anko 43039098 Udhëzues për instalimin e perdes me shkëlqim shumëfunksional

Anko 43039098 Multi-Function Sparkle Curtain These instructions are for your safety. Please read through them thoroughly before use and retain them for future reference. Before You Start Decide on an appropriate location for your product(see Installation instructions below). If you have any doubt about installing this product, consult a qualified electrician. Installation instructions This light …

Manuali i Udhëzimeve për kufjet anko M703A-1 Bud Style USB-C për Android

anko M703A-1 Earphones Bud Style USB-C for Android Operating instructions includes: Earphones S/M/L size ear tips Function overview Music / Calls button Microphone USB-C connector How to use the In-line control functions: A. Call answer Function: Operation Call Answer: Short press the call answer/music control button to answer calls on your device Silence/Hang up: Short …

anko Udhëzimet e Kompletit të Ornamenteve për Ornamentet e Macrame-së për Krishtlindje Craft DIY

Manuali i Udhëzimeve të Kompletit të Ornamenteve të Macrame-së për Krishtlindje DIY përfshin: 2 x unaza druri 3 x rruaza druri 1 x 14 m makrame Shënim: Referojuni diagrameve të nyjeve në anën e pasme për udhëzime se si të kryhen nyjet. Kërkesat e xhufkës së unazës së rruazës: > kordon makrame 1x 175 cm > kordon makrame 3 x 29 cm > 1x 5 cm prej druri…

Manuali i Udhëzimeve të Kompletit të Stitch Cross anko 43021369

anko 43021369 Komplet me thurje kryq Kompleti me thurje të kryqëzuar PËRMBAJTJA 1 x fjongo 1 x kornizë prej qëndisjeje 1 x mbushëse 2 x gjilpëra metalike të hapura 4 x modele me thurje tërthore 6 x fije qëndisje 7 x fletë shami Këshillë: Qep me gjatësi prej rreth 50 cm . Filloni të qepni në këndin e sipërm…

Manuali i Udhëzimeve të Masazhuesit Shiatsu pa tela anko CF-6302RNC

anko CF-6302RNC Cordless Shiatsu Massager Nr. Model: CF-6302RNC Rev 5 Shënim: Specifikimet dhe/ose përbërësit e kësaj pajisjeje mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak. LEXO DHE RUAJI KËTO UDHËZIME PËR REFERENCA TË ARDHSHME Paralajmërime Ne rekomandojmë që të konsultoheni me mjekun tuaj përpara se të përdorni masazhuesin, veçanërisht nëse keni probleme shëndetësore. Përpara se të përdorni këtë pajisje, lexoni dhe…

anko E97V Udhëzuesi i përdorimit të kamerës së jashtme Wi-Fi me HD të plotë

anko E97V Full HD Wi-Fi në natyrë Kamera Mirë se vini, Faleminderit që zgjodhët kamerën tonë inteligjente, fillimi është i lehtë. Çfarë përfshihet Detajet e produktit Përgatitja e lidhjes Është e rëndësishme që telefoni juaj të jetë i lidhur me Wi-Fi 2.4 Ghz dhe jo me rrjetin 5 GHz. Për të verifikuar që pajisja juaj celulare është vendosur në një rrjet Wi-Fi 2.4 Ghz, navigoni…

anko 42929710 Voltage 240 Manuali i Udhëzimeve për Dritat e Vargut të Spërkatjes së Telit

anko 42929710 Voltage 240 Drita me tela me sprej Këto udhëzime janë për sigurinë tuaj. Ju lutemi lexoni ato tërësisht përpara përdorimit dhe ruajini për referencë në të ardhmen. Përpara se të filloni, vendosni për një vendndodhje të përshtatshme për produktin tuaj (shih udhëzimet e instalimit më poshtë). Nëse keni ndonjë dyshim për instalimin e këtij produkti, konsultohuni me një elektricist të kualifikuar. …

Manuali i Udhëzimeve Anko Kit43015474 8 Piece Crystal Growing Rainbow

Kompleti i Ylberit për Rritjen e Kristalit 3+vjet PËRMBAJTJA: I x suva ylber 1 x 150 g pluhur kristali 1 x shkop druri 1 x furçë 4 x 0.5 g pluhur bojë KËSHILLA: Nëse ena është shumë e madhe, pluhuri juaj i kristalit nuk do të bëhet kristal. Sigurohuni që suva juaj e ylberit të jetë zhytur plotësisht. Brenda natës, një proces i quajtur…

anko 43117123 Udhëzime peshore kuzhine

anko 43117123 peshore kuzhine KËSHILLA PËR PËRDORIM DHE KUJDES Pastrojeni peshoren me pak damp pëlhurë. MOS e zhytni peshoren në ujë ose mos përdorni pastrues kimik/gërryes. Mbajeni peshoren në një vend të ftohtë të thatë. Të gjitha pjesët plastike duhet të pastrohen menjëherë pas kontaktit me yndyrna, erëza, uthull dhe ushqime me aromë të fortë/ngjyrë. (Shmangni kontaktin me acidet…

anko DF-2021114FTL Voltage Manuali i Udhëzimeve 4FT Nutcracker inflatable

anko DF-2021114FTL Voltage 4FT Arrëthyese Fryrëse VOLLIM I ULËTTAGArrëthyese E 4FT FLATABLE Këto udhëzime janë për sigurinë tuaj. Ju lutemi lexoni ato tërësisht përpara përdorimit dhe ruajini për referencë në të ardhmen. Përpara se të filloni, vendosni për një vendndodhje të përshtatshme për produktin tuaj (shih udhëzimet e instalimit më poshtë). Nëse keni ndonjë dyshim në lidhje me instalimin e këtij produkti, konsultohuni me…