Si të përdorni Apple Carkey me portofolin tuaj Apple në iPhone / Apple Watch

Mund të shtoni çelësin e makinës tuaj në aplikacionin "Portofoli" dhe të përdorni iPhone ose Apple Watch për të kyçur, shkyçur dhe ndezur makinën tuaj. Për të shtuar dhe përdorur një çelës makine në iPhone ose Apple Watch, ju nevojitet: Një makinë e përputhshme. Për të zbuluar nëse makina juaj është e përputhshme, kontaktoni prodhuesin ose shitësin tuaj. …

Udhëzues përdorimi i Apple MV7N2 AirPods me këllëf karikimi

Apple MV7N2 AirPods me këllëf karikimi Lidhu me pajisje të tjera Me AirPods në kasë dhe kapakun e hapur, shtypni butonin derisa drita të pulsojë. Më pas shkoni te cilësimet e Bluetooth dhe zgjidhni AirPods. Kontrolloni AirPods Prekni dy herë AirPods për të luajtur ose për të kapërcyer përpara. Thuaj "Hey Siri" për të bërë gjëra të tilla si për të luajtur një këngë, për të bërë një telefonatë ose për të marrë udhëzime. …

Udhëzues përdorimi i Apple AM03404787 AirPods 3GEN

Për t'u lidhur me iPhone ose iPad me softuerin më të fundit, ndiqni hapat 1–2. Për të gjitha pajisjet e tjera, shihni panelin e katërt në këtë anë. Aktivizoni Bluetooth®. Lidhu me Wi-Fi dhe aktivizo Bluetooth. Lidhni AirPods. Hapni kasën dhe mbajeni pranë pajisjes për ta konfiguruar. Pajisjet Apple të identifikuara në iCloud çiftohen automatikisht. …

Udhëzime për smartphone Apple iPhone 13 Pro

MANUAL PËR PËRDORIM Përpara se të përdorni iPhone, riview Udhëzuesi i përdorimit të iPhone në support.apple.com/guide/iphone. Ju gjithashtu mund të përdorni Apple Books për të shkarkuar udhëzuesin (ku është i disponueshëm). Ruani dokumentacionin për referencë në të ardhmen. Siguria dhe trajtimi Shihni “Siguria, trajtimi dhe mbështetja” në Udhëzuesin e Përdoruesit të iPhone. Ekspozimi ndaj frekuencës radio në iPhone, shkoni te Cilësimet > Të përgjithshme > Ligjore…

Udhëzuesi i përdorimit të telefonit inteligjent Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone Përpara se të përdorni iPhone, riview Udhëzuesi i përdorimit të iPhone në support.apple.com/guide/iphone. Ju gjithashtu mund të përdorni Apple Books për të shkarkuar udhëzuesin (ku është i disponueshëm). Ruani dokumentacionin për referencë në të ardhmen. Siguria dhe trajtimi Shihni “Siguria, trajtimi dhe mbështetja” në Udhëzuesin e Përdoruesit të iPhone. Ekspozimi ndaj frekuencës së radios në iPhone, shko te Cilësimet…

Apple AirTag Udhëzimet e Aplikacionit

© 2021 Apple Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Marka dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe përdoren me licencë. Projektuar nga Apple në Kaliforni. Shtypur në Kinë. ZY602-05030-A Përditësimi në iOS ose iPadOS më të fundit. Aktivizoni Bluetooth®, më pas tërhiqni skedën. Realizoni oiOS ose iPadOS më të fundit. …

Manuali i përdorimit të karikuesit të orës Apple WPC05-1MJNB

Mbushës i orës Apple WPC05-1MJNB KLIENT I NDERUAR Faleminderit që keni blerë këtë produkt. Për performancë dhe siguri optimale, ju lutemi lexoni me kujdes këto udhëzime përpara se të lidhni, përdorni ose përdorni këtë produkt. Ju lutemi mbani këtë manual për referencë në të ardhmen. HYRJE Ky produkt është një karikues pa tel me performancë të lartë. Ky produkt është i përshtatshëm për orën e Apple, Lidhni wireless…

Manuali i përdorimit të karikuesit me valë Apple Magsafe

Ngarkues me valë Apple Magsafe, KLIENT I NDERUAR Faleminderit që keni blerë këtë produkt. Për performancë dhe siguri optimale, ju lutemi lexoni me kujdes këto udhëzime përpara se të lidhni, përdorni ose përdorni këtë produkt. Ju lutemi mbani këtë manual për referencë në të ardhmen. HYRJE Ky produkt është një karikues pa tel me performancë të lartë. Ky produkt është i përshtatshëm për Apple iPhone, Lidheni wireless me…

Udhëzime për riciklimin e Apple Pro Display XDR

Udhëzuesi Pro Display XDR Recycler © 2021 Apple Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Rreth këtij udhëzuesi Udhëzuesit e ricikluesve të Apple ofrojnë udhëzime për ricikluesit e pajisjeve elektronike se si të çmontojnë në mënyrë të sigurt produktet për të maksimizuar rikuperimin e burimeve. Udhëzuesit ofrojnë udhëzime hap pas hapi për çmontimin dhe informacion mbi përbërjen e materialit për të ndihmuar ricikluesit të drejtojnë fraksionet në materialin e duhur…

011121 Applecare+ for Apple Display Instructions

AppleCare+ për Apple Display AppleCare+ për Mac Si Ndikojnë të Drejtat e Konsumatorit në këtë Plan PËRFITIMET E KARAKTUARA NGA KY PLAN JANË SHTES TË TË GJITHA TË DREJTAVE DHE MJETEVE MJEKËSORE TË SIGURUARA SIPAS LIGJEVE DHE RREGULLOREVE PËR MBROJTJEN E KONSUMATORIT. KY PLAN NUK DO TË PARAGJIKON TË DREJTAT E DREJTUARA NGA LIGJI I FUNKSIONUESHËM PËR KONSUMATORËT, PËRFSHIRË TË DREJTËN PËR TË MARRË MJETE MJEKËSORE NË GARANCI STATUTOR…