BYTECH - logoBY-OP-CP-502-WT Wireless Charger Module Charging System
Udhëzim ManualBYTECH BY OP CP 502 WT Wireless Charger Moduler Charging System

Përfshira:

lx Qi Compatible Wireless Charger
lx 3ft USB Type-C Charge Cable
Manuali i Përdorimit lx

UDHËZIME

Ju lutemi mbani këtë manual për referencë në të ardhmen.
Using the included USB Type-C cable, connect to an SV/3A USB wall charger (sold separately) to enable wireless charging. The LED will glow red when it is connected successfully.
Konfirmoni që pajisja juaj ka një marrës Qi të integruar ose futni një marrës pa tel Qi para karikimit.
Place your Qi-enabled device in the center of the charging pad. The LED light will glow blue when it is charging. When the device is fully charged the LED will glow red.

SISTEMI MODULAR I KARKIMIT

Mblidhni deri në 3 Baza Modulare për të krijuar një Stacion Karikimi!
Të gjitha bazat e lidhura të kombinuara mund të mundësohen nga një prizë e vetme AC. Lidhni së bashku ndonjë ose të gjitha bazat për t'iu përshtatur nevojave tuaja, ose përdorni secilin komponent veç e veç.

Bazat modulare të disponueshme për të zgjedhur:

 • Qi Compatible SW Wireless Charger
 • 4A Stacion karikimi me dy porte karikimi
 • Karikues pa tela Airpod (Gjenerata e dytë dhe Pro)

Përdorni 1, 2 ose 3 baza modulare gjithsej në të njëjtën kohë për një grup të kombinuar, por secila duhet të jetë një bazë modulare e ndryshme. Për shembullample, styles A + B + C can be combined together to make one Charging Station, but not A + A + B. No more than 3 unique bases can be used at one time.

Scan the QR Code for a video tutorial BYTECH BY OP CP 502 WT Wireless Charger Moduler Charging System - qrhttps://qrco.de/bbaGLQ

Për të fuqizuar siç duhet dhe në mënyrë të sigurt stacionin tuaj të karikimit modular, rekomandohet të përdorni të paktën një kabllo karikimi 3 ft 3A USB Type-C (përfshirë) PLUS një karikues muri minimal 5V/3A (nuk përfshihet, shitet veçmas) kur përdorni dy ose më shumë Bazat modulare së bashku.
Karikuesi me valë është i pajtueshëm me të gjitha pajisjet që mbështesin karikimin pa tel të pajtueshëm me Qi.

PARALAJMRIMET E SIGURIS

 • Nuk mund të përdoren më shumë se 3 baza unike në të njëjtën kohë. Përdorimi i dyfishtë ose më shumë se 3 bazave njëkohësisht mund të shkaktojë dëmtim të sistemit të karikimit.
 • Mos vendosni asnjë send metalik në sipërfaqen e produktit.
 • Nëse përdoret një pajisje e përputhshme me karikim me valë jo-Qi, karikuesi mund të mbinxehet.
 • Çaktivizoni veçoritë e dridhjeve gjatë karikimit për të siguruar që dridhjet të mos lëvizin pajisjen dhe të humbasin ngarkimin.
 • Multiple Qi-enabled devices cannot be charged at the same
 • Mos e përdorni këtë njësi për asgjë tjetër përveç përdorimit të saj të synuar.
 • Mos e shponi, hidhni, lëshoni, përkulni ose modifikoni këtë produkt.
 • Mos e hidhni këtë produkt në zjarr ose ujë.
 • Do not expose this product to corrosive liquids such as salt water
 • Mos e përdorni njësinë nëse ka qenë e lagur ose e lagësht për të parandaluar goditjen elektrike dhe/ose dëmtimin e vetes dhe dëmtimin e njësisë.
 • Mos lejoni që fëmijët të luajnë me këtë produkt pasi nuk është një lodër dhe mund të paraqesë një rrezik mbytjeje.
 • Shmangni lënien e pajisjes tuaj në rrezet e diellit direkte, të tilla si në pult, tastierë ose sediljen e një automjeti.
 • Mos e lini pajisjen tuaj, ose mos e përdorni pajisjen tuaj, në asnjë zonë ku temperatura ka të ngjarë të bjerë nën 32 ° F, ose mund të kalojë 140 ° F, siç është brenda një automjeti të mbyllur në një ditë të nxehtë.
 • Riparimet e pajisjeve elektrike duhet të kryhen vetëm nga një elektricist i kualifikuar. Riparimet e gabuara mund ta vënë përdoruesin dhe pajisjen në rrezik serioz.
 • To avoid damage to the charging case, please only use a USB SV/3A or higher charger.

