Logoja e markës tregtare BISSELLBissell Inc., i njohur gjithashtu si Bissell Homecare, është një korporatë prodhuese e fshesës me korrent dhe produkteve të kujdesit për dysheme në pronësi private amerikane, me seli në Walker, Michigan në Greater Grand Rapids. Zyrtari i tyre websiti eshte bissell.com.

Një listë e manualeve të përdorimit dhe udhëzimeve për produktet Bissell mund të gjenden më poshtë. Produktet Bissell janë patentuar dhe markuar nën markat Bissell Homecare Inc. Bissell Inc.

Kontakt Info:

  • Adresa: 2345 Walker Ave NW, Grand Rapids, MI 49544, USA
  • Numri i telefonit: 616-453-4451
  • Numri i faksit: 616-791-0662
  • Numri i punonjesve: 3,000
  • krijuar: 1876
  • themelues: Melville Bissell
  • Njerëzit kryesorë: Mark J. Bissell (CEO)

Manuali i përdorimit të Bissell DC100 64P8 Series Commercial Upright Extractor

Mësoni se si të përdorni dhe mirëmbani siç duhet Ekstraktorin tuaj Komercial Vertik të Serisë DC100 64P8 me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Ndiqni udhëzimet e rëndësishme të sigurisë për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike ose lëndimit. Zbuloni se si ta montoni, mbushni, pastroni dhe ruani produktin. Zgjidh problemet e zakonshme dhe gjeni informacione rreth opsioneve të garancisë dhe shërbimit.

Manuali i Udhëzimeve Bissell Spotclean Proheat Pet 36988

Zbuloni manualin gjithëpërfshirës të udhëzimeve për Bissell Spotclean Proheat Pet 36988. Lexoni udhëzimet e rëndësishme të sigurisë përpara se të përdorni këtë mjet pastrimi të fuqishëm dhe efikas. Mësoni si ta mirëmbani siç duhet pajisjen dhe ta përdorni atë në mënyrë të sigurt me ujë të ngrohtë dhe produkte pastrimi BISSELL. Mbajeni shtëpinë tuaj të pastër dhe të sigurt me këtë manual të lehtë për t'u ndjekur.

BISSEL BIG GREEN MACHINE 48F3 SERIES Udhëzues përdorimi

Ky udhëzues përdorimi ofron udhëzime të rëndësishme sigurie dhe informacione për përdorimin e pastruesit të thellë BISSELL Big Green Machine 48F3. Mbështetur nga një garanci një vjeçare dhe shërbimi i kualifikuar ndaj klientit, ky sistem pastrimi i teknologjisë së lartë është krijuar për performancë optimale. Nga lideri global në produktet e kujdesit për shtëpinë, besoni Big Green Machine për të gjitha nevojat tuaja për pastrim të thellë.

Udhëzues përdorimi i Bissell Turboclean Powerbrush Pet 2085 Deep Cleaner

Zbuloni Bissell Turboclean Powerbrush Pet 2085 Deep Cleaner dhe mësoni se si ta përdorni në mënyrë të sigurt me këtë udhëzues përdorimi. Lexoni të gjitha udhëzimet dhe deklaratat paralajmëruese përpara se të përdorni pastruesin. Mbajeni shtëpinë tuaj të pastër dhe familjen tuaj të sigurt me këtë mjet të fuqishëm.

Udhëzues përdorimi i pastrues me avull shumëfunksional BISSELL 2233

Ky manual përdorimi ofron udhëzime të detajuara për përdorimin e sigurt dhe efektiv të Pastruesit me avull shumëfunksional Bissell 2233 (numri i pjesës: 162-0950). Mësoni se si të montoni dhe mirëmbani produktin dhe të përdorni burime shtesë në BISSELL webfaqe. E përkryer për ata që kërkojnë udhëzime për përdorimin e duhur të pastruesit të tyre me avull.

Udhëzime për vakum me shkopin e lehtë me peshë të lehtë BISSELL 2033

Manuali i përdorimit të BISSELL 2033 Featherweight Stick Vacuum ofron udhëzime për përdorimin e vakumit të gjithanshëm si pastrues dyshemeje, duarsh ose me shumë qëllime. Mësoni se si të lidhni dhe përdorni në mënyrë të sigurt vakumin me një prizë të polarizuar, dorezë të lëshimit të shpejtë dhe grykë të lëvizshme dyshemeje. Mbani vakumin tuaj të performojë në mënyrën më të mirë me këshilla për mirëmbajtjen dhe kujdesin.

Udhëzuesi i përdorimit të fshesës me korrent të ikonës Bissell 3281C Turbo Essential

Mësoni se si të përdorni fshesë me korrent 3281C Icon Turbo Essential me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës nga E Cleaning Experience. Zbuloni veçoritë e tij, aksesorët, jetëgjatësinë e baterisë dhe udhëzimet e përdorimit. Mbani fshesën tuaj me korrent të performancës më të mirë me këshilla dhe udhëzime për mirëmbajtjen.