Fleta e specifikimeve të altoparlantit JBL Xtreme 3

BL Xtreme 3 Portable waterproof speaker  Specification Sheet Unleash powerful sound everywhere. Poolside. Picnics. Just hanging out. Music makes the party. The JBL Xtreme 3 portable Bluetooth speaker effortlessly delivers massive JBL Original Pro Sound. With four drivers and two pumping JBL Bass Radiators, the powerful sound draws everybody in, and with PartyBoost, you can …

Udhëzues për fillimin e shpejtë të altoparlantit Bluetooth JBL Xtreme 3

JBL Xtreme 3 Speaker Quick Start Guide WHAT’S IN THE BOX BLUETOOTH PAIRING PLAY PARTYBOOST APP CHARGING POWERBANK WATERPROOF DUSTPROOF IP677 TECH SPEC Transducers: 2 x 70 mm woofer / 2 x 2.75’’, 2 x 20 mm tweeter/ 2 x 0.75” Output power: 2 x 25W RMS woofer + 2 x 25W RMS tweeter (AC …

Specifikimet e altoparlantit JBL Xtreme 2 Bluetooth

Altoparlanti JBL Xtreme 2 Bluetooth Lëshoni tinguj të fuqishëm kudo. JBL Xtreme 2 është altoparlanti i fundit portativ Bluetooth që jep pa mundim tingull stereo dinamik dhe zhytës. Altoparlanti është i armatosur me katër drejtues, dy radiatorë JBL Bass, një bateri Li-jon e ringarkueshme 10,000 mAh që mbështet deri në 15 orë lojë. Në krye të këtyre, folësi…

Udhëzues për fillimin e shpejtë të altoparlantit Bluetooth JBL Xtreme 2

Altoparlanti JBL Xtreme 2 Bluetooth 1. Çfarë ka në kuti 2. Butonat 3. Lidhjet 4. Lidhja Bluetooth Bluetooth Kontrolli i muzikës Altoparlanti 5. Asistenti zanor Prekni "Voice Assistant" në aplikacionin JBL Connect, për të bërë butonin "" si çelës aktivizimi Siri ose Google Now në telefonin tuaj. Shtypni butonin “” në altoparlant…

Specifikimet e altoparlantit JBL Partybox 100 Wireless

JBL Partybox 100 Powerful portable Bluetooth party speaker with dynamic light show Be Loud, Be Proud, Be Ready To Party! Bring the party with the portable power of JBL PartyBox 100. Ignite the night. Pick the perfect light show or let the music choose the mood. Mix it up. Pop in a playlist from your …

Manuali i Pronësisë JBL Partybox 100

Udhëzues për fillimin e shpejtë JBL Partybox 100 Çfarë ka në kuti Mbiview Top panel 1)  • Battery level indicator. 2)  • Press to power on or off. 3)  • Press to enter Bluetooth pairing mode. • Press and hold for 20 seconds to forget all paired devices. 4)  • Press to toggle between different light patterns. …

Manuali i Pronësisë JBL Partybox 1000

JBL PARTYBOX 1000 Speaker Owner’s Manual IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS For all products: Read these instructions. Keep these instructions. Heed all warnings. Follow all instructions. Do not block any ventilation openings. Install this apparatus in accordance with the manufacturer’s instructions. Do not install this apparatus near any heat sources such as radiators, heat registers, stoves or …

Altoparlanti JBL PartyBox On-The-Go Party me udhëzues përdorimi Bluetooth

Altoparlanti JBL PartyBox On-The-Go Party me Bluetooth Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë. MBIVIEW INSTALIMI Sasia e kordonit të rrymës, lloji i prizës dhe sasia e mikrofonit ndryshojnë sipas rajonit. Ngarkoni plotësisht altoparlantin përpara përdorimit në natyrë. Rrotulloje për të rregulluar fitimin (vetëm për mikrofonin me tela). Rrotulloni për të rregulluar respektivisht volumin e mikrofonit, jehonën, trefishin dhe basin. …

Udhëzuesi i përdorimit të shiritit të zërit JBL SB190 2.1 Kanal 380 Watt

JBL SB190 Sound Bar 2.1 Kanal 380 Watt Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë. BRENDA KUTIVE * Sasia e kordonit të rrymës dhe lloji i prizës ndryshojnë sipas rajonit. DIMENSIONET TV (HDMI ARC) TV (HDMI eARC) AKTIVIZIMI/FIKJA E NDËRTIMIT/FIKJES Nënvuferi dhe shiriti i zërit do të çiftohen automatikisht kur të dy janë të ndezur. DOLBY ATMOS® (VIRTUAL)…

JBL PARTYBOX710 Altoparlant partie me Udhëzues përdoruesi me zë të fuqishëm

Udhëzues përdorimi i altoparlantit JBL PARTYBOX710 me zë të fuqishëm Përpara se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë. Në Kuti, sasia e kordonit të rrymës dhe lloji i prizës ndryshojnë sipas rajoneve Aplikacioni JBL PARTYBOX Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin JBL PARTYBOX për të përfituar më shumë nga produkti Karikimi i Pajisjeve të Lidhës Rrotulloni për të rregulluar fitimin e mikrofonit. …