Manualet e Përdoruesit, Udhëzimet dhe Udhëzuesit për produktet CREATE.

Manuali i përdorimit të ventilatorit tavan ultrasilent CREATE WINDWOOD

CREATE WINDWOOD Ultrasilent Ceiling Fan Thank you for chcosing our ceiling fan. Before using the appliance, and to ensure the best use, carefully read these instruction. The safety precautions enclosed herein reduce the risk of death, injury and electrical shock when correctly adhered to. Keep the manusl in a safe place for future reference, along …

Manuali i përdorimit të "CREATE Wipebot Window Cleaning Smart Robot".

CREATE Wipebot Window Cleaning Smart Robot Thank you for choosing our windows cleaner. Before using the appliance, and to ensure the best use, carefully read these instructions. The safety precautions enclosed herein reduce the risk of death, injury and electrical shock when correctly adhered to. Keep the manual in a safe place for future reference, …

Manuali i përdorimit të ventilatorit të tavanit CREATE Flowood Stylance

FLOWOOD STYLANCE CEILING FAN VENTILADOR DE TECHO USER MANUAL Thank you for choosing our ceiling fan. Before using the appliance, and to ensure the best use, carefully read these instructions. The safety precautions enclosed herein reduce the risk of death, injury, and electrical shock when correctly adhered to. Keep the manual in a safe place …

Manuali i Përdoruesit CREATE Warm Towel Crystal Electric Towel Rack

KRIJONI UDHËZIME TË SIGURISË SIGURIA E RAFTËS SË PESHQIRËVE Elektrik të Kristalit të Ngrohtë Kur përdorni çdo pajisje elektrike, duhet të respektohen gjithmonë masat themelore të sigurisë. Gjatë gjithë procesit të instalimit të pajisjes, ju lutemi mos e trokasni xhamin dhe trajtojeni me kujdes gjatë instalimit. PARALAJMËRIM: Ngrohësi nuk duhet të përdoret nëse panelet e xhamit…

Manuali i përdorimit të aparatit të kafesë me shumë kapsula kompakte CREATE Potts

Makinë kafeje kompakte me shumë kapsula CREATE Potts Faleminderit shumë që zgjodhët aparatin tonë të kafesë. Para se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes udhëzimet për përdorimin e duhur të tij. Masat paraprake të përfshira të sigurisë zvogëlojnë rrezikun e goditjes elektrike, lëndimit dhe madje edhe vdekjes nëse ndiqen rreptësisht. Mbajeni këtë manual në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen, së bashku…

Manuali i përdorimit të CREATE Aroma Studio XL Diffuser

CREATE Aroma Studio XL Diffuser Faleminderit që zgjodhët shpërndarësin tonë të aromave. Përpara përdorimit të pajisjes dhe për të siguruar përdorimin më të mirë, lexoni me kujdes këto udhëzime. Masat paraprake të sigurisë të bashkangjitura këtu zvogëlojnë rrezikun e vdekjes, lëndimit dhe goditjes elektrike kur zbatohen siç duhet. Mbajeni manualin në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen, përgjatë…

Manuali i përdorimit të "CREATE Eelctric Popcorn Maker Machine".

MANUAL PËR PËRDORIMI I POPCORN MAKER PALOMITERO Faleminderit që zgjodhët prodhuesin tonë të kokoshkave. Përpara përdorimit të pajisjes dhe për të siguruar përdorimin më të mirë, lexoni me kujdes këto udhëzime. Masat paraprake të sigurisë të bashkangjitura këtu zvogëlojnë rrezikun e vdekjes, lëndimit dhe goditjes elektrike kur zbatohen siç duhet. Mbajeni manualin në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen, përgjatë…

Manuali i Përdoruesit CREATE LS23 Robot Smart 3D me vakum me laser

Manuali i përdoruesit LS23 Smart Robot Vacuum 3D Laser Mapping System Ju faleminderit që zgjodhët fshesën tonë me korrent. Përpara përdorimit të pajisjes dhe për të siguruar përdorimin më të mirë, lexoni me kujdes këto udhëzime. Masat paraprake të sigurisë të bashkangjitura këtu zvogëlojnë rrezikun e vdekjes, lëndimit dhe goditjes elektrike kur zbatohen siç duhet. Ruani manualin në një vend të sigurt…

Manuali i përdoruesit CREATE Mill Easy Electric Grinder

CREATE Easy Electric Grinder Electric Easy MIRË MBROJTJE Kur përdorni ndonjë pajisje elektrike, duhet të respektohen gjithmonë masat paraprake bazë të sigurisë së mëposhtme Sigurohuni që vëllimitage dhe frekuenca e qarkut korrespondojnë me ato të treguara në etiketën e klasifikimit të pajisjes. Pajisja mund të përdoret vetëm për qëllimin e synuar. Prodhuesi duhet të…

Manuali i Përdoruesit CREATE Vitro Handy Studio Induction Cooker

CREATE Vitro Handy Studio me induksion Faleminderit që zgjodhët tenxheren tonë me induksion. Përpara përdorimit të pajisjes dhe për të siguruar përdorimin më të mirë, lexoni me kujdes këto udhëzime. Masat paraprake të sigurisë të bashkangjitura këtu zvogëlojnë rrezikun e vdekjes, lëndimit dhe goditjes elektrike kur zbatohen siç duhet. Mbajeni manualin në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen,…