Manuali i përdorimit të karriges masazhi të avancuar COMFIER CF-9216

Zbuloni karrigen e masazhit të avancuar inteligjent CF-9216, e krijuar për të ofruar një përvojë relaksuese dhe terapeutike. Lexoni manualin e përdorimit për përdorim të sigurt dhe mësoni për veçoritë e tij të përparuara. Kini parasysh masat paraprake të sigurisë përpara përdorimit.

COMFIER 3603U Massage Mat MANUAL PËR PËRDORIM

Mësoni se si të përdorni Comfier 3603U Massage Mat Full Body with Heat përmes manualit të tij të përdorimit. Ky masazhues elektrik prej pelushi është i përsosur për reduktimin e tensionit dhe rraskapitjes me pesë mënyrat e tij të masazhit, katër zona specifike masazhi dhe cilësime të rregullueshme të dridhjeve dhe nxehtësisë. Dizajni i palosshëm lejon përdorimin në një shtrat, divan, divan, pjerrësi ose karrige. Përmirësoni jetën tuaj të përditshme me këtë artikull të shëndetshëm nga Comfier.

Manuali i përdorimit COMFIER CF-6302GN Masazher Shiatsu për qafën dhe supet me nxehtësi

Zbuloni se si të përdorni masazhuesin Shiatsu për qafën dhe supet CF-6302GN me ngrohje nga Comfier. Ky masazhues portativ me 8 nyje rrotulluese dhe rripa krahu ofron një përvojë relaksuese dhe rinovuese. Mësoni më shumë për veçoritë e tij, të dhënat teknike dhe butonat e kontrolluesit në manualin e udhëzimeve.

Manuali i përdorimit të masazhuesit të qafës dhe shpinës COMFIER CF-2307A-DE

Përfitoni një përvojë masazhi të ngjashme me spa në shtëpi me masazhuesin e qafës dhe shpinës COMFIER CF-2307A-DE. Kjo karrige e lëvizshme masazhi kombinon veçoritë Shiatsu, Zierje, Rrotullim, Vibrim dhe Nxehtësi për të lehtësuar lodhjen, stresin dhe tendosjen muskulare. Me masazhet e tij qetësuese për qafën, shpatullat, shpinën, belin dhe kofshët, kjo karrige masazhi lehtëson me sukses lodhjen, stresin dhe parehatinë. Shikoni manualin e përdorimit për më shumë informacion mbi këtë model.

Manuali i përdoruesit Comfier CF-6108 Shiatsu Massage Pillow with Heat

Mësoni se si të përdorni jastëkun e masazhit Shiatsu CF-6108 me nxehtësi përmes manualit të tij gjithëpërfshirës të përdorimit. Merrni të dhënat teknike, udhëzimet e sigurisë dhe udhëzimet e detajuara të përdorimit të produktit në një vend. Zbuloni se si ky jastëk masazhi COMFIER është i përsosur për përdorim në shtëpi ose udhëtim me dizajnin e tij portativ dhe terapinë me nxehtësi me ndriçim.

Manuali i përdorimit të monitorit plotësisht automatik të presionit të gjakut në krahun e sipërm COMFIER B15S

Mësoni se si të përdorni kontrolluesin plotësisht automatik të presionit të gjakut COMFIER B15S në mënyrë të sigurt dhe të saktë me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Ndiqni udhëzimet me kujdes për të matur presionin e gjakut sistolik dhe diastolik, ritmin e pulsit dhe për të shmangur dështimin operacional.

Manuali i përdoruesit COMFIER JR-2201 Smart Skipping Rope

Manuali i përdorimit JR-2201 Smart Skipping Rope ofron udhëzime të hollësishme për instalimin dhe përdorimin e litarit, duke përfshirë informacionin mbi ekranin LCD dhe opsionet e energjisë. Shkarkoni aplikacionin COMFIER për veçori dhe funksionalitete shtesë. Maksimizoni stërvitjen tuaj me këtë litar inovativ të kapërcimit.

Manuali i përdorimit të masazhuesit dore me nxehtësi COMFIER CF-4803B

Mësoni se si të përdorni masazhuesin e duarve COMFIER CF-4803B me nxehtësi me këtë manual përdorimi. Zbuloni veçoritë dhe specifikimet teknike, duke përfshirë 3 nivele intensiteti dhe një bateri të rikarikueshme. Mbani masazhuesin tuaj të duarve të funksionojë në mënyrë optimale me kujdes normal dhe trajtimin e duhur.

Manuali i përdorimit të COMFIER BD-2205 Shtojcë bidet për sediljen e tualetit

Mësoni se si të instaloni me lehtësi COMFIER BD-2205 Shtojcën Bidet për sediljen e tualetit me këto udhëzime hap pas hapi. Nuk kërkohet energji elektrike apo bateri! Përfshinë të gjitha pjesët dhe mjetet e nevojshme për instalim. Grykë të dyfishta me vetëpastrim dhe presion të rregullueshëm të ujit. E përkryer për të përmirësuar ndenjësen tuaj të tualetit.

COMFIER BD-2202 Shtojcë Bidet për Udhëzimet e sediljeve të tualetit

Mësoni si të instaloni dhe përdorni me lehtësi shtojcën e bidetit COMFIER BD-2202 për sediljet e tualetit. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi dhe zgjidhni çdo problem. Zbuloni emrat dhe funksionet e aksesorëve të tillë si kllapat rrethore të montimit, përshtatës dhe zorrë fleksibël. Mbani parasysh këshillat e dobishme të instalimit dhe informacionin e garancisë.