Manuali i Udhëzimeve të Humidifierit Total Comfort HoMEDiCS UHE-CM180

UHE-CM180 Total Comfort Humidifier ® JU LUTEM MALNI NJË MOMENT TANI REGJISTRONI PRODUKTIN TUAJ NË: www.homedics.com/register Kontributi juaj i vlefshëm në lidhje me këtë produkt do të na ndihmojë të krijojmë produktet që do të dëshironi në të ardhmen. MANUAL I UDHËZIMIT DHE INFORMACION PËR GARANCI GARANCI E KUFIZUAR 2-VJEÇ UHE-CM180 UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË KUR PËRDORNI PRODUKTET ELEKTRIKE, MASAT THEMELORE TË SIGURISË DUHET TË JEN GJITHMONË…

Manuali i udhëzimeve për pastruesin portativ të ajrit të pastër të HomeDiCS AP-P60 Total Clean

Pastrues ajri portativ HomeDiCS AP-P60 Total Clean UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË: KUR PËRDORNI PRODUKTE ELEKTRIKE, SIPAS KUR JANE FËMIJËT TË SH.B.A., MASAT THEMELORE TË SIGURISË DUHET TË JEHEN GJITHMONË NDONJË GJITHMONË, GJITHMONË TË GJITHË. RREZIK: PËR TË ULUR RREZIKUN E GODITJES ELEKTRIKE: Gjithmonë hiqeni pastruesin e ajrit nga priza elektrike menjëherë pas përdorimit dhe…

Manuali i udhëzimeve për jastëkun Shiatsu të rikarikueshëm Truheat TH-SPTF2000-GB HomeDICS

HomeDICS TH-SPTF2000-GB Manuali i udhëzimeve për jastëkun Shiatsu të rikarikueshëm Truheat www.homedics.co.uk/product-registration KARAKTERISTIKAT E PRODUKTIT: UDHËZIME PËR PËRDORIM: Mënyra e karikimit Lidhni kabllon e përshtatësit të rrjetit me kordonin e furnizimit me energji të masazhuesit. Fusni përshtatësin në një prizë 220-240 V. Një karikim i plotë kërkon rreth 3 orë. Butoni i ndezjes në telekomandë do të presë tre sekonda dhe më pas do të pulsojë…

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Humidifier Ultrasonic Udhëzime për mjegullën e ngrohtë dhe të ftohtë

HOMEDICS UHE-WM130 Total Comfort Deluxe Ultrasonic Humidifier Mjegull e ngrohtë dhe e ftohtë UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË KUR PERDORNI PRODUKTET ELEKTRIKE, MASAT THEMELORE TË SIGURISË DUHET TË NDJEKEN GJITHMONË DUHET TË NDJEKEN NË GJITHMË TË GJITHË, RREZIK – PËR TË ULËSH RREZIKUN E GODITJES ELEKTRIKE: Vendoseni gjithmonë lagështuesin në një sipërfaqe të fortë dhe të sheshtë. Një tapet ose jastëk i papërshkueshëm nga uji…

HomeDICS ST-DRIFT Ripërcakton manualin e përdorimit të Wellness Passive Drift

USHMEDICS ST-DRIFT Ripërcakton Passive Wellness Drift UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË KUR PERDORNI PRODUKTET ELEKTRIKE, SIPAS KUR JANE FËMIJËT TË PRANISHËM, MASAT THEMELORE TË SIGURISË DUHET TË JENË GJITHMË TË GJITHSHËM NË MË POSHTË: RREZIK – PËR TË ULËSH RREZIKUN E GODITJES ELEKTRIKE: Gjithmonë hiqeni pajisjen nga priza elektrike menjëherë pas përdorimit dhe përpara…

Manuali i udhëzimeve të HomeDiCS ST300 Drift Sandscape

MANUAL I UDHËZIMIT TË SANDSCAPIT DHE INFORMACION PËR GARANCI GARANCI E KUFIZUAR 1-VIT JU LUTEM MË NJË MOMENT REGJISTRONI PRODUKTIN TUAJ NË: www.homedics.com/register Kontributi juaj i vlefshëm në lidhje me këtë produkt do të na ndihmojë të krijojmë produktet që do të dëshironi në të ardhmen. IB-SANDTABLE L-02337, REV 1 UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË KUR PERDORNI PRODUKTET ELEKTRIKE, Sidomos KUR JANE FËMIJËT TË PRANISHËM, SIGURIA THEMELORE…

Manuali i udhëzimeve për masazhues trupi me dy tytë pa tela HomeDICS SP-180J

Manuali i udhëzimeve për masazhuesin trupi me dy tytë pa tela HomeDICS SP-180J UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË KUR PËRDORNI PRODUKTET ELEKTRIKE, SIPAS KUR FËMIJËT JANE TË PRANISHËM, DUHET TË JESH TË GJITHA KUJDESET THEMELORE TË SIGURISË. RREZIK – PËR TË ULËSH RREZIKUN E GODITJES ELEKTRIKE: GJITHMONË hiqeni këtë pajisje nga priza elektrike menjëherë pas përdorimit…

Manuali i udhëzimeve për termometrin e trupit me rreze infra të kuqe pa kontakt HOMEDICS

Manuali i Udhëzimit të Termometrit të Trupit Infra të Kuq pa Kontakt HTD8816C TE-350-EU GARANCI 2 VJEÇ PARATHËNIE Udhëzimet e funksionimit të termometrit të trupit me rreze infra të kuqe pa kontakt synojnë të ofrojnë informacionin e nevojshëm për funksionimin e duhur të modelit të termometrit. Vetëm modaliteti i trupit ishte reviewed dhe vërtetuar nga organi i notifikuar. Njohuri të përgjithshme të termometrit me rreze infra të kuqe dhe të kuptuarit e veçorive dhe funksioneve…

Manuali i Udhëzimeve HomeDiCS GST-550HRC-EU Gel Shiatsu with Heat Travel Pillow

Manuali i udhëzimeve GELSHIATSU WITH HEAT TRAVEL PILLOW Regjistrojeni produktin tuaj sot në www.homedics.co.uk/product-registration KARAKTERISTIKAT E PRODUKTIT UDHËZIME PËR PËRDORIM Mënyra e karikimit Lidhni prizën e përshtatësit me kordonin e furnizimit me energji të masazhuesit. Fusni përshtatësin në një prizë 100-240 V. Një karikim i plotë kërkon afërsisht 3.5 orë. LED treguesi blu i karikimit do të fillojë të pulsojë. Një herë…

Manuali i Udhëzimeve për Sanituesin Personal të Ajrit Personal të pastër HomeDiCS AP-P20

JU LUTEM MERRNI NJË MOMENT TANI REGJISTRONI PRODUKTIN TUAJ NË www.homedics.com/register Kontributi juaj i vlefshëm në lidhje me këtë produkt do të na ndihmojë të krijojmë produktet që do të dëshironi në të ardhmen. TOTAL_ CLEAN® PFRONAI AIRRANITPFP MANUAL I UDHËZIMIT DHE INFORMACION PËR GARANCI GARANCI E KUFIZUAR 3-VJEÇ AP-P20 UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË: KUR PERDORNI PRODUKTET ELEKTRIKE BASHKËPUNIMIT ELEKTRIKE A, ESPECILET, SA VEPRIMTARI ...