Amazon

Amazon.com, Inc. është një kompani amerikane e teknologjisë shumëkombëshe e cila fokusohet në tregtinë elektronike, kompjuterin në renë kompjuterike, transmetimin dixhital dhe inteligjencën artificiale. Është përmendur si "një nga forcat ekonomike dhe kulturore më me ndikim në botë" dhe është një nga markat më të vlefshme në botë. Zyrtari i tyre websiti eshte amazon.com

Një drejtori manualesh përdoruesi dhe udhëzimesh për produktet e Amazon mund të gjenden më poshtë. Produktet e Amazon janë të patentuara dhe të markuara nën markat Amazon Technologies, Inc.

Selia: 2111 7th Ave, Seattle, WA 98121, Shtetet e Bashkuara
Kodi Zip: 98121
ËSHTË NË: US0231351067
Industria: Cloud computing, e-commerce, inteligjencë artificiale, elektronikë të konsumit, shpërndarje dixhitale dhe makina vetë-drejtuese.
themelimit: 5 korrik 1994 në Bellevue, Washington, Shtetet e Bashkuara
themelues: Jeff Bezos
Produktet: Echo, Fire Tablet, Fire TV, Fire OS, Kindle
Shërbimet: Amazon.com, Amazon Alexa, Amazon Appstore, Amazon Music, Amazon Prime, Amazon Prime Video, Amazon Web Sherbimet
Website: www.amazon.com / SEO Nota muzikore
Të dhënat e biznesit: Google Finance / Yahoo! financë / Regjistrimet e SEC

Manuali i përdorimit të miut me valë amazon KM202 2.4G

Zbuloni se si të përdorni miun me valë KM202 2.4G me këtë manual përdorimi (v7.0), që përmban informacione për produktin dhe udhëzime përdorimi. I pajtueshëm me Windows dhe Mac, ky maus me valë funksionon në një frekuencë 2.4 Ghz me aftësi kundër ndërhyrjeve. Me çelësat majtas, mes, djathtas, përpara, prapa dhe DPI, mund të lundroni lehtësisht në kompjuterin ose laptopin tuaj. Thjesht futni marrësin USB, ndizni miun dhe filloni të klikoni.

Manuali i përdorimit të amazon AN Pannel Control

Ky manual përdorimi ofron udhëzime për AN Panel Control, një panel konvertues të frekuencës së tipit C që lejon vendosjen e shumë skemave për modelin e funksionimit dhe kohën totale të funksionimit. Mësoni se si të vendosni funksione të ndryshme duke përdorur parametrat e kodit dhe tabelën e kontrollit. E përkryer për ata që kanë nevojë për udhëzime të hollësishme se si të përdorin me efikasitet AN Control.

amazon Echo Show 5 Ekran inteligjent me udhëzime për kamerën Alexa dhe 2 MP

Mësoni se si të përdorni ekranin inteligjent Echo Show 5 me Alexa dhe kamerën 2 MP me këto informacione të produktit dhe udhëzime përdorimi. E bërë nga 43% materiale të ricikluara, kjo pajisje e qëndrueshme ka modalitet të ulët të energjisë dhe cilësime të personalizueshme. Zbuloni më shumë rreth gjurmës së tij të karbonit dhe emetimeve biogjene të karbonit në këtë fletë të dhënash.

Udhëzuesi i përdorimit të kufjeve pa tela të Amazon Echo Buds

Mësoni se si të përdorni kufjet me valë Echo Buds me këtë informacion të qëndrueshëm të produktit dhe udhëzime përdorimi. E bërë nga Amazon me një gjurmë karboni të ciklit jetësor prej 9.3 kg CO2e, pajisja përmban 48% materiale të ricikluara dhe emetime biogjene të karbonit prej 0.27 kg CO2e. Karakteristikat e personalizueshme përfshijnë riprodhimin e muzikës, asistentin zanor dhe thirrjet pa duar përmes aplikacionit Alexa. Kurseni energji duke fikur Echo Buds kur nuk janë në përdorim dhe ricikloni ato sipas udhëzimeve lokale kur të hiqni pajisjen.

amazon Fire TV Stick 4K Streaming Device me telekomandë Udhëzues përdorimi

Mësoni se si ta konfiguroni pajisjen tuaj të transmetimit Fire TV Stick 4K me telekomandë me këtë udhëzues hap pas hapi. Ndiqni udhëzimet e thjeshta për të lidhur pajisjen tuaj me televizorin dhe rrjetin Wi-Fi, për të përditësuar pajisjen tuaj dhe për ta regjistruar atë. Bëhuni gati për të transmetuar shfaqjet dhe filmat tuaj të preferuar në cilësi mahnitëse 4K.

Manuali i udhëzimeve të Amazon Omni 2023 Fire TV

Mësoni se si të përdorni telekomandën Omni 2023 Fire TV me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Me butona për energji, komanda zanore Alexa, titra, udhëzues dhe tekst, kjo telekomandë e aktivizuar me teknologjinë eARC/ARC është e lehtë për t'u përdorur. Hyni në kanalet dhe opsionet e dëshiruara me butonat me numër dhe butonat me ngjyra për aplikacionet e tekstit. Mësoni më shumë sot.

Manuali i Udhëzimeve për Printerin Smart Sticky Note të Amazon

Mësoni se si të konfiguroni dhe përdorni Smart Sticky Note Printer, një printer me valë, i aktivizuar me zë, që prodhon printime me cilësi të lartë në rrotulla letre ngjitëse. Ky printer mund të çiftohet me një pajisje Echo dhe përdor teknologjinë e printimit termik. Ndiqni udhëzimet e thjeshta të përdorimit dhe zgjidhni problemet e zakonshme me këtë printer kompakt. E përkryer për kujtimet, listat e detyrave dhe më shumë. Filloni me printerin tuaj Smart Sticky Note sot!