Logoja BluestoneMbrojtësi i ekranit me qelq të kalbur SPA-5
Manuali i perdoruesit Mbrojtësi i ekranit me qelq të kaltuar Bluestone SPA-5Mbrojtësi i ekranit me xham të kalbur Bluestone SPA-5 - ikona 1

HYRJE

Telefonat tanë marrin më shumë rrahje çdo ditë nga sa e kuptoni. Në mes të daljes nga xhepat tanë vazhdimisht, të qenurit të trajtuar nga njeriu në çdo moment dhe të rrëzuara apo të pavendosura, ato dëmtojnë shumë! Një ekran xhami i kalbur 9H për celularin tuaj garanton mbrojtje nga thyerja e ekranit me prekje të celularit dhe ekranit të ekranit 9896 të kohës.

P CONRMBAJTJET E PAKETS

lx Ekrani i privatësisë
lx Montimi i ekranit
lx Pëlhurë për heqjen e pluhurit
Ix Bubble Eraser

SI TË PËRDORET

 1. Hapni paketën dhe sigurohuni që të keni gjithçka
 2. Filloni duke fshirë ekranin për ta pastruar nga pluhuri me fshirjen e lagur
 3. Më pas thani ekranin e lagësht me fshirje të thatë
 4. Vendoseni telefonin tuaj në sirtarin e montimit dhe shtrijeni siç duhet
 5. Shtypeni në qendër dhe punoni nga jashtë për të hequr flluskat
 6. Përdorni gomën e flluskave për t'u siguruar që të gjitha flluskat janë zhdukur

PRODUKTI PRFUNDIMVIEW

Mbrojtësi i ekranit Bluestone SPA-5 me qelq të kalbur - mbaruarview

SPECIFIKIMET DHE TIPARET

 • Prekje e përgjegjshme
 • Prish prova
 • Rezistent ndaj gërvishtjeve
 • Qartësia HD
 • Mbrojtja nga njollat
 • Një ekran xhami i kalbur 9H
 • Kunder vezullues jo vezullues anti refleks

KUJDESI DHE SIGURIA

 • Mos e përdorni këtë njësi për asgjë tjetër përveç përdorimit të saj të synuar.
 • Mbajeni njësinë larg burimit të nxehtësisë, rrezeve të diellit direkte, lagështisë, ujit ose ndonjë lëngu tjetër.
 • Mos e përdorni njësinë nëse ka qenë e lagur ose e lagur për të parandaluar goditjen elektrike dhe / ose dëmtimin e vetvetes dhe dëmtimin e njësisë
 • Mos e përdorni njësinë nëse është rënë ose dëmtuar në ndonjë mënyrë.
 • Riparimet e pajisjeve elektrike duhet të kryhen vetëm nga një elektricist i kualifikuar. Riparimet e papërshtatshme mund ta vendosin përdoruesin në rrezik serioz.
 • Mbajeni njësinë larg fëmijëve.
 • Kjo njësi nuk është një lodër.
  Mbrojtësi i ekranit Bluestone SPA-5 me qelq të kalbur - mbaruarview 1

Logoja Bluestone©SM TEK GROUP INC
Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Bluestone është një markë tregtare e SM TEK GROUP INC.
New York, NY 10001
www.smtekgroup.com
Made në Kinë

Dokumentet / Burimet

Mbrojtësi i ekranit me qelq të kaltuar Bluestone SPA-5 [pdf] Manuali i përdoruesit
SPA-5 Mbrojtës ekrani me qelq të kalbur, SPA-5, Mbrojtës ekrani me qelq të kalbur, Mbrojtës ekrani prej xhami, Mbrojtës ekrani, Mbrojtës

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *