Logo e markës tregtare ANKO

Kmart Australia Limited a është një kompani teknologjike e fokusuar në inovacionin e shitjes me pakicë? Nëpërmjet analizave të të dhënave të mbledhura nga dyqanet me pakicë, ne zhvillojmë sisteme që rishpikin përvojën e blerjeve. Ne po ndërtojmë dyqane me pakicë të së ardhmes ku kënaqësia e zbulimit të produktit dhe përvoja e klientit është e ngritur. Në punën tonë, ne përdorim teknologji të reja si robotikë, të dhëna të mëdha, informatikë cloud dhe RFID, por nuk e harrojmë kurrë qëllimin përfundimtar: zgjidhjen e problemeve të klientëve në jetën reale. Zyrtari i tyre websiti eshte Anko.com

Më poshtë mund të gjeni një drejtori të manualeve të përdorimit dhe udhëzimeve për produktet Anko. Produktet Anko janë të patentuara dhe të markuara nën markat Kmart Australia Limited

Kontakt Info:
Adresa: Na gjeti 
I telefonit:  1800 051 800
SMS 0488 854 585
https://www.anko.com/

Kodi kyç i altoparlantit Bluetooth Anko: 427872573, 42807087, 42807070, 42819690 Manuali i përdorimit

Manuali i Përdoruesit anko Kodi i kyçit të altoparlantëve BLuetooth: 427872573, 42807087, 42807070, 42819690 JU LUTEM LEXO ME KUJDES PARA SE TA VEPRONI KËTË PAJISJE, MBAJENI MË PARA TË KUJDESË TË KUJDESË TË FËMIJËVE. Mos e ekspozoni njësinë ndaj temperaturave ekstreme (nxehtësia ose të ftohtit), flakët e hapura, kushtet e lagështisë,…

Manuali i përdorimit Anko 42963462/42997580

Ju lutemi lexoni manualin me kujdes dhe mbajeni siç duhet përpara se të përdorni produktin. 42963462/42997580 Manuali i përdorimit Masa paraprake të rëndësishme: Ky altoparlant nuk duhet të ekspozohet ndaj pikimit ose spërkatjes dhe se objektet e mbushura me lëngje, si vazo, nuk duhet të vendosen mbi altoparlant. Distancat minimale 100 cm rreth aparatit për ventilim të mjaftueshëm. Të…