Manuali i përdorimit të drejtuesit të stërvitjes pa kabllo CAT DX11

Dx11 Dx 18V Dx11 DX11.1 Dx11B Dildless Driver Sladdlös borrskruvdragare Akkuporakone Kuljattaja Trådløs Driver Driver Trådløs Boremaskine Wkrtarko-Wiertarka AkumulatorOwa EN P05 Sv P13 fin P21 P29 37 45 1 2 3 4 5 6 9 AB 7 8 CDEF 1 UDHËZIME ORIGJINALE PRODUKTI…

Udhëzuesi i përdorimit të gjeneratorit CAT INV1250 CO

Udhëzues përdorimi i gjeneratorit CAT INV1250 CO E RËNDËSISHME: Përdorni gjithmonë benzinë ​​të freskët, pa plumb dhe shtoni stabilizues karburanti. Benzina e ndenjur ose benzina me shumë etanol (përdorni vetëm përzierjen E10 ose më pak) mund të parandalojë që njësia të fillojë ose të funksionojë pa probleme. Mjetet e përfshira: FILLIMI I NJËSISË (Ju lutemi regjistroni produktin tuaj për garanci përpara se të filloni.) DÉMARRAGE DE L'UNITÉ…

Udhëzues përdoruesi i CAT CJ1000DCP Jump Starter dhe Compressor

GUIDA E FILLIMIT TU SHPEJT CJ1000DCP Ky UDHZIM FILLIM I SHPEJT NUK NOTSHT Z SVENDSUES P FORR DORACAKUN E UDHZIMIT. JU LUTEM KUFIZUESI ME DORACAKUN E UDHZIMIT DHE MANUALIN E P USRDORIMIT T V MJETIT TUAJ PARA PR PERDORIMI. UDHZIMET E RORTNDSISHME TAR NGARKIMIT Ngarkoni menjëherë këtë njësi për 40 orë të plota pas marrjes. Bateria e brendshme e kësaj njësie dërgohet në një gjendje të ngarkuar pjesërisht dhe…

Udhëzimet e softuerit CAT

Softueri CAT Udhëzime Udhëzime për "instalimin" e softuerit CAT KUJDES: problemet janë gjetur kur antivirusi Avast është aktiv. Në një rast të tillë, çaktivizoni atë gjatë procedurës së "instalimit", pastaj përjashtoni përgjithmonë nga skanimi i dosjes ku është kopjuar softueri. 1 Instalimi i parë a) Në hard disk, instalim automatik (për…

Manuali i Udhëzimeve Profesionale të Fillimit të CAT

MANUAL PROFESIONAL JUMP-FILLIMI I UDHZIMIT BATERI PROFESIONALE D'APPOINT MODE D'EMPLOI PUENTE AUXILIAR DE ARRANQUE MANUAL PROFESIONAL DE INSTRUCCIONES Ruajeni këtë manual për referencën e ardhshme. Kjo pajisje përputhet me pjesën 15 të rregullave të FCC. Funksionimi i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme: (1) kjo pajisje nuk mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe (2) kjo pajisje duhet të pranojë…

Manuali i përdorimit të gjeneratorëve portabël Cat [RP3600, RP5500, RP6500, RP6500 E, RP7500 E, RP8000 E]

Manuali i përdorimit të gjeneratorëve të lëvizshëm të maceve [RP3600, RP5500, RP6500, RP6500 E, RP7500 E, RP8000 E] - Manual i përdoruesit të gjeneratorëve portabël PDF të optimizuar [RP3600, RP5500, RP6500, RP6500 E, RP7500 E, RP8000 E] - PDF origjinal