Logoja e BOULT AUDIO

PRO BASS VESHJE VESHJE
USER MANUAL

Për një përvojë më të mirë të cilësisë së zërit, sugjeroni përdorimin e sistemit operativ IOS 8.0/ Android 4.3 ose më lart.

produkt Hyrje

BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë

Përmbledhje e funksioneve të butonave

BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - Fig

 Kapëse silikoni Kunja e karikimit të bishteve
Treguesi i veshëve Prekni Zonën e Kontrollit
Mbushëse karikuese për kaskë Treguesi i Mbushjeve të Karikimit
 Lloji-C lidhës karikimi

Po lidhet me kufjet
Konfigurimi për herë të parë:
Hiqni kufjet nga kufjet, kufjet do të ndizen automatikisht.
Aktivizoni Bluetooth-in e pajisjes tuaj. Kërkoni "Boult Audio Gearpods" dhe zgjidhni për t'u lidhur.BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - Kufje kufje Përdorimi i rregullt:
Pas përdorimit të radhës, kufjet do të lidhen automatikisht me një pajisje të paralidhur.

Filloni të dëgjoni
Vendosni kufjet në vesh dhe rrotullojini pak për një rehati dhe rehatiBOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - Fillo të dëgjosh
Shënim: Pastroni rregullisht rrjetën e pluhurit pas përdorimit për të shmangur bllokimin e zërit nga papastërtitë dhe mbeturinat.

Ndezja dhe Fikja
Pushtet mbi

  • Hiqni kufjet nga kasa, ato do të ndizen automatikisht dhe do të çiftohen me njëra-tjetrën.
  • Shtypni gjatë zonën e kontrollit me prekje në të dy kufjet në të njëjtën kohë për 2 sekonda, më pas kufjet do të ndizen dhe do të çiftohen me njëra-tjetrën.
    Statusi i dritës: Drita LED e kuqe dhe blu nga njëra anë, si alternativë, drita LED tjetër anësore shpejt.

Fikja

  • Kufjet do të fiken automatikisht dhe do të hyjnë në modalitetin e karikimit kur të vendosen në kasë.
  • Shkëputja e Bluetooth-it nga pajisja dhe vendosja e kufjeve për 3 minuta do t'i fiken ato.
  • Duke shkëputur Bluetooth-in nga pajisja, shtypni gjatë zonën e kontrollit me prekje për 5 sekonda dhe kufjet e kufjeve do të fiken.

Filloni të karikoni

Duke ngarkuar kufjet e veshit
Vendosni kufjet në kufje, pasi të lidhet kufja e karikimit, drita në kutinë e karikimit do të ndizet për të shfaqur kufjet ku ka mbetur bateria, më pas drita e katërt që qëndron e bardhë e ndezur tregon se kufjet janë duke u ngarkuar, drita e fikur do të thotë se bateria është plot.

Akuzimi i çështjes
Lidheni kutinë e karikimit në një përshtatës 5V/1A me një kabllo Type-C (përfshini në paketë). Drita e karikimit do të ndizet. Kur të jetë plot, drita e bardhë do të qëndrojë e ndezur dhe kutia duhet të shkëputet nga burimi i energjisë.BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - Karikimi i kasës

Specifikim

Standardi Bluetooth: Versioni 5.1
Bluetooth ProHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Vëllimi i daljestage e Baza: 3.7V
Koha e karikimit Kufjet e veshit- 1.5H, kutia e karikimit- 1H
Distanca e punës: 10M
Sistemi i pajtueshëm: Android/IOS/Windows

BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - sambly Luaj Muzikë / Pauzë Një klikim i vetëm në kufjen L ose R
BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - sambly Kënga tjetër Klikoni dy herë te kufja R
BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - sambly Kënga e mëparshme Klikoni dy herë mbi kufjen L
BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - sambly Merr telefonatën Një klikim i vetëm në kufjen L ose R
BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - sambly Përfundo telefonatën/Refuzo thirrjen Klikoni dy herë në kufjen L ose R
BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - sambly Asistente zanore Shtypni gjatë 3 sekonda L ose R kufje

BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - Karikimi i kasës1

E qartë për çiftimin
Pastro rekordin e çiftimit të kufjeve dhe telefonave celularë:
Nxirrni kufjet nga kufjet e karikimit dhe prekni kufjet majtas dhe djathtas 5 herë, do të pastrojë rekordin e pajisjes Bluetooth. Më pas kërkoni për emrin Bluetooth "Boult Audio Gearpods" për ta çiftuar.BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - Qartë për çiftim

Rifilloni çiftimin e kufjeve majtas dhe djathtas:
Vendosni kufjet në kufjet e karikimit dhe karikoni, më pas hiqni kufjet nga kufja e karikimit kur të karikohen për disa minuta. ata do të hyjnë automatikisht në modalitetin e çiftimit.BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë - kufje të djathta

Zgjidhja e problemeve

P: Kufjet e veshit nuk bashkohen me njëra-tjetrën?
Përgjigje: Vendosni kufjet në kasë për t'u karikuar për disa sekonda. hiqni ato nga kutia dhe provoni të lidheni përsëri.
P: Kufjet nuk ngarkohen kur vendosen në kasë.
Përgjigje: Kontrolloni për të parë nëse drita e kasës së karikimit do të ndizet kur kufjet e veshit vendosen brenda. Nëse nuk ndizet, karikoni kutinë
P: Tingulli është i çekuilibruar midis anës së majtë dhe të djathtë.
Përgjigje: Pastroni rrjetën e kufjeve pas përdorimit.Logoja e BOULT AUDIO

Dokumentet / Burimet

BOULT AUDIO AirBass GearPods Kufje të vërteta me valë [pdf] Manuali i përdoruesit
Kufje me ingranazhe AirBass, Kufje të vërteta me valë, Kufje me valë, Kufje me ingranazhe AirBass, Kufje kufjesh

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *