Manuali i Pronësisë për Humidifikuesin dhe Difuzorin për Ndryshimin e Dritës Ultra Glow Series Honeywell HUL530

Honeywell HUL530 Series Ultra Glow Light Changing Humidifier and Diffuser IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS READ AND SAVE THESE SAFETY INSTRUCTIONS BEFORE USING THIS HUMIDIFIER When using electrical appliances, basic precautions should always be followed to reduce the risk of fire, electric shock, and injury to persons, including the following: The humidifier should ALWAYS be placed on …

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit të kullës lëkundëse të QuietClean HFD230 Series HFD230BV1

QUIETCLEAN® Oscillating Tower Air Purifier Owner’s Manual HFD230 Series If you have any questions about the operation of this product, please call us toll-free at 1-800-477-0457, or visit our website at: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS READ AND SAVE THESE SAFETY INSTRUCTIONS BEFORE USING THIS AIR PURIFIER Read all instructions before operating the air purifier. Place …

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit të Serisë Honeywell HPA030 HPA030B Hepa

Manuali i pronarit të pastruesit të ajrit HEPA SERIES HPA030 Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na telefononi pa pagesë në numrin 1-800-477-0457 ose vizitoni faqen tonë websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Kur përdorni pajisje elektrike, duhet të respektohen gjithmonë masat paraprake themelore për të…

Manuali i Pronësisë së Pastruesit të Ajrit Hepa të Serisë Honeywell HPA020

HPA020 Series Hepa Air Purifier Owner’s Manual If you have any questions about the operation of this product, please call us toll-free at 1-800-477-0457, or visit our websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Kur përdorni pajisje elektrike, duhet të respektohen gjithmonë masat paraprake themelore për të…

Manuali i pronarit të lagështuesit të serisë Honeywell HWC775 Dual Comfort Cool + Warm Mist Humidifier

DUAL COMFORT Cool + Warm Mist Humidifier Manuali i Pronësisë Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na telefononi pa pagesë në 1-800-477-0457, na dërgoni e-mail në [email mbrojtur], ose vizitoni tonë websiti në: www.HoneywellPluggedIn.com UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA TË PËRDORIMIT TË KËTË HUMIDIFIER Kur përdorni pajisje elektrike, masat paraprake bazë…

Manuali i Pronësisë për Pastruesin e Ajrit të Pastruesit të Aromës së Serisë Honeywell HFD280 Air Genius Compact Tower

AIR GENIUS 4 Compact Tower Purifier Air Purifier/Reducer Erom Manuali i Pronësisë HFD280 SERIES Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me funksionimin e këtij produkti, ju lutemi na kontaktoni: 1-800-477-0457 www.HoneywellPluggedIn.com/contact-ne RËNDËSISHME E RËNDËSISHME DHE RUAJNI KËTO UDHËZIME TË SIGURISË PARA SE TË PËRDORNI KËTË PASTRIMIN E AJRIT Kur përdorni pajisje elektrike, duhen ndjekur gjithmonë masat paraprake themelore për të reduktuar…

Udhëzuesi i përdorimit të kompjuterëve celularë të Serisë Honeywell ScanPal EDA52-1

Kompjuterët celularë të serisë ScanPal™ Seria ScanPal™ EDA52-1 Udhëzues për fillimin e shpejtë EDA52-AL-QS Rev A Prill/0/52 Jashtë KUTIVE Sigurohuni që kutia juaj e transportit të përmbajë këta artikuj: Kompjuterë celularë ScanPal™ (Modeli EDA06 -2021 ose EDA52 -1); Bateria kryesore (52V, bateri litium-jon); Përshtatës i energjisë 0 vat; Priza përshtatëse të zëvendësueshme; Ngarkimi me USB…

Manuali i përdorimit të parzmoreve dhe rripave të trupit Honeywell MFP9720029

MANUAL PËR PËRDORIM MIRËZIMET DHE RRIPA TË TRUPI UDHËZIME PËR PËRDORIM Pajisjet mbrojtëse personale MIRAT E PLOTË TRUPIN DHE RRIpat për TRUPI [Ky manual udhëzimi mbulon të gjitha parzmoret Miller dhe Miller Titan për të gjithë trupin, si dhe rripat e trupit (përjashto rripat për Lin). blerja juaj e pajisjeve për mbrojtjen nga rënia Honeywell Miller të prodhuara nga Honeywell Industrial Safety. PARALAJMËRIM Të gjithë…

Manuali i Udhëzimit të Termostatit Universal Honeywell T87F

Zbatimi i udhëzimeve për termostatin universal Honeywell T87F Termostati universal T87F ofron kontroll të temperaturës për sistemet e ngrohjes, ftohjes ose ngrohje-ftohjes së banesave 24 deri në 30 Vac. Për sistemet e ngrohjes, T87F montohet në pllakën e murit të ofruar. Vetëm për ftohje ose ngrohje-ftohje, porositni pllakën e murit Ngrohje-Ftohjeje 137421A (198170A nëse modeli i dizajnuar me teksturë) me ndërrim në distancë, ose Q539…