdes para se të përdorni produktin dhe mbajeni siç duhet për të kontrolluar modalitetin e montimit Ju lutemi instaloni bazën para përdorimit të produktit. …

Manuali i Udhëzimit për Paden e Karikimit pa tel imperii

padi e karikimit pa tel imperii Urime për blerjen tuaj! Pllaka jonë e karikimit pa tel do të ngarkojë pajisjen tuaj me valë, ndërsa punoni. Ju lutemi lexoni Manualin e Përdoruesit para përdorimit dhe mbajeni atë për referencë në të ardhmen. Specifikimi Input: DC 5V/1.5-2A Konvertimi:> 70% Output: 5W Konvertimi: <70% Spirale: Largësia e Karikimit të Vetëm: <5mm Lidhu me Burimin e Energjisë Karikuesi…

imperii Manuali i Udhëzimit të Dockës së Karikimit Pa Bateri Bamboo

imperii Bamboo Wireless Charging Dock Instruction Manual Manuali i përdorimit Lidhni kabllon USB MICRO midis ngarkuesit dhe përshtatësit të rrymës, Lidhni fuqinë e përshtatësit të energjisë (dritë e bardhë për 2 sekonda) Asnjë dritë treguese në pritje (Kurseni energji dhe mjedis.) Pajisjet marrëse të pajtueshme me QI vendosur në një shënim të nisur në zonën e ngarkimit) Ngarkuesi QI pas marrjes së pajisjes është…