FCC ID: 2AHN6-0PCP502
Kjo pajisje përputhet me Pjesën 15 të Rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme: (1) kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe (2) kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar.
Shënim: Kjo pajisje është testuar dhe është gjetur në përputhje me kufijtë për një pajisje dixhitale të Klasës B, në përputhje me pjesën 15 të Rregullave FCC. Këto kufij janë krijuar për të siguruar mbrojtje të arsyeshme kundër ndërhyrjeve të dëmshme në një instalim banimi. Kjo pajisje gjeneron, përdor dhe mund të rrezatojë energji të frekuencës radio dhe, nëse nuk është instaluar dhe përdorur në përputhje me udhëzimet, mund të shkaktojë ndërhyrje të dëmshme në komunikimet radio. Sidoqoftë, nuk ka asnjë garanci që ndërhyrja nuk do të ndodhë në një instalim të veçantë. Nëse kjo pajisje shkakton ndërhyrje të dëmshme në marrjen në radio ose televizion, e cila mund të përcaktohet duke fikur dhe ndezur pajisjet, përdoruesi inkurajohet të përpiqet të korrigjojë ndërhyrjen nga një ose më shumë nga masat e mëposhtme:

 • Riorientoni ose zhvendosni antenën marrëse.
 • Rritni ndarjen midis pajisjes dhe marrësit
 • Lidheni pajisjen në një prizë në një qark të ndryshëm nga ai në w
 • Konsultohuni me shitësin ose një teknik me përvojë në radio / TV për ndihmë.

Kujdes: Çdo ndryshim ose modifikim i pa aprovuar shprehimisht mund të shfuqizojë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjet.
Kjo pajisje përputhet me kufijtë e ekspozimit të rrezatimit FCC të përcaktuar për një mjedis të pakontrolluar. Kjo pajisje duhet të instalohet dhe operohet me një distancë minimale prej 20cm ndërmjet radiatorit dhe trupit tuaj.

SPECIFIKIMEVE:

Input: U513 Type-C 5V/3A
Dalja e karikimit: 5V/1A
Fuqia e transmetimit: 5W
Charging Efficiency: s60%
Distanca e karikimit: s6 mm

BYTECH BY OP CP 502 WT Wireless Charger Moduler Charging System - ceProdhuar ne Vietnam

GARANCI BYTECH:

Bytech NY INC. warrants this product to be materially free from defects and workmanship to the original purchaser for a period of 12 months from the original purchase date. Bytech responsibility with regard to this limited warranty shall be limited solely to repair or replacement at its option, of any product which fails during normal consumer use. This warranty does not extend to damage or failure which results from misuse, neglect, accident, alteration, abuse, improper installation or maintenance. At any time during the 12 months period following the purchase, if the product fails due to defects in material or workmanship, return the defective product (with freight prepaid) with proof of purchase.

WWW.BYTECHINTL.COM
Bytech NY Inc
2585 ​​West 13street
Brooklyn NY 11223
(718) 449 3700-
© 2020 BYTECH NY INC.
*Të gjitha markat tregtare dhe të drejtat e autorit janë pronë e kompanive përkatëse.

Dokumentet / Burimet

BYTECH BY-OP-CP-502-WT Wireless Charger Moduler Charging System [pdf] Manuali i udhëzimeve
OPCP502, 2AHN6-OPCP502, 2AHN6OPCP502, BY-OP-CP-502-WT Wireless Charger Moduler Charging System, BY-OP-CP-502-WT, Wireless Charger Moduler Charging System

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *